Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

FPS sorunu

Başlatan Fixatien, 19 Şubat 2020, 02:34:34
Okunma sayısı 310 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fixatien

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Nisan 2021, 20:31
Toplam oynama: 75 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
FPS sorunu
« : 19 Şubat 2020, 02:34:34 »
Gayet iyi bir sistemim var fakat oyunda en fazla 90-95 FPS alabiliyorum. FPS limit de yok ama fps daha fazla artmıyor. Addon mod kurduğumda 150 filan oluyor ama orjinal olunca bu kadar oluyor. Bunun bir taktiği var mıdır? Oyunu tamamen orjinal oynamak istiyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Eylül 2021, 22:20
Toplam oynama: 240 gün, 4 saat
Ynt: FPS sorunu
« Yanıtla #1 : 19 Şubat 2020, 12:23:33 »
Oyunda performansı daha önce yüksek tuttuğunuz bir makineye sahipseniz bu durum anormal, daha önce yaşadığım bu sorunu ekran kartı ile alâkalı driver uzantılarımı güncellediğimde çözmüştüm. Temiz kurulum, oyun dosyalarının doğrulanıp kontrol edilmesi gibi yollar izlediyseniz sorun makineden kaynaklanıyor olabilir. İzlemediyseniz oyun kurulumu ve ard arda oyunu sunucularda test etmek ile bayağı uğraşacaksınız.
(Addon kurulumu esnasında "Disable FPS Limit" seçeneği işaretlenmediyse bundan da kaynaklanıyor olabilir.)

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Aralık 2022, 22:01
Toplam oynama: 20 gün, 15 saat
« Yanıtla #2 : 19 Şubat 2020, 12:40:54 »
Oyunda performansı daha önce yüksek tuttuğunuz bir makineye sahipseniz bu durum anormal, daha önce yaşadığım bu sorunu ekran kartı ile alâkalı driver uzantılarımı güncellediğimde çözmüştüm. Temiz kurulum, oyun dosyalarının doğrulanıp kontrol edilmesi gibi yollar izlediyseniz sorun makineden kaynaklanıyor olabilir. İzlemediyseniz oyun kurulumu ve ard arda oyunu sunucularda test etmek ile bayağı uğraşacaksınız.
(Addon kurulumu esnasında "Disable FPS Limit" seçeneği işaretlenmediyse bundan da kaynaklanıyor olabilir.)

Zaten SAMP Addon'u kurduğum da "150" FPS alıyorum diyor yani "Disable FPS limit" seçeneğini işaretlemiş

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=80978 << bu linkte ki dosyayı indirerek cleo dosyasının içine atın sorun düzelmez ise bildirin.

Çevrimdışı Fixatien

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2021, 20:31
Toplam oynama: 75 gün, 6 saat
« Yanıtla #3 : 20 Şubat 2020, 03:02:24 »
Dosyayı indirdim ve artık 200 fps alıyorum, teşekkürler.

Çevrimdışı Petitbeurre

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Negan Dwight Lv.44
Son giriş: 25 Aralık 2024, 12:23
Toplam oynama: 595 gün, 20 saat
Birlik: ********ies
« Yanıtla #4 : 25 Şubat 2020, 18:29:51 »
Dosyayı indirdim ve artık 200 fps alıyorum, teşekkürler.

Eğer 200 fpsnin üzerinde almak istiyorsan ekran kartını paylaş. Güçlü bir ekran kartın varsa sana daha kullanışlı bir mod atacağım.