Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Genel Helper AR-GELERİ

Başlatan TheEminem, 08 Mart 2020, 15:16:07
Okunma sayısı 1275 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jaec

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Mart 2023, 00:11
Toplam oynama: 287 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 17 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 77 gün, 3 saat
Köken: Japon
Son giriş: 17 Şubat 2023, 01:07
Toplam oynama: 0 gün, 19 saat
Köken: Alman
Son giriş: 23 Şubat 2023, 02:48
Toplam oynama: 2 gün, 4 saat
Ynt: Helper AR-GE
« Yanıtla #10 : 09 Mart 2020, 02:04:39 »
Destekliyorum

Çevrimdışı TheEminem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 26 Aralık 2020, 20:38
Toplam oynama: 116 gün, 18 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #11 : 10 Mart 2020, 23:34:19 »
Kişiyle ilgilenilecek.
Spoiler:
Helperlik yetkileri zaten gayet kötüye kullanıyor, desteklemiyorum.
Kötüye kullanan varsa şikayet oluştur, yaklaşık 150 helperi takip edemeyiz. Bu kısımda siz devreye giriyorsunuz, yani oyuncular.
O zaman herkesi helper yapmayacaksınız. Ben şikayet açmakla uğraşamam, muku diye bir görevli, Ticket'ten TP olduğuna dair kanıt al falan demiş. Video'da belli olduğu halde. ARGE'nin amacısından sapmaması için sadece videoyu koyuyorum ve saniyeyi belirtiyorum zaten izlersen anlarsın. Spoiler'in içinde gerekli açıklamayı yaptım.

Helper yetkileri kötüye kullanırken böyle daha fazla yetki gelmesini desteklemiyorum.

Video
Video'yu saniye 23'de başlat. Almira'ya odaklan. Oraya bir polis geliyor. Tepesinde KOS Koruması yazmıyor, buda oyuna yeni girmediğini kanıtlıyor. Ki gelir gelmez hareket ediyor. Bu kişi ya hile kullanarak TP oluyor yada Helper yetkilerini kullanarak TP oluyor. İkisinde de büyük suç olduğu halde Ticket ile insanları uğraştırıyorsunuz, kimse de uğraşmaz ona.

AR-GE'e gelecek olursak desteklemiyorum. Defrinex'in dediği gibi bizim gözümüzden kaçan kişiler illa olur ve yetkilerini kötüye kullanırlar. Admin komutlarının bir önemi kalmaz, fazla yetkiye gerek yok helperlara.

Yetkiyi kötüye kullanma durumunu çok abartıyorsunuz, zaten böyle bir durum yakalanırsa ve helper hakkında şikayet açılırsa gerekli cezaları alıyor. Ekstra olarak gereksiz kullanılacağını düşünmüyorum, eve goto atıp ne yapabilir ki?

Çevrimdışı TheEminem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 10 Mart 2020, 23:35:40 »
Kötüye kullanan varsa şikayet oluştur, yaklaşık 150 helperi takip edemeyiz. Bu kısımda siz devreye giriyorsunuz, yani oyuncular.
O zaman herkesi helper yapmayacaksınız. Ben şikayet açmakla uğraşamam, muku diye bir görevli, Ticket'ten TP olduğuna dair kanıt al falan demiş. Video'da belli olduğu halde. ARGE'nin amacısından sapmaması için sadece videoyu koyuyorum ve saniyeyi belirtiyorum zaten izlersen anlarsın. Spoiler'in içinde gerekli açıklamayı yaptım.

Helper yetkileri kötüye kullanırken böyle daha fazla yetki gelmesini desteklemiyorum.

Video
Video'yu saniye 23'de başlat. Almira'ya odaklan. Oraya bir polis geliyor. Tepesinde KOS Koruması yazmıyor, buda oyuna yeni girmediğini kanıtlıyor. Ki gelir gelmez hareket ediyor. Bu kişi ya hile kullanarak TP oluyor yada Helper yetkilerini kullanarak TP oluyor. İkisinde de büyük suç olduğu halde Ticket ile insanları uğraştırıyorsunuz, kimse de uğraşmaz ona.

Şu durumada açıklık getirelim, Hera bizzat kendi ilgilendi ve ortada bir yanlış anlaşılma olduğunun sonucuna varıldı. Halledildi yani merak etme kötüye kullanma gibi bir durum söz konusu değil.

