Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

💍💋- Daisy | Reginheraht - 💋💍

Başlatan hopaless case, 23 Şubat 2020, 15:46:36
Okunma sayısı 380 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bnGreen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 18 Kasım 2021, 20:54
Toplam oynama: 197 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: 💍💋- Daisy | Reginheraht - 💋💍
« Yanıtla #10 : 23 Şubat 2020, 16:41:34 »
Mmm, bence hoj ve güzel.

birde
Budgerigar
Başka bir karakterim üzerinden başvuruyu atıyorum. Yanıt yapmamanı öneririm. Seni ilgilendiren bir konu yok. Başarına ihtiyacım yok.
Sanırım şunu hatırlıyorum bir tane iletinden kalma, son kelimelerine dikkat edersen başarına ihtiyacım yok demişsin. Aynı lafa ayna tutarak sana çeviriyorum burada. Üstelik atladığın çoğu şeyde sanırım başarılı olamıyorsun, bu sadece benim görüşürüm. Her gün NC atarak başka bir isme geçiyorsun ((bir karakterde sürekli rol içerisinde olamıyorsun sanırım)). Destekçin var, üstelik sanırım bir sürü özel skinin var. Sanırım LSPD içerisinde de yapamadın. Değişik, ne diyebilirim ki yani. Senin kararın. Sadece demem o ki başarına ihtiyacım yok, o yüzden yanıtlarını silerek daha fazla kalabalık yapmadan burayı terk edebilirsin. : )
Spoiler:
forumda aktif olmak bazen işe yarıyo işte, yukarıdaki yanıtları ((tartışma içerikli gözüken)) sildiğin zaman bu yanıtımı düzenleyerek daha elit bir hale getireceğim

Çevrimdışı bnGreen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 18 Kasım 2021, 20:54
Toplam oynama: 197 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #11 : 23 Şubat 2020, 17:11:59 »
Spoiler:
Mmm, bence hoj ve güzel.

birde
Budgerigar
Başka bir karakterim üzerinden başvuruyu atıyorum. Yanıt yapmamanı öneririm. Seni ilgilendiren bir konu yok. Başarına ihtiyacım yok.
Sanırım şunu hatırlıyorum bir tane iletinden kalma, son kelimelerine dikkat edersen başarına ihtiyacım yok demişsin. Aynı lafa ayna tutarak sana çeviriyorum burada. Üstelik atladığın çoğu şeyde sanırım başarılı olamıyorsun, bu sadece benim görüşürüm. Her gün NC atarak başka bir isme geçiyorsun ((bir karakterde sürekli rol içerisinde olamıyorsun sanırım)). Destekçin var, üstelik sanırım bir sürü özel skinin var. Sanırım LSPD içerisinde de yapamadın. Değişik, ne diyebilirim ki yani. Senin kararın. Sadece demem o ki başarına ihtiyacım yok, o yüzden yanıtlarını silerek daha fazla kalabalık yapmadan burayı terk edebilirsin. : )
Spoiler:
forumda aktif olmak bazen işe yarıyo işte, yukarıdaki yanıtları ((tartışma içerikli gözüken)) sildiğin zaman bu yanıtımı düzenleyerek daha elit bir hale getireceğim

Doğru bildiğin bir şey var. Evet doğru genelde en çok nc atanlar arasındayım ki nc atmayı seviyorum. Yani birde zorunlu bir nc atıyorsam of en sevdiğim oluyor. Ama şunu söyleyeyim yapmaya çalıştığım bir tartışma yaratmak değil. Sadece tanıtımınızı eleştiriyordum ki eleştirilere açık olmanız sizin yararınıza olur. Destekcimin olması sadece görünümden ibaret. Yoksa hiç bir özelliği olmayan bir şeye 60 tl verecek değilim. Sarı sarı durmak hoş oluyor :) Ve bir sürü özel modelimin olması da seni ilgilendiren bir konu değil sanırım. Bir çok kez pd girip belki yönetimin kararları sonra değişir diyerek sadece çıkıyorum. PD bünyesini her zaman sevmişimdir. Çünkü pd girince en azından belli bir süre rol yapıyorum anladın mı? Bu iletiler falan da silmeyi düşünmüyorum. Eleştiriye açık değilsen bu senin sorunun.
Spoiler:
Ve tanıtım da senin olduğunu bilmiyordum. Bilseydim giriş bile yapmazdım.
Kesinlikle söylediğin gibidir, yani bunlara eminim. Hafif bir gülümseme ile geçiştiriyorum sadece. Artı olarak dahasını getirmeden bir daha yanıt atmaman iyi olacaktır, kirlilik göz yorar. Yaptığın şeyde o sanırım, iyi forumlar. İyi roll- pardon.  ".."

Çevrimdışı hopaless case

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bailey Riggs Lv.19
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Ocak 2021, 16:34
Toplam oynama: 201 gün, 18 saat
Birlik: *** ***** **RDA
« Yanıtla #12 : 23 Şubat 2020, 17:42:09 »
Eleştiriye kapalı olan birisinin forumda gezinmesi.. Ve bunun oyunculara yardım etmesi gereken birinin olduğunu görmek epey düşündürücü.
Konu kapandı, alıntılama.
- Yani kişisel çöküntün olmaması için bazı şeyler bizde kalsın. Kapiş?

Sevgili rolünü delledik, kardeş rolüne geçiyoruz tanıtım arşive alınsın.