Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Diaj Bastardoj | Bastard Generacio | Sekcio IX

Başlatan Bruaj BD, 25 Şubat 2020, 00:33:41
Okunma sayısı 157208 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı W0LV3

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Diaj Bastardoj Racing Crew-Mob | Nova Generacio | Sekcio VIII
« Yanıtla #2700 : 21 Kasım 2021, 00:48:25 »
Öncelikle selamlar, şimdiki söyleyeceğim birliğinizi karalamak veya birliğinizi kirletmek değildir. 270 sayfaya ulaşmış ancak halada bi yarış organize edemeyen bi birliğe anlam veremedim. Zamanında hood onayı bile aldınız ama hala bi yarışı organize edemiyorsunuz. Infernus'ları yarışlarınıza almıyorsunuz ancak Hotring arabalar girebiliyor? ne kadar saçma değil mi? o arabaların yarışa alınmamasının nedeni 1 pahalı olması 2 sokak yarışlarında tekerleklerinin dönmemesidir. Ayrıca yarış düzeni dersek? Hotring'leri öne alıp diğer arabaları arkaya almak saçma. Ek olarak lütfen düzgün rotalar oluşturun. Bu dediklerim yanlış anlamanızı hiç bir zaman istemem ama yapılan yanlışları gördükçe bu Racer Roleplay'den soğuyorum ve kalitenizi düşürüyor. Bunu tavsiye olarak almanızı ve ilerideki rollerde görüşmek dileğiyle diyorum.
3

Çevrimdışı HasanYNK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ayumi Atsuko Lv.27
Köken: Japon
Son giriş: 07 Ekim 2023, 17:50
Toplam oynama: 160 gün, 4 saat
Birlik: **** ******DOJ
« Yanıtla #2701 : 21 Kasım 2021, 01:07:36 »
Öncelikle selamlar, şimdiki söyleyeceğim birliğinizi karalamak veya birliğinizi kirletmek değildir. 270 sayfaya ulaşmış ancak halada bi yarış organize edemeyen bi birliğe anlam veremedim. Zamanında hood onayı bile aldınız ama hala bi yarışı organize edemiyorsunuz. Infernus'ları yarışlarınıza almıyorsunuz ancak Hotring arabalar girebiliyor? ne kadar saçma değil mi? o arabaların yarışa alınmamasının nedeni 1 pahalı olması 2 sokak yarışlarında tekerleklerinin dönmemesidir. Ayrıca yarış düzeni dersek? Hotring'leri öne alıp diğer arabaları arkaya almak saçma. Ek olarak lütfen düzgün rotalar oluşturun. Bu dediklerim yanlış anlamanızı hiç bir zaman istemem ama yapılan yanlışları gördükçe bu Racer Roleplay'den soğuyorum ve kalitenizi düşürüyor. Bunu tavsiye olarak almanızı ve ilerideki rollerde görüşmek dileğiyle diyorum.
Öncelikle görüşlerini belirttiğin için teşekkür ediyorum. Lütfen söylediklerimi karşı saldırı veya farklı bir şekilde algılama. İlk belirttiğin cümleden başlamam gerekirse yarış organizasyonu konusunda geçmişte bir çok başarılı iş başarmıştık ve başarmaya da devam edeceğiz. En basitinden örnek vermek gerekirse; İkinci konuya gelecek olursak Hotring araçları handling olarak diğer araçlara göre hantal kalmakta, ayrıca Nos konfigrasyonu bulunmamakta. İnfernus yolu oldukça tutan ve Nos eklentisi olan bir araç olduğu için haksız rekabet yaratmaktadır.   
Yarış düzeni konusuna gelirsek de Nos eklentisi olmayan araçlar halilye diğer araçlara göre daha geç kalkacağı için önden kalkar, çünkü yarış başlangıcı esnasında nos kullanımı lag-pitlerine yol açar, yarış başlamadan biter o yüzden Nos tüpü bulunan araçlar geriden başlar dostum. Yarışlarımız genelde şehir içi sokak yarışlarıdır. İnfernus gibi araçlar ile bu pistlerde zorlanmak gayet doğal. Adı üstünde sokak yarışı değil mi? Kıvrak ve spor araçlar gereklidir. Bence bakıldığında soğuyacak bir durum yok ama görüşlerini belirttiğin için teşekkür ederim, dilerim ki yanlış anlaşılmaz olmaz.  :hand:

2

Çevrimdışı Wersley

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wyees Bonner Lv.28
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Temmuz 2023, 23:14
Toplam oynama: 202 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #2702 : 21 Kasım 2021, 01:20:41 »

Çevrimdışı W0LV3

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2703 : 21 Kasım 2021, 01:31:13 »
Öncelikle görüşlerini belirttiğin için teşekkür ediyorum. Lütfen söylediklerimi karşı saldırı veya farklı bir şekilde algılama. İlk belirttiğin cümleden başlamam gerekirse yarış organizasyonu konusunda geçmişte bir çok başarılı iş başarmıştık ve başarmaya da devam edeceğiz. En basitinden örnek vermek gerekirse; İkinci konuya gelecek olursak Hotring araçları handling olarak diğer araçlara göre hantal kalmakta, ayrıca Nos konfigrasyonu bulunmamakta. İnfernus yolu oldukça tutan ve Nos eklentisi olan bir araç olduğu için haksız rekabet yaratmaktadır.   
Yarış düzeni konusuna gelirsek de Nos eklentisi olmayan araçlar halilye diğer araçlara göre daha geç kalkacağı için önden kalkar, çünkü yarış başlangıcı esnasında nos kullanımı lag-pitlerine yol açar, yarış başlamadan biter o yüzden Nos tüpü bulunan araçlar geriden başlar dostum. Yarışlarımız genelde şehir içi sokak yarışlarıdır. İnfernus gibi araçlar ile bu pistlerde zorlanmak gayet doğal. Adı üstünde sokak yarışı değil mi? Kıvrak ve spor araçlar gereklidir. Bence bakıldığında soğuyacak bir durum yok ama görüşlerini belirttiğin için teşekkür ederim, dilerim ki yanlış anlaşılmaz olmaz.  :hand:

Öncelikle atmış olduğunuz video bir şeyi değiştirmez çünkü tarihe bakarsan 8 ocak 2021 yani bir yıl öncesi video kadro değişebilir. Yarış düzenine gelirsek sırf nos yok diye Hotring'ler öne alınmaz çünkü hızlı kalkış ve hızlı hızlanan arabalardır. Infernus'lar neyse Hotring'lerde odur haksız rekabet diğer arabalara karşı yapılmaktadır. Infernus ve Hotringler dönüşleri tam alamayan arabalardır, siz buna kıvrak diyorsanız bunda handling gibi modlar kurulu olduğunu gösterir buda bi nevi hiledir. Ek bilgi olarak düzenden bahsediyorsunuz ama atılan roll ss'indede açıkca bi düzen olmadığı gözükmekte hatta adamların yapılan hatasını düzeltmeden ss almışsınız?
Hotring konusundada tekrar söylüyorum, sırf nos ve dönüşleri sağlam olmadığınızı söylediğiniz Infernus'ları almıyorsanız Hotring'leride kullanmayın, Hotring'lerin dönüşlerini iyi olmadığını kendi yarışlarımdan ve kendimde bi ara kullandığımdan biliyorum, dediklerimi dikkate almanızı isterim böyle bir yarış olmaz olursada kalitenizi göstermiş olursunuz.  Ek bilgi olarakta yine şunu diyorum "Nascar arabasına Mustang modu ne?! bu sultana tofaş modu yüklemek"buna karışmak haddim değildir ama saçma. İyi roller ve iyi eğlenceler dilerim.
1