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #13 : 10 Mart 2020, 23:37:07 »
helperların neler yaptığına dair log kaynağı sunarsanız elbette ilk günden 15 helperınızı atmak mecburiyetinde kalırsınız ah ben yetkili olsam o helperları ne kadar çok izlerdim çok hata yapan tanıyorum ama nasıl şikayet açayım videoya alamıyorum

Çevrimdışı TheEminem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 10 Mart 2020, 23:40:17 »
helperların neler yaptığına dair log kaynağı sunarsanız elbette ilk günden 15 helperınızı atmak mecburiyetinde kalırsınız ah ben yetkili olsam o helperları ne kadar çok izlerdim çok hata yapan tanıyorum ama nasıl şikayet açayım videoya alamıyorum

Şimdi şöyle bir şey var adam burada gönüllü çalışıyor, her ne kadar talep bakıyorsa kendi ihtiyacı içinde yetkisini kullanabilen oluyor ve buna yetkiyi kötü kullanım diyemezsin. Eğer seninde yeri geldiğinde bu tarz ihtiyaçların varsa sende katıl helper kadrosuna talebine de bakarsın kendi ihtiyaçlarını da giderirsin ama ihtiyaçlarını üstünlük sağlamak amaçlı yaparsan atılırsın/banlanırsın da

Çevrimdışı Purse

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Eylül 2021, 04:21
Toplam oynama: 76 gün, 0 saat
Ynt: Genel Helper AR-GELERİ
« Yanıtla #15 : 10 Mart 2020, 23:42:20 »
gelirse iyi olur gelmesede olur (H5+ olabilir.)

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #16 : 10 Mart 2020, 23:49:30 »

Şimdi şöyle bir şey var adam burada gönüllü çalışıyor, her ne kadar talep bakıyorsa kendi ihtiyacı içinde yetkisini kullanabilen oluyor ve buna yetkiyi kötü kullanım diyemezsin. Eğer seninde yeri geldiğinde bu tarz ihtiyaçların varsa sende katıl helper kadrosuna talebine de bakarsın kendi ihtiyaçlarını da giderirsin ama ihtiyaçlarını üstünlük sağlamak amaçlı yaparsan atılırsın/banlanırsın da
ne yani Hüseyin? helper olursam istediğim gibi kimse yokken aracımı kendime çekebilirmiyim bunun serbest olduğunu söylersen tamam helper bende olurum ama şunu söyleyeyim helperların çoğu ya FG OG GA olmak için yada kendi çıkarları için helper oluyor ama en azından görevlerini iyi yapıyor, iyi olmasa zaten yükselemeyeciğini iyi biliyor

Çevrimdışı TheEminem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 10 Mart 2020, 23:52:07 »

ne yani Hüseyin? helper olursam istediğim gibi kimse yokken aracımı kendime çekebilirmiyim bunun serbest olduğunu söylersen tamam helper bende olurum ama şunu söyleyeyim helperların çoğu ya FG OG GA olmak için yada kendi çıkarları için helper oluyor ama en azından görevlerini iyi yapıyor, iyi olmasa zaten yükselemeyeciğini iyi biliyor

İyi yapıyorlarsa bırakta kendi araçlarını çeksinler kanka, bu şeye benziyor üniversite sınavına çalışırsın sonucunda ödül kazanırsın ya aynı o gibi talep bakıyorsun sonucunda da kendi ihtiyacını karşılıyorsun ama herhangi bir rolü etkilerse hatalı duruma düşer dikkatli olmalı*

Çevrimdışı sweiss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 01:09
Toplam oynama: 160 gün, 21 saat
Ynt: Genel Helper AR-GELERİ
« Yanıtla #18 : 10 Mart 2020, 23:59:56 »
desteklemiyorum

Çevrimdışı #Recep

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Martin Rhys Lv.17
Köken: Fransız
Son giriş: 11 Eylül 2022, 21:50
Toplam oynama: 49 gün, 13 saat
« Yanıtla #19 : 11 Mart 2020, 08:50:09 »
Biz Helperlar için çok kolaylık sağlayacaktır.Zamanında aklıma gelmişti fakat hiç AR-GE açmayı düşünmemiştim. Kısacası : DESTEKLİYORUM