Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

— David & Mira —

Başlatan woodays, 23 Şubat 2020, 22:21:39
Okunma sayısı 238 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı woodays

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Temmuz 2024, 01:11
Toplam oynama: 2 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 11 Temmuz 2024, 01:12
Toplam oynama: 26 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
— David & Mira —
« : 23 Şubat 2020, 22:21:39 »

DAVİD & MİRA

Hikayeleri;
David'in gözünden; Bir gün aracım ile seyir ediyordum. Sağ tarafta aracı bozulmuş bir bayan gördüğünde hemen aracını durdurup bayana doğru gittim. Sonuçta bayanlara yardım etmek gerekir. ;) Bayanın ismini Mira olduğunu öğrendikten sonra telefon numarasını isteyip gece katılacağı bir eğlenceye davet ettim. Mira ise daveti geri çevirmedi. Akşama buluşacaklarını evinin önünden alması için anlaştık. Akşam olduğunda Mira'yı evinin önünden almaya gittim. Mira çok güzel bir kıyafet giyinmiş ve beni etkilemişti.
Ben ve Mira birbirimize dahada kenetlendik. Sonrasında maddi gücümüz olmadığından ikimizde basit yerlerde çalışma kararı alıp düğün için para kazanmaya çalıştık. Düğün parasını kazandıktan sonra evlenme kararı aldık. En sonunda evlendik. Şuanda Palomino Creek bölgesinde yaşıyoruz.

Mira'nın gözünden; Bir sabah aracım ile seyir ediyordum. Aracımın bozulduğunu fark edip sağ sinyalimi açarak sağa doğru aracımı yanaştırıp araçtan indim. Sonrasında başka bir araçtan birisi çıka gelip yardım etmek istediğini söyledi. Bende aracımı ona bırakmıştım. Sonrasında beni gece katılacağı bir eğlenceye davet etti. Bende uzun zamandır böyle yerlere gitmemiştim. Gitsem diye düşündüm. Sonrasında kabul ettim.  Telefon numaralarımız aldık ve oradan ayrıldım. Akşam arkadaşlarımla ne giyinsek tartışması yapıp en sonunda istediğim elbiseyi giydim. ;D Kapının önünde kornaya basan birini gördüğümde David'in geldiğini anladım. Evden çıktım ve onunla partiye gittik. Sonrasında birbirimize dahada çok yaklaşıp sevgimizi güçlendirdik. Evlenmek istiyorduk fakat evlenmeye yetecek kadar maddi gücümüz yoktu. Bundan dolayı ikimizde basit yerlerde çalışıp düğün masraflarını karşılacayak bir düğün yaptık. Şimdi ise maddi durumumuz iyi. David ve bende devlet kurumlarına katılacağız. Sonrasında maddi imkanımızı daha iyi bir hale getirip kamp, ülke seyahatleri gibi birçok şey yapacağız.

Yapılan roller ile tanıtım detaylandırılacaktır.

Çevrimdışı hopaless case

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bailey Riggs Lv.19