Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

karakter başvuru sistemi

Başlatan BERKE..YORUK, 14 Mayıs 2018, 19:22:59
Okunma sayısı 1592 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 14 Mart 2020, 21:56
Toplam oynama: 74 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: karakter başvuru sistemi
« Yanıtla #10 : 14 Mayıs 2018, 21:48:07 »
baylar allah aşkına altı üstü terimleri sorucak dm ne retarted rp  ne? bunları da forumdan bakarak kolayca öğrenebilir.

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 14 Mayıs 2018, 21:48:22 »
her girişinde sormayacak, tek sefer soracak.

Çevrimdışı Proxy 🖕

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keira Pery Lv.21
Köken: Japon
Son giriş: 30 Ekim 2021, 21:51
Toplam oynama: 93 gün, 5 saat
« Yanıtla #12 : 15 Mayıs 2018, 09:28:12 »
Sen çok rol biliyorsun çünkü

Hayatında daha hiç hard-rp'ye girmemiş veya girmeye çalışıpta girememiş, rol yaptığını sanıp yapamayan arkadaş sensin galiba :D

Konuşmiyim konuşmiyim diyorum, ama insanların rollerini kötüleyeceğinize, kendinize bakın siz :D

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 15 Mayıs 2018, 15:25:08 »

Hayatında daha hiç hard-rp'ye girmemiş veya girmeye çalışıpta girememiş, rol yaptığını yapıp sanmayan arkadaş sensin galiba :D

Konuşmiyim konuşmiyim diyorum, ama insanların rollerini kötüleyeceğinize, kendine bak sen :D

allah allah işe bak ya cidden.
roleplaye hard rp sunucularında başlayıp orada rolümü öğrendim ben, güzel yapıyorum ki böyle karakter başvuru sistemi ar-gesine bile ağlayacak tipler çıkıyor.

Çevrimdışı Proxy 🖕

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keira Pery Lv.21
Köken: Japon
Son giriş: 30 Ekim 2021, 21:51
Toplam oynama: 93 gün, 5 saat
« Yanıtla #14 : 15 Mayıs 2018, 16:51:27 »

Hayatında daha hiç hard-rp'ye girmemiş veya girmeye çalışıpta girememiş, rol yaptığını yapıp sanmayan arkadaş sensin galiba :D

Konuşmiyim konuşmiyim diyorum, ama insanların rollerini kötüleyeceğinize, kendine bak sen :D

allah allah işe bak ya cidden.
roleplaye hard rp sunucularında başlayıp orada rolümü öğrendim ben, güzel yapıyorum ki böyle karakter başvuru sistemi ar-gesine bile ağlayacak tipler çıkıyor.

Sen neden üstüne alındın ki, ben sana birşey söylemedim.

Ben de yukarıda desteklediğimi söyledim zaten, az takip et.

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Mart 2020, 04:55
Toplam oynama: 31 gün, 18 saat
« Yanıtla #15 : 16 Mayıs 2018, 16:51:24 »

Hayatında daha hiç hard-rp'ye girmemiş veya girmeye çalışıpta girememiş, rol yaptığını sanıp yapamayan arkadaş sensin galiba :D

Konuşmiyim konuşmiyim diyorum, ama insanların rollerini kötüleyeceğinize, kendinize bakın siz :D

Konuşmiyim değil konuşmayayım öncelikle, role başladığım ilk sunucu Hard-RP'ydi, çevremdeki insanlar da az çok rol seviyemi bilir, daha anadilini düzgün yazamayan bir insan gelip burada hard rpye girmeye çalışıp da girememiş diyor bana. Git Pawnotürkten bak, daha sunucu açılmadan önce karakter başvurusu diye dil döktüm. Ama sunucu politikası oyuncu geliştirmeye yönelik olduğu için karakter başvurusu getirmeyi düşünmüyoruz denildi. ar-ge yeni sistemler içindir, sunucu politikalarını eleştirmek veya değiştirtmeye çalışmak için değil.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 16 Şubat 2024, 17:24
Toplam oynama: 104 gün, 4 saat
Köken: Arap
Son giriş: 16 Şubat 2024, 17:40
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #16 : 16 Mayıs 2018, 16:53:48 »
Başvuruda olsa, insanlar birbiriyle yine yardımlaşacaklar, bir şekilde giriş yapabilecekler. Böyle bir sistem gelsede işlek yerlerde yine karşına rol bilmeyen ve troll bir insan gelebilme olasılığı var. yönetimin bunun gereğini fazlasıyla yaptığını düşünüyorum.

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 16 Mayıs 2018, 19:14:10 »
lafım sana değil yanlış kişiyi alıntıladım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ocak 2019, 23:56
Toplam oynama: 50 gün, 22 saat
« Yanıtla #18 : 16 Mayıs 2018, 19:42:29 »

Konuşmiyim değil konuşmayayım öncelikle, role başladığım ilk sunucu Hard-RP'ydi, çevremdeki insanlar da az çok rol seviyemi bilir, daha anadilini düzgün yazamayan bir insan gelip burada hard rpye girmeye çalışıp da girememiş diyor bana. Git Pawnotürkten bak, daha sunucu açılmadan önce karakter başvurusu diye dil döktüm. Ama sunucu politikası oyuncu geliştirmeye yönelik olduğu için karakter başvurusu getirmeyi düşünmüyoruz denildi. ar-ge yeni sistemler içindir, sunucu politikalarını eleştirmek veya değiştirtmeye çalışmak için değil.
ne için değil? araştırma geliştirme bölümü değil mi burası? bu sunucuyu geliştirecek bir konu değil mi? buna sen mi karar veriyorsun?

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 16 Mayıs 2018, 19:48:37 »

'ydi :(