Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

VİP - Silah sistemi

Başlatan sweppyz, 21 Şubat 2020, 15:27:55
Okunma sayısı 728 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sweppyz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Mayıs 2025, 11:50
Toplam oynama: 283 gün, 20 saat
Ken McWoods Lv.34
Son giriş: 13 Nisan 2025, 16:22
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
VİP - Silah sistemi
« : 21 Şubat 2020, 15:27:55 »
Karakter Adınız: (Marwen Cousteau)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Oyun)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: (Sunucu içerisinde zaten belirli ücret karşılığında her ay VİP alıyoruz ve buna rağmen VİP sayesinde ek maaş olarak aldığımız paralar silah alınırken kullanılıyor ve VİP olmamız avantajını biraz yitiriyor. Bunun için kademeli olan VİP seçenekleri için şöyle bir sistem getirilebilir, her maaş geldiğinde Bronz bir bilet, Silver iki bilet ve Gold vip olmak üzere üç bilet alabilir; bu biletler sayesinde tüccardan silahlar biletler üzerinden alınabilir. Mantıklı bakarsak eğer hem oyun dışı para yatırıyoruz hem de oyun içi silahlara para vererek bir yerden alıyoruz bir yerden kaybediyoruz. Zaten sunucu içerisinde OOC ticaret kural ihlali var, e oyun içerisinde İG varlığımızı tüketiyoruz nasıl bir varlık sağlanabilir ki?
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (Olumsuz)

Çevrimdışı Asphyrn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 05 Ekim 2021, 16:11
Toplam oynama: 221 gün, 3 saat
Ynt: VİP - Silah sistemi
« Yanıtla #1 : 21 Şubat 2020, 15:28:55 »
Olumlu, destekliyorum.

Çevrimdışı kaiyaa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 17:24
Toplam oynama: 604 gün, 13 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 20 Ağustos 2024, 11:29
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Köken: Alman
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 17:09
Toplam oynama: 2 gün, 1 saat
« Yanıtla #2 : 21 Şubat 2020, 15:32:29 »
+1 destekliyorum daha mantıklı

Çevrimdışı emmun is

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 01 Ağustos 2022, 17:07
Toplam oynama: 69 gün, 13 saat
Köken: Koreli
Son giriş: 01 Ağustos 2022, 23:06
« Yanıtla #3 : 21 Şubat 2020, 15:44:05 »
Olabilir,evet.

Çevrimdışı Seyyit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alice Bakers Lv.10
Son giriş: 05 Aralık 2020, 11:50
Toplam oynama: 12 gün, 7 saat
« Yanıtla #4 : 21 Şubat 2020, 16:17:27 »
+1 mantıklı...

Çevrimdışı Babe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Temmuz 2023, 05:37
Toplam oynama: 171 gün, 17 saat
Son giriş: 17 Temmuz 2023, 06:13
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
« Yanıtla #5 : 21 Şubat 2020, 16:20:46 »
V.I.P zaten IC rolleri gereğinden fazla etkiliyor iyi böyle, RolePlay burası sonuçta herşeyi V.I.P'e bağlamayın. Şuan ki V.I.P sistemleri bile fazla.

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #6 : 21 Şubat 2020, 16:53:00 »
VIP sisteminin sana IC fayda sağlaması saçmayken birde bu ARGE mi? Bu ARGE ancak AFK sistemi gelecekse desteklerim yoksa afk bırak silah al dm at ohh ne güzel. Silahlara ulaşmak kolay olmamalı.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #7 : 21 Şubat 2020, 16:58:21 »
Gereksiz bir sistem biri silah almak için sabah akşam çalışıyor ama biri vip alıp silah ala biliyor saçma

Çevrimdışı sweppyz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mayıs 2025, 11:50
Toplam oynama: 283 gün, 20 saat
Ken McWoods Lv.34
Son giriş: 13 Nisan 2025, 16:22
« Yanıtla #8 : 21 Şubat 2020, 17:13:13 »
V.I.P zaten IC rolleri gereğinden fazla etkiliyor iyi böyle, RolePlay burası sonuçta herşeyi V.I.P'e bağlamayın. Şuan ki V.I.P sistemleri bile fazla.

