1-) Sadece bir ay sürecek savaşlar için diğer birliklerle savaşta olmamız mantıksız. Metin 2 oyununda klan savaşı yapmak gibi bir şey bu. Bir süre sonra her şeyi unutup barışılması saçma olur. Böyle gayet iyi. Desteklemiyorum. Uzlaşma demek dost olmak anlamına gelmez ve süreklili yaşanan çatışmalar sadece sunucuyu kötü yönde etkiler
2-) Nobles bahsettiğin bölgede değil. Üstelik mafya birlikleri olarak yeni kurulan çeteleri kendi himayeniz altına alabilir ve böylece destek verebilirsiniz. Yönetimin ekstra olarak yardımda bulunması farklı konsept açan kişiler için dezavantaj olur. Desteklemiyorum. Noblesi bir örnek olarak verdim onun bulundugu bölgede önceden yaşanan çatışmaları eskiler bilir lakin artık yok. Hiçbir çete birinin himayesi altında olmayı kabul etmez. Destekten anladıgın şey çok yanlış.
3-) Bana kalırsa sadece rolden kaçmaktan dolayı değil daha önce herhangi bir ihlalden ceza yiyen bir kişinin sürekli olarak aynı ihlali yapması durumunda da kısa bir süre ban atılması gerekiyor. Destekliyorum.
4-) Adminler illegal birlik kuramıyorlar. Haricinde sunucuda isminin ağırlığı olan birlikler zaten var. Aniden yeni ve diğer birliklerden daha sözü geçen bir birlik kurulursa bu haksızlık olur. Desteklemiyorum. çatışmalara girmiyecek ve illegale düzen sağlayabilecek bir birlikten bahsediyoruz yoksa hergün geceleri yaşanan izdihamın önüne geçilmez.
5-) Oyuncuların rol seçimleri onları kısıtlayarak yaptırılırsa sunucu çok fazla oyuncusunu kaybeder. Herkes istediği rolü yapmalı. Desteklemiyorum. Birlikler sınırlandırılmalı yazdım birliğe katılan insanlar değil rol bilmeyen insan gidiyor mafya birliği açıyor ondan sonra hergün DM tabiki olacak böyle bir durum. Mafya ve Çete dengelenmeli çünkü gerçek dışı bir hal alıyor sokakta bir zaman heryerde çete varken birzamanda heryer mafya kaynıyor. 3 5 kişilik çekirdek mafyalar 
Sürekli yaşanan çatışmalar sürekli çatışan kişiler için sorun yaratır. Diğer oyuncuları etkileyen büyük bir etkisi yok bu çatışmaların. Koca sunucuyu bir kaç ailenin savaşı etkileyecek değil. Sonuçta silahlarını yine o çatışanlar kaybediyor, hapse yine o insanlar giriyor.
Çete birlikleri güçlenmek için mafyalarla zaten arasını iyi tutuyor. Yeni kurulan bir birliğin diğerinin bir süre himayesi altında olmasında bir sorun yok. Haricinde o bölgede çatışmalar oluyor, denk gelmemişsindir.
İllegallerin yarattığı teröre karşı koyacak olan LSPD ekipleri, farklı bir birlik değil. Adı üstünde illegal. İllegal bir birliğin diğer illegalleri dizginlemeye çalışması saçmalık olur. İllegaller birbirine fayda sağlıyor.
O tarz birlikler zaten tespit edildiğinde kapatılıyor. Haricinde sunucudaki mevcut birliklerin eşitsiz bir dağılımda olduğunu düşünüyorsan sunucuda eksik bulduğun rolleri kendin yapabilirsin. Tekrardan söylüyorum insanlar istediği rolü yapmakta serbest. Onları kısıtlarsan kaybedersin.