Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
Genel Bilgiler:
1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? : Günde en az 7-8 saat aktifim, haftasonları bu sayı 10 Saate kadar çıkıyor. Genelde, 4/5 saatimi bir bara ayırabilirim, lakin tek başıma yönetmeyeceğim için bar en az 6 saat boyunca aktif kalacaktır.İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri kordinatları(/pos): 1546.40, -1269.43, 17.40, 137.812.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.03:İşyeri adı: Vinogradov PUB2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): Bar2.05:İşyeri interioru: Beryozka adlı interiorUzun Cevaplı Sorular:
3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: Rauf Vinogradov, Moskova'da yapılandırdığı İl-Legal işlerini Santos'a taşımayı hedeflemiş bir iş adamıdır. Lakin, işin görünmeyen kısmında çevirdiği Kirli işler ile Moskova'da Yeraltı dünyasında ün salmış bir isim olarak ailesini Zirveye çıkarana kadar uğraşmış, fedakarlık yapmış birisidir. Santos'ta açacağı bu mekan için, işlerini Santos'a taşımayı ve Santos'ta büyük ün sağlamak için yaptığı Faaliyetler ile ailesini tekrardan Zirveye çıkarmak için uğraşacaktır. Karakterim, bu ücreti çevirdiği İl-Legal işlerin gelirleri ile sağlayacak/ödeyecektir.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IC olarak, Organizasyon olarak, düzenli ve eğlenceli etkinlikler ile Şehirde büyük bir coşku uyandıran bir mekan olmadı hedefleyen, kendi il legal işlerini Herkesten gizli şekilde sürdürülmesini planlıyoruz. OOC olarak ise, aktif ve eğlenceli Roller çevirip birliğimizin mekanında düzgün/kaliteli roller sergileyip İnsanlara hem rol zevki vermeyi, hemde Bar rollerinden ne kadar faydalanabileceklerini göstermek için bu barı açmak istiyorum.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC): Öncelikle, birlik mekanım için açacağım bu barı. Lakin, planlarım olarak günde Saat 20.00 - 00.00 arası Parti veya Etkinlikler düzenleneceğine inanıyorum. Tek başıma barla ilgilenmeyeceğim için, bu konuda endişelenmiyorum. Genelde, oyunculara eğlenceli bir rol ortamı katacağız.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Birinin kafasına "Bu gün, nerede takılsak?" sorusunun yanıtı olmak için çabalayacak bu Bar için, aktif bir Eğlence ortamı katacak diyebilirim. Ben, "Forum Adınızı Yazın"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.