Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[W-B]SNOW STREET WHITE - BLACK

Başlatan inca, 14 Şubat 2020, 22:57:39
Okunma sayısı 4269 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı inca

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Aralık 2021, 11:07
Toplam oynama: 20 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
[W-B]SNOW STREET WHITE - BLACK
« : 14 Şubat 2020, 22:57:39 »

Vladimir Hoxha'nın son ses kayıdı.
YARDIM EDİN!(France-1995)
[Anlatıcı= Vladimir Hoxha]
Ben Vladimir Hoxha, Sisli bir geceydi.Issız bir sokakta evime gitmek için yürüyordum.Saat bir buçuktu.Hafiften tüylerim ürperiyor, içimden bir ses "İleriden bir şeyler çıkıcak, dikkatli ol." diyordu ama ben iç sesime aldırmıyor yoluma devam ediyordum.Aniden bir çığlık sesi duydum, ince bir erkek sesine benziyordu, yok yok bir kadın sesiydi o anda onu anlıyamamıştım.Çığlık sesleri şöyleydi "Bıraakk! Yardım edin, yardım edin!"Çığlık sesleri giderek yükseliyordu.Sesin önümde olan ara sokaktan geldiğini fark ettiğimde ilerlemek ve yardım etmek istedim.Ara sokağa ilerledikçe sese yaklaştığımı anlıyordum.Kadın resmen avazı çıkana kadar bağırıyor, yardım istiyordu.Ara sokağa girmeden belimdeki ruhsatlı silahıma davrandım.Ara sokağa girdim sesi takip ediyordum.Ses, ben ara sokağa girdikten sonra gittikçe azalmaya başladı gittikçe tüylerim ürperiyor, korkudan dizlerim titriyordu.Ne yapacağımı bilmeden ilerliyor, azalan sesi takip etmeye çalışıyordum.
N'APIYORUM BEN?
(Yavaş bir şekilde okuyun kırmızı yazıyı gördüğünüz an itibaren okumanızı hızlandırın ve yeşil yazıda okumanızı yavaşlatın.)Çığlık sesleri kaybolmuştu, kendi iç sesimden başka bir şey duymuyordum.Etraf karanlık ve sisliydi.Elimde olan Glock-17 hiç bir şey ifade etmiyordu.Birden bire bir ses, bir kıpırdama duydum daha kafamı çevirmeden bir sis bombası atıldı, tek gördüğüm şey sokak lambasının oluşturduğu iri yarılı insan gölgeleriydi.Arkamı dönüp geldiğim yoldan koşmaya başladım nefes nefese kalmış, arkama bakmadan kaçıyordum.O çok sessiz olan sokak bir anda savaş esnasını aratmıyordu, hepsi küfür ediyordu.Dönüp Glock-17 ile onlara sıksam bir, ikisini öldürdükten sonra ölürdüm.Devam ettim, sonunda geldiğim sokağa varmıştım, o kadar bağırma sesi, küfür hepsi bir anda yok oldu tekrardan sessiz, ıssız bir sokağa dönmüştü arkama baktığımda kimseyi göremedim, tekrardan önüme döndüğümde o oradaydı.Kafama elindeki demir sopayla vurup beni bayılttı.Kendime geldiğimde bir evin içindeydim, ellerim ayaklarım bağlıydı.Ev çok dağınıktı burada insan yaşıyor olamazdı.Biraz sessizlikten sonra bir sesler duydum bir kadın çığlık atıyordu sanırım ona tecavüz ediyorlardı.İçlerinden biri benim uyandığımı gördü yanıma yaklaştı ve bana "Ölüceksin!" dedi.Beni bayıltan herif oydu.Çok ürkütücü bir suratı vardı, kıyafetleri kırmızı, boynunda altın bir kolye vardı.Yüksek ihtimalle çalmış veya satın aldığı parayı birilerinden gasp etmişti.Üzerindeki kırmızı kıyafetlerde yüksek bir olasılıkla cehennemdeki ateşi yansıtıyordu çünkü ona kendi aralarında "Zebani Zed" diyorlardı.
ELLERİNDEN KAÇTIM
Ertesi gün beni susuz ve aç bıraktılar.Beni böyle öldürmeyi tercih ettiler fakat beni öldürmeleri gerekirdi çünkü bir karakol baş komserinin başına bir şey gelse anlaşılırdı.O gün ekibim gelmiş beni kurtarmıştı fakat hiçbir çete üyesini yakalıyamadık.Ben Baş Komiser Vladimir Hox-.. B-uu o! Bu o, dur yapma!(Parazit sesi.)

Çevrimdışı inca

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
-+-+-
« Yanıtla #1 : 14 Şubat 2020, 22:58:18 »

Snow'un icraatları
Snow

SNOW artık Santos'ta.
Geçmişte Fransa'da büyük vurgun ve Vladimir Hoxha olayı ile gündeme gelen SNOW'lar bugünki gündemde Los Santos,Colinas bölgesinde yaşadıkları belirlendi.
"Fransa'da 27 Mart 2016 yılında yaptıkları büyük uyuşturucu ticaretinde tırlarından yaklaşık 5 ton uyuşturucu bulundu.
Ailenin başları tutuklandı fakat onlar içerde olsada dışarıda ailenin velihatı Baron Snow hala dışarıda."
Baron Snow geçen günlerde gazetecilerimizin kameralarına yansıdı.

