Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Client açılmıyor

Başlatan Elchin, 18 Şubat 2020, 18:52:05
Okunma sayısı 184 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Elchin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Luke Wraith Lv.22
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Ocak 2023, 08:06
Toplam oynama: 113 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Client açılmıyor
« : 18 Şubat 2020, 18:52:05 »
Merhabalar. Yaklaşık bir iki hafta önce bir ticket açmıştım ve sorunumu bildirmiştim ve birkaç çözüm yolu söylemiştiler ama işe yaramamıştı. Ben de en sonunda bilgisayarı windows 8 yapmaya karar verdim ve yaptım, yaklaşık 5 gün önce ve windows 8 benim oyunumda droplara falan sebep olduğu için tekrardan dönüş yapmaya karar verdim windows 7 ye ve dönüş yaptım yapalı 1 saat falan olmadı direk clienti indirdim ve açmaya çalıştım windows 8 yapmadan önceki hatayı alıyordum hata da diyemeyiz aslında açılmama sorunu. Benim düşüncemi soracak olursanız yeni getirdiğiniz bir güncelleme yüzünden artık client bilgisayarımda açılmaz oldu ama önceden de açıldığını belirtmek isterim, görev yöneticisinden de kontrol ettiğimde açtığım anda bazen ismi geliyor ama hemen ardından gidiyor. Bu sorunun çözümünü lütfen bulmamada yardımcı olun bu durumdan çok sıkıldım windows 7 den yüksek bir işletim sistemi kurduğum taktirde droplarım çok fazla artıyor bu da oyunu oynatmayacak derecelere getirip çıkarıyor.

Çevrimdışı Elchin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Luke Wraith Lv.22
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Ocak 2023, 08:06
Toplam oynama: 113 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Client açılmıyor
« Yanıtla #1 : 18 Şubat 2020, 20:12:34 »
Sorunum çözüldü, eğer çözüm yolunu bulamayan varsa bu indirme linkindeki framework'ü indirsin ve kursun sorunu ortadan kalkacaktır, sorunun sebebi ise bazen bilgisayarlara format atınca bu linkteki dosya gibi şeyleri indirmeniz gerekir, indirmediğiniz zamanda uyarı vermesi gerekiyor ama nedense vermiyor, bende vermediği için hiç aklımın ucundan geçmedi. Ben de bu sorunu çözmenin yolunu 'psychedelic' forum isimli kişiden buldum, buradan ona da teşekkür ederim.