rollerinizi inceledikten sonra akılsal problemlerim uç safhada oluyor
İnceleme o zaman kardeş, boş yapma yeri değil burası. Derdin neyse at bana ileti, discord üzerinden konuşalım. Gevezeliğin lüzumu yok.
Kalite koktu, en alt seviyelerden. Daha sert yorumları hakediyorsunuz, size en son discorddan ulaştığımda 4 birlik üyenizi sobeitten banlattırdım. Sizle en son TS konuşmamda attığınız DMlerde açtığınız hileler ve rol eksiklikleriniz hakkında konuştum. Petrov'u kapatıp daha küçük işlerle ilgilenen oluşumun üyelerinin altındaki araçlar infernustan başlıyor. Rolleriniz raftan dosya alma ve nasılsın iyiyim diyalogları arasında gidip geliyor. Bu rollerle onaylı birlikler sayfasına girmeniz bile bir mucize. Her yeni dönemde bambaşka bir birlikle gelip her seferinde hüsrana uğratmayı başarıyorsunuz. Açtığınız oluşum bir mafya mı, mobster mi? Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Küçük işlerle uğraşıyorsanız neden altınızda infernus var? Mal varlıklarınız neden zengin olduğunuzu gösteriyor? Neden sayfa atlayamıyorsunuz? Az ve kaliteli roller yüzünden olmadığını görebiliyoruz. Burada kötü yorumlara boş yapma yeri değil derken açılan bir oluşumun rolleri bomboş rollerle dolduruyorsunuz. Genellikle geceleri TS3 üzerinde toplanıp arka plan müziği eşliğinde rollerinizi okuyoruz, artık ciddi bir şeyler yapmak gerektiğinin farkına varın. Birliğinden sobeiti uzaklaştırıp kaliteli roller yaptığında rekabet etmek isterim Ulaş, iyi forumlar.
Ya sanane abicim sa na ne? Kendi çapında rol döndürüyor adamlar, niye batıyor bu kadar sana? Senin yönettiğin birlik ne oldu? çok kaliteliydiniz ya, ondan kapandı değil mi? Kirletme tanıtımı avel, insan gibi gel konuşalım diyorum yok sobeit yok o yok bu... Hayattaki tek amacın bu mu senin, başka şeylere yönel oğlum biraz.