Öncelikle selamlar, şimdiki söyleyeceğim birliğinizi karalamak veya birliğinizi kirletmek değildir. 270 sayfaya ulaşmış ancak halada bi yarış organize edemeyen bi birliğe anlam veremedim. Zamanında hood onayı bile aldınız ama hala bi yarışı organize edemiyorsunuz. Infernus'ları yarışlarınıza almıyorsunuz ancak Hotring arabalar girebiliyor? ne kadar saçma değil mi? o arabaların yarışa alınmamasının nedeni 1 pahalı olması 2 sokak yarışlarında tekerleklerinin dönmemesidir. Ayrıca yarış düzeni dersek? Hotring'leri öne alıp diğer arabaları arkaya almak saçma. Ek olarak lütfen düzgün rotalar oluşturun. Bu dediklerim yanlış anlamanızı hiç bir zaman istemem ama yapılan yanlışları gördükçe bu Racer Roleplay'den soğuyorum ve kalitenizi düşürüyor. Bunu tavsiye olarak almanızı ve ilerideki rollerde görüşmek dileğiyle diyorum.
Öncelikle görüşlerini belirttiğin için teşekkür ediyorum. Lütfen söylediklerimi karşı saldırı veya farklı bir şekilde algılama. İlk belirttiğin cümleden başlamam gerekirse yarış organizasyonu konusunda geçmişte bir çok başarılı iş başarmıştık ve başarmaya da devam edeceğiz. En basitinden örnek vermek gerekirse;
İkinci konuya gelecek olursak Hotring araçları handling olarak diğer araçlara göre hantal kalmakta, ayrıca Nos konfigrasyonu bulunmamakta. İnfernus yolu oldukça tutan ve Nos eklentisi olan bir araç olduğu için haksız rekabet yaratmaktadır.
Yarış düzeni konusuna gelirsek de Nos eklentisi olmayan araçlar halilye diğer araçlara göre daha geç kalkacağı için önden kalkar, çünkü yarış başlangıcı esnasında nos kullanımı lag-pitlerine yol açar, yarış başlamadan biter o yüzden Nos tüpü bulunan araçlar geriden başlar dostum. Yarışlarımız genelde şehir içi sokak yarışlarıdır. İnfernus gibi araçlar ile bu pistlerde zorlanmak gayet doğal. Adı üstünde sokak yarışı değil mi? Kıvrak ve spor araçlar gereklidir. Bence bakıldığında soğuyacak bir durum yok ama görüşlerini belirttiğin için teşekkür ederim, dilerim ki yanlış anlaşılmaz olmaz.