Tamamen yanlış zihniyete sahip olduğunuzu düşünüyorum, bir şeyin cringe olup olmadığı belirlemek size düşmez. Zevkler ve renkler tartışılmaz misali. İsteyen kitle istediği sanatçıyı istediği gibi dinler.
Kimse size Trap yapmayın demiyor zaten, yapın ama güzel yapın. XiR, Ati242, MRF, Zen-G, Motive gibi isimler Khontkar'dan daha başarılı bana göre Trap konusunda.
Trap müziğini Türkiye'ye getiren adam zaten Khontkar, saydığın isimlerin hepsi Khontkar'dan örnek alıyor zaten, ülkeye yeni bir tarz getiren adamı diğerleriyle kıyaslaman gülünç.
Şarkıda neyin cringe olduğunu söyleyebilir misin? Çoğu kişi klipte yarı çıplak kadınların oynatıldığına yanmış. Şaka gibi insanlarsınız, bir yazlık alanda sahile gittiğinizde daha fazlasını bile gördüğünüz oluyor. Ayrıca, bu şarkıya disslike atan çoğu insan 6ix9ine'in kadınlara arkadan tabiri caizse çaktığı klipleri izleyip havalara giriyor. Travis Scott şarkısında "orospuyu siktim sonra onu kenara bıraktım." dediğinde sorun olmuyor, Khontkar sürtük dediğinde utanmaz herif sıfatına yerleştiriliyor. Adamın sesi bebek gibi diyenler olmuş, bu müzik tarzının adı babyvoice zaten cahil adam. Bilerek sesini inceltenlere denir, Khontkar'ın Flash adında babyvoice içerikler üreten bir karakteri vardır. Bunu anlayacak kadar gelişmiş görmüyorum sizi, Sagopa dinlemeye devam.
Her şeyi anlarım da Sagopa Kajmer'e laf etmeni anlayamadım açıkcası. Rap müzik Türkiye'de Sagopa, Ceza ve Fuat tarzı adamlarla ünlü olmuşken o adamlara laf etmen yanlış. Belki de en sonda laf ettiğin adam olmasaydı Khontkar rap müziğe heves sarmayacaktı. Amerikan özentisi olmaya gerek yok, Türkiye'de rap müzik anlam dolu parçalar yapmayla daha çok değer kazanır. Sarıya boyanmış zincir takmayla değil, kiralık mersolara binmeyle değil yani. Şarkının güzel bir yanı da yok, Khontkar'ın bazı parçalarını severim ama bu hiç olmamış. Üstüne 8 Mart gibi bir tarihte yayınlanması da cabası, bilmiyorduk tarihi falan ayağına yatmaya da gerek yok koskoca Basemode'un düştüğü duruma bak.
Şarkının yayınlanma tarihiyle konunun ne alakası var ki? Adam /Sürtüğe Bak/ diye şarkı çıkardığında "Tüm kadınlar sürtüktür! Aksi iddia edilemez." mi diyor? Hayır. Yorumlarda birçok davar, Kadınlar Günü olmasına rağmen sürtüklü şarkı paylaştı falan diyor. Ee, ne olmuş yani? Sürtük kadın değil mi? Burada bu tarz ithamlarını anneli küfürleri karıştırarak belirten insanlar var birde. Hem kadın haklarını savunup, hem de içine kadını karıştıracak küfürler yazmak da yüzünü değil kıçını batıya dönen insanlara yakışır hareket! Biraz ilerlememiz lazım. Amerikan piyasasından örnek verelim, eskiden 2pac'ler, Biggie'ler falan vardı. Tamam abicim. Şimdi çılgınlar gibi parayı kimler götürüyor? Newschool rapperlar. Artık bu devir bitti, edebi sözler yerine günlük yaşantıdan ve pahalı yaşamdan bahseden müzikler ortaya çıktı. Amerikada Sagopa yerine 2pac varsa, artık Türkiye için de Travis Scott Khontkar oldu. Yani anlatmak istediğim şu, Batı çoktan old school tarzı bırakıp trap'e yöneldi. Türkiyede niye olmuyor? Hala taş devrinde miyiz? Ya arkadaş. Bizde sadece şu ergenler büyüdükten ve hayatı kavradıkları zaman ilerleme olur. Her anlamda batıdan geride değil miyiz zaten 
bu iletinin alnı olsa öperim, adam her şeyi açıklamış