Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[İşyeri Başvurusu] Bar

Başlatan PatrieTheOfficer., 13 Mayıs 2018, 00:47:54
Okunma sayısı 354 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ocak 2019, 23:56
Toplam oynama: 50 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
[İşyeri Başvurusu] Bar
« : 13 Mayıs 2018, 00:47:54 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):

Roman Michalski
April Rawyn

1.02:Oyun içi seviyeniz?: 3

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?: evet birliğe ait olacak St. Catherine Mob

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?: 5-6 saat

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?: girmedi
Spoiler:

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.02:İşyeri adı: Catherine Bar

2.03:İşyeri tipi: Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:

Amerika Birleşik Devletleri'nde, daha spesifik olarak Doğu Los Santos bölgesindeki Saint Catherine Caddesi'ndeki Los Santos'da kurulan belirsiz bir suç örgütü. Grubun bir hiyerarşi düzeni yoktur, bu da sürekli bir yönetim kuruluna veya bunu yürütenlere sahip olmadığı anlamına gelir. Örgütlenmenin belirli bir amacı yoktur, bu yüzden kazanma ve suçlama yöntemleri bilinmemektedir. Grubun üyeleri ağırlıklı olarak Polonyalı kökleri olan Amerikalılar, ancak Polonyalılar, onsekiz ve yirmi sekiz yaş arasındaki gençler olarak geçer. Hiyerarşi düzeni olmasa bile ekibin başında olan Roman Michalski isimli Polonya kökenli bir Amerikan vatandaşıdır. Gerekli parayı tır soygunu, gasp, kişişel işyeri soygunları ve fuhuş üzerinden rolsel olarak kazanacaktır.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:
Birliğimizin yaptığı rolün biraz daha sağlam işlere rolsel olarak bulaşması için kurulan bir bar olacak daha sağlam gelir kapısı gibi düşünülebilir aktif bir bölge olarak kullanmayı planlıyoruz ekip olarak.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):
Sunucuda pek kaliteli bir barmen rolü benzeri şeyler göremedim, bu yüzden hem aktif ortam hem barmen rollerinden anlayan kişilerin bulunacağı bir yer olduğu için sunucuya katkısının olacağını düşünüyorum.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :
Eğlence amaçlı bir bölge ve insanların rahatlamak için kullanacağı bir bölge olacak. Rodeo gibi bir aktif bölge için etraftaki mekanların aksine farklı bir türde yer olacağı için bölgesel bir katkı sağlayabileceğimi düşünüyorum.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, patrietheboss; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22