Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
Genel Bilgiler:
1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? : (Günde 5-6 saat aktifim. Her gün aktif olmaya çalışıyorum. Ganton Disciples'in legal rollerini yapıyorum yani rollerimin hepsi burada geçecek.)İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri kordinatları(/pos): (2420.89, -1507.00, 23.69, 0.19)2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.03:İşyeri adı: (360Burger)2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): (Restoran)2.05:İşyeri interioru: (Restorant I)Uzun Cevaplı Sorular:
3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: (Dışarıdan legal olarak et, biftek ve burger işleten bir yer olarak gözüken, içeriden ise derin uyuşturucu işleriyle, sevkiyatıyla uğraşan, en çok Ganton Disciples ile çalışan bir oluşum. Adolf Rasmussen ve Louis Saint tarafından yönetilir. Bu ortakların geçmişi Ganton Disciples üyeleriyle alakalıdır. Bu oluşum çıkar ilişkisi olacağı için ücretler Ganton Disciples lideri Peep Wildon tarafından karşılanacak.)
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (IC olarak Peep Wildon ile işbirliği yaparak onu polis tehditlerinden uzaklaştırarak para haklamak ve ek olarak Peep'in sevkiyatlarına yardımcı olmaya çalışan bir oluşumdur. OOC olarak sunucudaki uyuşturucu konusundaki rol eksikliğini gidermek amacıyla ve yeni tarz roller denemek için kuruldu.)
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC): (Yukarıda da yazdığım gibi dışarıdan illegalden uzak olacak bir oluşum gibi gözüküyor, bu yüzden legal çalışma ortamı oluşturarak oyundaki öğrencilere iş imkanı sunmak. Onların rollerini geliştirmek, sunucuya yeni roller kazandırmak.)
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : (Lokanta, burger gibi fast food ürünleriyle şehirdekilere yemek, çalışanlara ise iş imkanı sunacak. Legal rolleri arttırarak oyuncuların kaynaşması sağlanacak.)Ben, "nazkembol"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.