İnternetinde bi sıkıntı olabilir bende de arada böyle oluyor. Modemi kapatıp açınca düzeliyor dene.
Bu sorunla ilgili Teknik Desteğe bir kişi daha konu açtı yanlış hatırlamıyorsam sorunu bilemediğim için ona da yardımcı olamadım ancak bir süre sonra kişi sorun çözüldü diyerek konuyu kilitledi o konuyu bulabilirseniz kişiye forum üzerinden mesaj göndermeyi deneyin o nasıl çözdüyse ondan yardım alabilirsiniz, eğer sorunu çözerseniz nasıl çözdüğünüzü yazın ki bir daha böyle bir konu görürsek yardımcı olabilelim.
Altarnatif fikirlerimi söyleyeceğim;
Ayrıca arkadaşın da dediği gibi internetten kaynaklı bir sorun olabilir, kontrol et.
Client'i indirdiğin de varsa virüs programlarını kapatarak girmeyi deneyin, eğer olmuyorsa dosyaya sağ tıklayıp varsa "Dosya Sicili"ne girerek dosyaya güven kısmına tıklayıp girin.
Eğer yine olmuyorsa Client'i masaüstüne değil yeni bir klasör oluşturarak klasörün içerisin de sadece client olacak şekilde atın, başka da bir şey olmasın girmeyi deneyin.
Olmadıysa yönetici olarak çalıştırın, yine olmadıysa SAMP üzerinden başka sunucuya girmeyi deneyin eğer olursa sorunu "Ticket" üzerinden konu açarak yetkililerden yardım alın.