Türkiyede Türk düşmanlığı mı?
Bunu TÜRK öğretmenleri ve TÜRK öğretmenlerinin yapması beni derinden etkiledi ülkemizin nereye geldiğini iki kere düşündüm can veren askerlerimizi düşündüm kimin için can verdiklerini düşündüm kafamda binbir türlü soru var cevaplayamayacağım bir söz söylemelerinden korkuyorum sadece bunun içinde bu konu hakkında donanımmımı arttırmak için böyle bir tartışma açtım her söylenilen sözün değeri vardır araştırılır.
Türkiyede Türk düşmanlığı mı?
sanalda tc kimliği olup Türklere sövüp Türkiye yaşayan andavallar var :d
Çök doğru söylüyorsun lakin böyle bir durum ile türkiye topraklarında sözlü olarakta karşılaşmaktayız
sebebi ne olabilir sence?
türk kültüründen soyutlanmak ve sosyal medyanın verdiği avantajları kötüye kullanıp yhaa almanya çok güzel yhaa keşke alman olsam sözcüklerinin her geçen gün dahada fazla işitilmesi.
Senin ülkeni kuran adama sövüp onun ülkesinde yaşayan andavallar var ancak laf yaparlar bir b*k bildikleri yoktur aslında sadece kendini bir şey sanmış adam olamamış şahıslar.
Adam değil insan olamamış şahıslar.