Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
Genel Bilgiler:
1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? : (Oyunda 8 saat aktifim bu haftasonları 10 saate kadar çıkabiliyor, bunun yarısını işyerime gerektiği yerde tamamını işyerime ayırabilirim.)İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri kordinatları(/pos): (776.57, -1037.55, 24.26, 10.81)2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.03:İşyeri adı: (Honey&Milk)2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): (Bar)2.05:İşyeri interioru: (Billiard Bar)Uzun Cevaplı Sorular:
3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: (Cillian McGregor Irlanda'da doğmuştur. Ailenin 5. çocuğudur ailesi Cillian'ı pek sevmez ve ilgilenmezdi.
Cillian 5 yıl önce Los Santos'a taşındı aslında uzun yıllardır bir mekan açmayı planlıyordu. Ancak kurduğu motor kulübü ile ilglenmesi gerekiyordu uzun bir süre kulüp ile ilgilendi ancak kulüp çok kardeş kaybettiyi için LS chapter kapatıldı.
Kısa bir süre gelirsiz kalmıştı bir süre silah kaçakçılığı ile ilgilendi. İrlanda'dan ucuza getirdiği silahları burada satıyordu bir süre böyle geçindi daha sonra illegal işleri bıraktıktan sonra tır şöförü olarak para kazanmaya başladı ve alnının teri ile kazandığı paraları
bir yere gömmek istiyordu, şehirde tüm insanların toplanabileceği bir yer açmak kaliteli bir mekan açmak onunda kafasına yattı ve bir bar açmayı kafasına koymuştu.)
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (Barımızda her hafta cuma bilardo turnuvaları gibi etkinlikler yapmayı planlıyorum.
Bu işyerini ara sıra ofis olarakta kullanmak istiyorum içeride bazen yasa-dışı işler döndürülecek aynı zamanda eğlenceli ve salaş bir ortam kurmayı planlıyoruz. Aynı zamanda
barı ilerleyen sürede 24 saat boyunca aktif bir yere getirmeyide planlıyoruz içeride bar kavgaları kesinlikle olacak ve salaş bir ortam ile birlikte içeride bir kaç çıtır olup ufak tefek e-rp'lerde döndürmeyi planlıyoruz.)
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC): (Foruma şimdiden bir pano tasarlamaya başladım, panomuzda menüler içkiler bar hakkında
her şey bulunacak, aynı zamanda şehirdeki insanlara sürekli reklam vererek ve yayarak bu barı insanlara duyurmaya çalışacağız. 5 kişilik bir ekip ile döndüreceğim. İşyerimiz Richman ve Vinewood kısmının tam ortasında olduğu için elit insanlarında uyrayacağı bir yer olacağı kesin.
Grotti'nin çok yakınında araç almaya gelen insanlar kesinlikle barımızı görecek ve gelip bir bakınıp içkimizin tadına baktıktan sonra işlerine devam edecektir. Sürekli bir roleplay dönecektir. Sürekli roleplay'den kastım en azından kaliteli roller dönecek ve foruma aktif olarak atılacaktır.)
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : (5 kişilik bir ekip ile her daim ilgileniyor olacağım, ödüllü bilardo turnuvaları ve salaş bir ortamla kafa dağıtmak isteyen herkesin uğrayacağı bir yer!
Çalan country müzikler ve buz gibi içeceklerin uyumunu herkes bilir, kafa dağıtıp yeni insanlarla tanışmak en iyisi. Gece hayatını salaş bir şekilde geçirmeyi seviyorsan adres burası! Uykun yok mu? bir kaç shot attıktan sonra bir çıtırla tanışıp onu evine atar ve sabahlarsın, hem salaş hem kaliteli bir mekan!)Ben, "Quency"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.