Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[ARŞİV] Mega FPS Boost Mod paketi

Başlatan KubaR, 29 Şubat 2020, 16:03:07
Okunma sayısı 4390 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
trojan bulunuyor?
herhangi bir trojan bulunmuyor linkle beraber yaklaşık 120 kişi bu modpaketini indirdi ve yöneticiler tarafından [UYGUN] tagı verildi içinde virüs olduğunu düşünüyorsan indirmeyebilirsin yada sana yeniden tarattığım linki göndereyim https://www.virustotal.com/gui/file/d36ee10a5fa63f09588321f58af2791e18bbe21d484af17099a2659572c17f2a/detection

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Spoiler:
Credits & N0XI

Alıntı
.Aura tarafından paylaşılmıştır, mod paketindeki timecyc beğenmezseniz bunu kullanabilirsiniz

Çevrimdışı HeDLoVeR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Ocak 2022, 20:01
Toplam oynama: 192 gün, 14 saat
Birlik: **** **ime
Şaka falan mı yine Trojan bulunuyor güzel kardeşim?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 24 Mart 2024, 03:55
Toplam oynama: 58 gün, 10 saat
Birlik: ****** *****lie
Resim olan linkte birşey çıkmıyor fakat üstündekinde dediği gibi trojan çıkıyor (resimlideki sadece timecyc dosyası)

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
virüs olsa uygun onayı verilmez değil mi? yeniden söylüyorum 150 kişinin indirdiği ve hiçbir sorunu olmadığı Floozy'nin sorumlu olduğu mod paylaşım konumda virüs felen yok virüstotalde önceden virüs yok diyordu yeniden taratıyorum virüs var diyor yeniden taratıyorum yok diyor 4 gün önce verilen cevabı görmüştün değil mi daha ne kadar uzatıyorsun ki konuyu git ts ye veya ticket aç bu adam virüslü dosya paylaşıyor de gerekli kontroller yapılır

ilk taramalarda hiç birşey yok sonradan çıkması benim işim değil virüs programı ile alakalıdır

Çevrimdışı Floozy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Eylül 2022, 17:16
Toplam oynama: 291 gün, 21 saat
Trojan hangi dosyada olduğu tespit edilip düzeltilmesi için 24 saatiniz mevcut. Aksi taktirde konu kilitlenip arşive taşınacaktır.

Çevrimdışı Taryph

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 25 Kasım 2023, 19:33
Toplam oynama: 25 gün, 10 saat
Birlik: *** ***ncy
çok lq, o mod hangi klasördeki onu silmek iistiyorumda ( mega low textures eski adıyla, şimdi ki adını değiştirmişsin )
@KubaR

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
çok lq, o mod hangi klasördeki onu silmek iistiyorumda ( mega low textures eski adıyla, şimdi ki adını değiştirmişsin )
@KubaR
başında low olan herşey o çok lq yapan şey sanırsam low gta3 olması lazım

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Merhabalar, @Floozy adlı adminimiz konuya değindi ve virüs olduğunu düşündüğü için bana belirli bir süre verdi bende bu süreyi hızlıca değerlendirdim ilk olarak herhangi bir virüs olmadığı söylemiştim 3 saat boyunca uğraştım rar ekle dosya çıkar yap tek tek yaptım sürekli ve sonunda buldum ve trojan olmadığı güzelce kanıtlayabildim sanırsam virüs programı hiç bilmediği bir dosya türüyle karşılaştığı için virüs sandı cleo/cleo_saves/cs4 konumunda bir .dos uzantılı dosyayı virüs sanıyor ve modload/NO EFEKT BRUH adlı dosyadaki bir şeyleri virüs sanıyordu bunları belirledim ve yeniden tarattığımda virüssüz olarak karşıma çıktı;

https://www.virustotal.com/gui/file/12a68dbaf74be1d95979d58275fbb437612e1c07d8fabcc9f558d6b6c85a0112/details

52 antivirüs programı bunda trojan yok diyip bir tanesi var dedi diye o dosya trojan sayılmaz kendisi tanımlayamadığı bir dosya türü olduğu için virüs dedi diye tahmin ediyorum ek birşey varsa yazınız saygılarımla...

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Mart 2024, 03:55
Toplam oynama: 58 gün, 10 saat
Birlik: ****** *****lie
İndirdiğim an virüs programım ile tarattım. Hiçbirşey çıkmadı. Güvenilir :)