Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

#Caddy14TSI / Bar Başvurusu

Başlatan Caddy14TSI, 21 Şubat 2020, 17:58:31
Okunma sayısı 188 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Caddy14TSI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 10 Şubat 2023, 23:50
Toplam oynama: 15 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
#Caddy14TSI / Bar Başvurusu
« : 21 Şubat 2020, 17:58:31 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Günde 5-6 saat aktif olabiliyorum. Yeri geldiğinde bu sürenin 4 saatini ayırabilirim. Diğer kalan saatleri ise kişisel rollerime ayırırım.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri kordinatları(/pos): 1488.14, -1723.72, 6.70, 348.42

2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İşyeri adı: Diamond Strip Club

2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): Bar

2.05:İşyeri interioru: Gentlemens Club

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: Annesi İspanyol kökenli babası Almanya kökenli Eldora Eisenfaust İspanya'da doğmuştur. Ailenin babası zengin olduğu için Eldora'da güzel imkanlarla büyümüştür. Küçüklükten beri hayali olan doktorluğu, çalışmadığı için kaybetmişti ve kendisine yeni bir hayal bulup adımını atması gerekiyordu. O'da bir işyeri açmayı düşündü. İlk başta sadece düşündü ve annesi ile babasının onayını almak istedi. Annesi ve babası ilk başta bu konuya karşı çıksa da Eldora ısrarcılığını sürdürdü. Bir süre sonra onları zar zor ikna etti. Bu planının işlemesi için yardıma ihtiyacı vardı ve bunun için bir fikri vardı, babasından yardım istemek. Eldora babası ile konuştu ve babasından işyeri açabilmesi için para istedi. Babası ilk başta ona karşı çıkıp parayı kendisinin kazanması gerektiğini söylese de Eldora'ya parayı verdi. Eldora'da işyerinin temellerini atmaya başladı.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:
IC Planlarımız : Olabildiğince kaliteli içkiler, dansçı kızlar ile müşterilerimize eğlenceli dakikalar yaşatıp, onların mekanımızdan mutlu ayrılmasını sağlamaya çalışmaktadır. Günlük 4-5 saat açık olacak barımızdan kazanacağımız paranın bir miktarını, kimsesiz insanlar-çocuklar için ayıracak onlara yardımlar yaparak onları da bir nebze olsun
doyurmaya çalışacağız.
OOC Planlarımız : Aktif olduğum saatler içerisinde açık olacak olan barımızda, dansçı rolünü üstlenebilecek kız karakterler kiralayıp ,barmenlik yapabilecek kişiler kiralayacağız ve bu kişilerin hem rol yaparak para kazanmasını sağlayacağız. Müşteriler açısından da rol aramak için gelen müşterileri mutsuz ayırmayıp, yapacağımız rollerle onları mutlu etmeye çalışacağız.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC):  (buraya)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Şehirde eğlence arayan kişilerin, günlük eğlence ihtiyaçlarını karşılayıp, gelirimizin yarısı ile sokakta kalan insanları doyurup, onlara ev alıp onları güzel bir refah seviyesinde yaşamalarını sağlayacağız. Gelirimizin yarısı çalışanlarımıza, yarısı sokakta kalan insanlara ayrılırken geriye kalan kısımı da barın ihtiyaçları için harcanacak.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Caddy14TSI"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44