Şuan ki vip sistemleri bile fazla diyorsun, gerçekten VİP özelliğinin hangi özelliklerini kullandığını merak ediyorum.

VIP sisteminin sana IC fayda sağlaması saçmayken birde bu ARGE mi? Bu ARGE ancak AFK sistemi gelecekse desteklerim yoksa afk bırak silah al dm at ohh ne güzel. Silahlara ulaşmak kolay olmamalı.

Şuan bir farkı var mı? Sunucuda soygun rolü için sınır getirildi evet ama bir grup bu role kalkıştığı zaman örnek dört kişi her bir şahıs bir adamı soysa ve her kişiden beş bin dolar çıksa zaten yine o silah parasını topluyabiliyorlar. Sanıyorsunuz ki şuan ki durum benim anlattığımdan daha farklı, değil işte. Hem AFK bırakılarak bileti geçtim para kasılabiliyor durumda, buna çözümün var mı? Ha bilet ha para; eş değer.

Gereksiz bir sistem biri silah almak için sabah akşam çalışıyor ama biri vip alıp silah ala biliyor saçma

Bi tık üstte ki arkadaş'a cevap verdim yine aynılarını söyleyeceğim, şuan bir farkı varsa PM yolu ile bana detaylı şekilde açıklar mısın? Söz konusu kolay bir şekilde silah alınması ve dm olması mı? Yapacak adam yapmak istedikten sonra bıçakla bile deniyebiliyor. Zaten öneri de yazdıklarımdan farksız şu durum, adam çatışma da yaralı duruma düşüyor ve RK ediliyor, doğduğu hastaneden OOC olarak arkadaşı tarafından alınıyor direk tüccara hoop yeni bir silah daha. Şu olay gerçekleşmiyor mu yani?

Çevrimdışı Babe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Temmuz 2023, 05:37
Toplam oynama: 171 gün, 17 saat
Son giriş: 17 Temmuz 2023, 06:13
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
« Yanıtla #9 : 21 Şubat 2020, 17:23:01 »

Şuan ki vip sistemleri bile fazla diyorsun, gerçekten VİP özelliğinin hangi özelliklerini kullandığını merak ediyorum.

Şuan bir farkı var mı? Sunucuda soygun rolü için sınır getirildi evet ama bir grup bu role kalkıştığı zaman örnek dört kişi her bir şahıs bir adamı soysa ve her kişiden beş bin dolar çıksa zaten yine o silah parasını topluyabiliyorlar. Sanıyorsunuz ki şuan ki durum benim anlattığımdan daha farklı, değil işte. Hem AFK bırakılarak bileti geçtim para kasılabiliyor durumda, buna çözümün var mı? Ha bilet ha para; eş değer.

Bi tık üstte ki arkadaş'a cevap verdim yine aynılarını söyleyeceğim, şuan bir farkı varsa PM yolu ile bana detaylı şekilde açıklar mısın? Söz konusu kolay bir şekilde silah alınması ve dm olması mı? Yapacak adam yapmak istedikten sonra bıçakla bile deniyebiliyor. Zaten öneri de yazdıklarımdan farksız şu durum, adam çatışma da yaralı duruma düşüyor ve RK ediliyor, doğduğu hastaneden OOC olarak arkadaşı tarafından alınıyor direk tüccara hoop yeni bir silah daha. Şu olay gerçekleşmiyor mu yani?
V.I.P'ten dolayı ekstra IC para alıyorsun, istediğin araca biniyorsun, telefon numara kaydetme sayın V.I.P'e bağlı. Ucuza zırh alıyorsun, V.I.P kıyafetleri kullanıyorsun. Mekanik hakkın yükseliyor, bisikleti V.I.P sayesinde sürüyorsun,Bıçağı V.I.P'ten alıyorsun V.I.P sayesinde daha ucuza silah alıyorsun.  Ondan sonra ev ve araç alma limitin V.I.P'e bağlı, V.I.P ile maske kullanabiliyorsun.  Dövüş stili V.I.P'ten geliyor.  DAHA KULLANDIĞIM ÖZELLİKLERİ SAYAYIM MI?