Arkadaslar kendimi acindirmak icin olmasini istemem ama Babam öldüğü için bu konuya pasiflik sebebimle fotoğar atamayacağım. Yetkili admin bu yaziyi gorurse bu konuyu silmez umarim. Tesekkurler.
kardeşim kusura bakma ama hayatını sikeyim ben senin sana tavsiyem bir oyuna hiç bir zaman bu kadar değer verme
inan bana bu yazdığından gücenecek değilim
sana hak veriyorum ama gerçekler dışarıda ve bunu hepimiz görüyoruz.
ben bunu hobi niyetiyle yapıyorum, yücelmek veya insanların yorumuyla tatmin olmak için değil.
arkadaş ondan değil, baban vefat etmiş konunun silinip silinmemesine bakıyorsun...
Tamamda babam vefat etti, bu kötü ve alışılmadık bir durum evet. ALLAH MEKÂNINI CENNET ETSİN.
Her şey iyi fakat hayatını kaybeden bir sürü insan var, hepimizin yaşamı bir gün son bulacak.
Birisini kaybettiğimizde kendimizi bir süreliğine üzeriz ama bu ölene dek sürmez. O yüzden hayatımıza devam ederiz.
Yasımızı da tutarız, insaniyetimizi de koruruz. Benim babam ölmüş olabilir, üzülmüş de olabilirim fakat babam öldü diye
hayatıma son verecek değilim. Burası bir platform, burada vakit geçiriyorum. Burası bir vakit aracı.