Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Raifaksuu / Bar başvurusu

Başlatan agitatorkinritnozamameratto, 15 Şubat 2020, 00:04:45
Okunma sayısı 283 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Eylül 2020, 22:36
Toplam oynama: 142 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Raifaksuu / Bar başvurusu
« : 15 Şubat 2020, 00:04:45 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Gün içerisinde 5-6 saat aktifim.  )

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri kordinatları(/pos): (https://cdn.discordapp.com/attachments/448234934507929612/677528308472217610/sa-mp-133.png)

2.02:İşyeri lokasyonu(https://cdn.discordapp.com/attachments/448234934507929612/677528363203690506/sa-mp-132.png):
Spoiler:
2.03:İşyeri adı: (Barrett Bar)

2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): (Bar)

2.05:İşyeri interioru: (Vorchesky Pub)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: (Merhabalar, uzun olarak anlatmamı belirttiler üşengeçliğimden kısa doldurup geçmiştim şimdi ilk olarak bu barın bir kere daha başvurusunu açmıştım pasif olucağımdan dolayı kapattırdım çok hoş roller dönüyordu karakterimin hikayesi blake'in zac diye bir kuzeni var bu iki kuzen çok içli dışlılar blake'in babası tüccar blake'in babasıda zac'in amcası oluyor bu işleri arkadan olsada blake ve zac'in bir merakı var blake zac'i bir yemeğe çıkartıyor ve yemekteyken biletleri önüne uzatıyor LS'e gitmek için ona danışıyor beraber LS'te iyi işler yapabiliriz gibisinden çünkü o sıralar blake ve zac'in ağzı kokuyor dışarıda kalıyorlar ardından LS'e geldikten sonra blake ve zac ilk önce barmen olarak farklı bir yerde çalışıyorlar üç ay gibi bir süre para biriktirdiklerinde kendi işleri için bu barı açıyorlar uzun süre bu barda los santos halkına güzel hizmet veriyorlar bir yıl gibi bir süre ardından bu süre içerisinde saat 11 gibi bar kapandıktan sonra gizliden silah ticaretleri dönüyor blake'in babası ayrıca zac'in amcası oluyor ve bu adam tüccar olduğu için heveslilerdi bu işe daha fazla para kazanmak için geliyorlar güzel para yürütüyorlar ama bir baskın olana kadar blake'in yaklaşık 100 gram gibi bir uyuşturucusuna el koyuluyor bazı silahlar sevkiyatlarda yakalanıyor ve blake bu barı o olaydan 1 ay sonra salıyor ve rusyaya gidiyor zac'te o sırada ingiltereye bir arkadaşı için gitmiştir yaklaşık 3 yıl süreden sonra blake rusyada çalışıyor LS'e geldikten sonra bar'ına uğruyor ancak barı haciz sorunları bulunduğundan bar kapatılıyor blake'inde parası toplu olduğu için bu barı yeniden açıp aktif hale getirmek istiyor eski zamanlardaki gibi alttan işleriyle birlikte ancak bu 3 yıl boyunca bu bar'ın baskın yediği felan unutulduğu için temiz bir başlangıç olucaktır diye düşünüyor Zac'i arıyor Zac'te işlerini halledip yeniden eski dostu (kuzeni) blake'i görmek için sabırsızlanıyor. (bu arada şu eski barın açıldığı vakitlerdeki başvuruyu buraya bırakıyorum onada bakabilirsiniz o rolleride yazdım karakter geçmişime çünkü https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=31662.0 )  )

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (OOC olarak illegalde sırf silah ile ateş etme rolü yapmayı sevmediğimi bildirmek istiyorum bu barda rollerimizi şekillendiriceğimiz için sadece alttan silah satışı yapıp barın geçimini sağlamak amacımız ve rollere katkı sağlamak legal görünümlü illegal rol gibi birşey diyebilirim. IC olarak ise LS halkına değer bir bar olmaya aktivite sağlanacak biryer oluşturmak amacımız.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC):  (Rollerimizi bu barda şekillendireceğimiz için userlerede bu bar içerisinde rol paslanıp güzel roller çıkartmak istiyoruz.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : (LS halkı için en iyi vakit geçirme alanı hazırlamak amacımız bu bar içerisinde kaliteli vakit geçirmek isteyenlere bir ortam hazırlamak. )

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Raifaksuu"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Raifaksuu / Bar başvurusu
« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2020, 00:06:38 »
OOC olarak katkılarımızı bu video ile kısaca anlatabilirim kaliteli bir rol ortamı oluşturmak için eskilere dönebilmek için bu bar başvurusunu açıyorum üşendiğim için kısa bir karakter hikayesi yazdım ama şuanki karakter geçmişinide ele alarak güzel şekilde anlatmak istedim umarım beğenirsiniz.

Çevrimdışı sweiss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 01:09
Toplam oynama: 160 gün, 21 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #2 : 15 Şubat 2020, 09:35:17 »

Çevrimdışı #RaiTaki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Paul Stanton Lv.22
Son giriş: 27 Kasım 2022, 23:21
Toplam oynama: 113 gün, 18 saat
Rai Kiwata Lv.22
Köken: Japon
Son giriş: 19 Kasım 2022, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 15 Şubat 2020, 11:17:29 »
Ooc sicilden bahsediliyor galiba sicilim varken bu barın başvurusunu açtım ve bar aktifkende sicilim vardı bir sıkıntı çıkarılmadı neden bu kadar haterlandınızki neyse bu barı açtırmam gerek ve bu rol gidişatı bu barın hacize düştüğünü belirttim geri almak için bir başvuru açıyorum diyebilirim bar zaten ıcde hala benim ama haciz altınsa gözüküyor ooc olarakta pasif oldugumdan sildirdim. Şunuda belirteyim rol planım bu bar üzerine şekillenicek tüm rol planı bu bara bağlı böyle şekillendirdim çünkü.@kontaminant bakana kadar kilit.

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44