Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

NEREYE KADAR?

Başlatan Petitbeurre, 05 Mart 2020, 04:04:47
Okunma sayısı 960 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: NEREYE KADAR?
« Yanıtla #10 : 05 Mart 2020, 20:57:38 »
ben hep 20 liralık benzin alıorum

Çevrimdışı ReoanLivee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Nisan 2021, 02:18
Toplam oynama: 42 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #11 : 05 Mart 2020, 21:33:34 »
Ekonomi sıkıntısı en fazla 3-5 yıl sürer düzelir.İnsanlarda üretip devlete katkı sağlamalı.
Türkiye'ye şuanda kurtarıldı kardeşim, 4-5 yıla düzelir diyorsunda neyine düzeliyor global durumları değerlendir sonra yorum yapmanı isterim. Eğitim sistemin düzelmesi için en az 10 yıl sürer ekonomi tahmincileri bile söylüyor türkiye politika olarak uçurum politikası uyguluyor, senin gibi arkadaşlar kurtarması için okuması gerek yorumun beğenmedim.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #12 : 05 Mart 2020, 21:40:53 »
Ezbere eğitim sistemi...

Çevrimdışı aykurt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 31 Mart 2024, 21:08
Toplam oynama: 171 gün, 2 saat
Köken: Japon
Son giriş: 20 Şubat 2024, 18:31
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #13 : 05 Mart 2020, 21:58:28 »
Nereye kadar? Çok güzel bir soru.

Türkiye ekonomik sıkıntı içinde iken dışarıdan göç aldı ve gelen kişilere maaş bağladı. Bu maaşın bağlanması ekonomiyi etkilediği zaman enflasyon başladı. Peki bu enflasyon ne kadar fayda etti sorgulamak gerekir. Enflasyon, iktisadî faaliyetin akışını etkiler. Para dağılımı enflasyondan olumsuz etkilenir. Halkın bir kısmının geliri enflasyon hızından fazla ve bir kısmının geliri enflasyon hızından yavaş artar. Zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapan bir durum hasıl olur.

Türkiye ekonomik sıkıntıları için bazı uygulamalar yapıyor. Mesela 2019 yılında ÖSYM başvuruları TYT ve AYT olarak sınav başına 50 Türk Lirası idi. 2020'ye bakılınca TYT ve AYT, sınav başına 70 Türk Lirası olarak hesaplandı. Peki onlara göre kimin umurunda. 140 Türk Lirası az bir miktar değil. Çalışma şartlarına bakınca ülkede, evi olan aile için 5.000 TL - 6.000 TL zar zor yetiyor. Gelen Katma Değer Vergileri vs. Peki diğer yönden düşünürsek; kiralık evi olan ve ailesine bakmak zorunda olan bir kişi ise yemeyip içmeyip, kendinden esinip ailesine veren birisi bu durumda ne yapabilir? Zor, evet çok zor!

193+ ülke bulunuyor ve Türkiye Cumhuriyeti ekonomi olarak kim bilir kaçıncı sırada. ABD ise bu durumdan hoşnut. Ne de olsa ülkenin çektiği bir sıkıntı yok, şartları uygun. Genelde Mühendis harici dış göç almıyor. Diğer gelişmiş ülkeler Mühendis kabul ederken bile hangi üniversite de okuduğuna bakıyor. Onlara göre 4 sene okuyan Mühendis bir anlam vermiyor.

Çevrimdışı neo1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ağustos 2023, 17:12
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 05 Haziran 2023, 22:13
Toplam oynama: 123 gün, 13 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 16 Nisan 2023, 00:23
Köken: Sırp
Son giriş: 02 Haziran 2023, 00:41
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Nisan 2023, 01:04
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #14 : 05 Mart 2020, 22:31:44 »
Biz ekmeği dolarlan mı alıyoruz yeğenim?

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
« Yanıtla #15 : 06 Mart 2020, 16:12:35 »
Ekonomi sıkıntısı en fazla 3-5 yıl sürer düzelir.İnsanlarda üretip devlete katkı sağlamalı.
para yokken neyle üretecek, hammaddeyi g*tle veriyorlarsa alalım hepimiz
2023'te emek arası bor yiyecez.

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 06 Mart 2020, 16:20:47 »
Türkiye'ye şuanda kurtarıldı kardeşim, 4-5 yıla düzelir diyorsunda neyine düzeliyor global durumları değerlendir sonra yorum yapmanı isterim. Eğitim sistemin düzelmesi için en az 10 yıl sürer ekonomi tahmincileri bile söylüyor türkiye politika olarak uçurum politikası uyguluyor, senin gibi arkadaşlar kurtarması için okuması gerek yorumun beğenmedim.
2023,2025 hedefimiz.

Çevrimdışı akcha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Josh Sawyer Lv.18
Son giriş: 16 Haziran 2023, 21:33
Toplam oynama: 52 gün, 23 saat
« Yanıtla #17 : 06 Mart 2020, 16:32:16 »
2023,2025 hedefimiz.
2023de ne olcak acaba ne bilgin var alalh aşkına söyle de öğrenelim lozan bitcek rusya ağzımıza vurucak

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 06 Mart 2020, 17:47:03 »
2023,2025 hedefimiz.
2023de ne olcak acaba ne bilgin var alalh aşkına söyle de öğrenelim lozan bitcek rusya ağzımıza vurucak
Üstümüzdeki kısıtlamalar kalkıyor.

Çevrimdışı akcha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Josh Sawyer Lv.18
Son giriş: 16 Haziran 2023, 21:33
Toplam oynama: 52 gün, 23 saat
« Yanıtla #19 : 06 Mart 2020, 18:17:28 »
2023,2025 hedefimiz.
Üstümüzdeki kısıtlamalar kalkıyor.
hee aynen kalkıyor sonra ülke sınırlarıda kalkıyor vanı rus şehri olarak görürsen şaşırma