Çevrimdışı Eyimaya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 27 Ekim 2022, 21:57
Toplam oynama: 33 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #2704 : 21 Kasım 2021, 12:17:09 »

Öncelikle atmış olduğunuz video bir şeyi değiştirmez çünkü tarihe bakarsan 8 ocak 2021 yani bir yıl öncesi video kadro değişebilir. Yarış düzenine gelirsek sırf nos yok diye Hotring'ler öne alınmaz çünkü hızlı kalkış ve hızlı hızlanan arabalardır. Infernus'lar neyse Hotring'lerde odur haksız rekabet diğer arabalara karşı yapılmaktadır. Infernus ve Hotringler dönüşleri tam alamayan arabalardır, siz buna kıvrak diyorsanız bunda handling gibi modlar kurulu olduğunu gösterir buda bi nevi hiledir. Ek bilgi olarak düzenden bahsediyorsunuz ama atılan roll ss'indede açıkca bi düzen olmadığı gözükmekte hatta adamların yapılan hatasını düzeltmeden ss almışsınız?
Hotring konusundada tekrar söylüyorum, sırf nos ve dönüşleri sağlam olmadığınızı söylediğiniz Infernus'ları almıyorsanız Hotring'leride kullanmayın, Hotring'lerin dönüşlerini iyi olmadığını kendi yarışlarımdan ve kendimde bi ara kullandığımdan biliyorum, dediklerimi dikkate almanızı isterim böyle bir yarış olmaz olursada kalitenizi göstermiş olursunuz.  Ek bilgi olarakta yine şunu diyorum "Nascar arabasına Mustang modu ne?! bu sultana tofaş modu yüklemek"buna karışmak haddim değildir ama saçma. İyi roller ve iyi eğlenceler dilerim.
Yanlış anlamayın fikirlerinizi önemsiyoruz fakat bazı noktalarda bizim haksız olduğumuz gibi sizin de haksız olduğunuz noktalar var, bunları da göz önünde bulundurmalıyız. Yarışta Narumi karakteri Elegy'i öne alalım dedi fakat herhangi bir oynama yapılmadı, buna ek olarak yarışın geç başlama sebeplerinden bir tanesi de oyuna daha yeni başlamış, arkadaşından bir araba alıp gelen insanlar da vardı. Bu insanların yarışa katılması biraz zaman aldı. Hotring konusuna gelirsek de İnfernus ve Hotring'in alakası yok, Hotring virajlarda boğuluyor ve kalkışta patlıyor, sadece uzun yollarda top speed olarak 203'ü görüyor. Kaldırımlarda taklaya meyilli bir araç. İnfernus'a gelirsek modifiye eklentisi yapılabiliyor ve kalkışta Hotring gibi araçlara fark atan bir araç olduğu gibi virajlarda boğulmayan aksine hızlı toparlayan bir araç. Fark ettiniz mi bilmem ama yarış başlangıcında arka sıralarda olan iki Sultan yarışı bir yere kadar birinci götürdü ve ileride kaza yaptı. Yarışın ilk CP'lerinde bazı araçlar crash yedi. Bu durumda Sultan gibi araçları en ön kısıma aldığımızı düşünürsek düzenlenen etkinlik yarış değil night drive olurdu. Yarışta şehir içi bölümler ve şehir dışı bölümler vardı, bunun sebebi Hotring gibi arabaların şehir içerisinde kötü olması diğer arabalara avantaj sağlayacağı gibi, şehir dışında da top speed'i yüksek olan araçlara avantaj sağlaması içindir. Size de mantıklı geldi öyle değil mi? Şu konuda size hak veriyorum; Yarışı başlatmak için çok bekledik, organizasyon biraz sıkıntılı geçti fakat bu bizden kaynaklı değildi. Yine de beklettiğimiz için sizlerden özür diliyoruz. Farklı rollerde görüşmek üzere, sağlıcakla kalın.
1

Çevrimdışı Kolley

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav