Yetkili olmak istiyorsanız sunucuda akrif ve rol yapmayı bırakıp toplantıdan toplantıya 1000 2000 talep kasmanız gerekiyor ve bu rol yapamayacağınız anlamına geliyor düşük seviye yetkililerden bahsediyorum tüm kuralları ezbere bilmeniz oyuncuların şikayetlerine karşı her hareketinize dikkat etmeniz gerekiyor.
Çok sunucuda yöneticilik yaptım ama o sunucular 100 250 kişi kadardı ve kurallar bu kadar katı değildi açıkcası yani burda yetkili olmak zor çok emek gerektiriyor bilirsiniz ki 700 800 kişilik sunucuyu sorumsuz bir yetkiliye emanet etmezler.
Ne kadar uğraştırıcı bir iş olduğunun farkındayım, sadece zaman geçirmek için giriyorum zaten sunucuya. Rol yapmak yerine sabahlara kadar talep de kasabilirim benim için problem değil.
Fazla abartılmış. Terfi için 2k gibi astronomik rakamlarda sayı bakman gerekmiyor. H1-H2 terfisinde biraz zorlanabilirsin, ilk 3 gün içerisinde çok fazla spammer oluyor. Zamanla atılıyorlar, o zaman rahatlıyorsun. Daha sonrasında da abartıldığı gibi talep bakman gerekmiyor. Günde yarım saatini ayır, 20-30 talep bak yeterli. Gönüllü olarak oyunculara yardımcı olmaya giriyorsun, robot veya köle olmaya değil. Katılma amacın ileride sunucu admini olmak değilse kasma bu kadar. Ben kendi adıma oyuna ilk giriş yaptığımda bir yarım saat talep bakıp rol yaparım. Hiçbir terfi/tenzilde de sıkıntı çekmedim şimdiye kadar.