Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İllegal birliklerin bitmeyen savaşları.

Başlatan gods, 13 Mayıs 2018, 22:50:42
Okunma sayısı 936 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Proxy 🖕

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keira Pery Lv.21
Köken: Japon
Son giriş: 30 Ekim 2021, 21:51
Toplam oynama: 93 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: İllegal birliklerin bitmeyen savaşları.
« Yanıtla #10 : 15 Mayıs 2018, 09:22:52 »
Bir illegal birlikte değilseniz sizi ilgilendiren bir durum yok. PD gerekeni yapıyor. İllegalliği bitirecek olan da adminler değil polis departmanıdır.

Adam haklı diye mi böyle sitem ettin :D PD gerekeni yapması değil olay, sizin veya herhangi bir illegal birliğin dakika başı adam vurmaya gidecek olması, en kısa birşeyde kavga çıkarmak istemeniz :D

Çevrimdışı RedBlaxeeSS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 15 Mayıs 2018, 09:35:23 »
Artık kendi adıma cidden illegal birliklerin bitmeyen bir savaş içinde olmasından sıkıldım. Yani adamlar günde 2 kere çatışıyor ve bir sonuca ulaşılamıyor. O birinin tanıtıma gidip oooo nasıl vurdum diyor, diğeri geliyor offf nasıl düşürdüm ama diyor.  Benim düşüncem bu savaşların adminler tarafından bitirilmesi ve bir sonuç uğruna savaşılmasıdır. Sizin fikirleriniz neler?

Spoiler:
Gönül ister herkez kendi rolünü yapsın ama o adamlar sadece çatışmaktan zevk alıyor.

edit 1: karşılıklı tartışmaya döndüğü anda kilitleyeceğim, saygı ve sevgi çerçevesinde kırmadan incitmeden fikirlere saygı duyarak
Bunun sebebi yonetim birligi olmamasi.Rolsel savaslari bitirebilir
Bunu yapabilecek şekilde gelişen birliklerde rolsel savaşları bitirebilir
Savaslarin bu kadar uzamasi vurulan birligin kaybetmeyi OOC yedirememeleri

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #12 : 15 Mayıs 2018, 09:56:43 »
Sadece tüm gün TS de takılıp, savaşmak için oyuna girenlere başarılar diliyorum. Konu k&a