ELE GEÇİRİLEN İL-LEGAL MADDE/SİLAHLAR:
-1Shotgun-1Uzi-1Pistol-7Ak47-12Desert Eagle
-1ton(Extasy)1ton(Kokain)1ton(Eroin)1ton(Speed)1ton Yatıştırıcı(Depresanlar)

Çevrimdışı inca

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
-+-+-
« Yanıtla #2 : 14 Şubat 2020, 22:58:24 »

Biraz geçmişi inemeye ne dersiniz Santos halkı?
Vladimir Hoxha
Babası fransız, annesi rus olan Vladimir Hoxha Fransa'da büyük kahramanlıklara imza atmış bir çavuştu.
1995 12 Mart:
Bay Vladimir işinden dönüp evine giderken ıssız bir sokaktan gitmeye tercih etti çünkü o gün çok yorulmuş hızlıca dinlenmek istiyordu.Bir ara sokakta çığlık sesleri duydu ve yardım etmek için silahına davrandı fakat girdiği sokak kendilerini "SNOW" diye adlandıran insan dışı varlıkların sokağıydı.İki gün sonra basına Vladimir'in oradan sağ çıkamadığı söylendi.
Aranızda neden bu konuya indiğimizi soracak olanlar vardır.
Sebebi şu ki geçen aylarda Colinas civarında kollarında "SNOW" dövmeleriyle gezinen fransız zenci ve beyaz topluluğu göründü.sonunuzun Vladimir gibi olmamasını istiyorsanız pek sık rastlanmayan beyaz tenli insan ve siyah tenli insan topluluklarına bu sıra fazla yaklaşmayın aynı şekilde Colinas bölgesinden daha dikkatli geçin!

Çevrimdışı inca

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
-+-+-
« Yanıtla #3 : 14 Şubat 2020, 22:58:29 »

LOS COLİNAS'IN SAHİBİ
"SNOW'S"

Çevrimdışı inca

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
-+-+-
« Yanıtla #4 : 14 Şubat 2020, 22:58:36 »
EXTACYEkstazi, Metilenoksimetamfetamin (Methylenedioxymethamphetamine (MDMA)) adlı kimyasal maddenin genelde kullanılan sokak adıdır. Bu uyuşturucu, temel olarak sanrısal (halisünasyona neden olan) uyarıcı bir uyuşturucudur ve çoğunlukla hap şeklindedir (onun için bir lakabı da “hap” sözüdür) ve “damgalarla” ayırt edilebilen değişik renklerde olur.Genellikle yutularak alınmakla beraber, ezilerek veya burundan çekilerek de alınabilir.
Etkileri:
Ekstazinin içinde bulunan uyarıcılar merkezi sinir sisteminin çalışmasını hızlandırır ve uyuşturucunun içinde bulunan halisünojenler aynı anda algılama üzerine etki eder. MDMA önleyici mekanizmayı yavaşlatır ve daha ayık, sevgi dolu ve enerjili olmayı teşvik eder. Ekstazi “etkisini” aldıktan sonra 20 dakika içinde göstermeye başlar ve aşırı sevince neden olur ve bu durum yaklaşık bir saat sonra zirveye ulaşır. Etkileri sekiz saat kadar sürebilir ve sonunda bir düş kırıklığının yanısıra yorgunluk ve kırgınlık ortaya çıkar. Alkol dahil, diğer uyuşturucularla birlikte alındığında bu uyuşturucunun etkileri artar.
Sokakta extacy için sıkça kullanılan kelimeler "Şeker."

KOKAİN
Kokain beyaz toz şeklinde olan bir uyarıcıdır.
Genel olarak burun yoluyla çekilmekle beraber, iğne yoluyla, yutarak veya diş etlerine sürerek de kullanılır.

Etkileri:
Kalite ve saflık derecesine bağlı olarak kokainin her üç türü de, dopamin adı verilen sinirsel kimyasal maddenin açığa verilmesiyle yoğun ve kısa süreli bir kendinden geçmeye neden olur. Alışılmamış olan uyanma hissinin dışında kullanıcılarda kendine güven ve konuşkanlık görülür.
Kısa dönem etkileri:
Kalp atışlarının artması, tahrik, paranoya ve sanrılar görme, kas kasılmaları ve kusma. Birkaç saat veya gün kokain alemi yapmak “çöküntüye” (yani depresyon ve bitkinlik) neden olur.

Uzun dönem etkileri:
Kokain psikozu – şiddet ve saldırganlık içeren
davranışlar ve paranoid sanrılar – ayrıca uyku
bozukluğu, cinsel yetersizlik, beyin felci, kasılma ve böbrek yetmezliği. Ayrıca, uyuşturucunun burun yoluyla çekilmesi burnun iç zarında zarara yol açar ve sonunda burun septumunun çökmesine neden olur. Bu maddenin iğne yoluyla alınması doku zararlanmasına yol açar.

Kokaini size sağlayan kimseler ne derse desinler, Avustralya’da kokainin saflık derecesi diğer ülkelere göre çok düşüktür. Bu nedenle yerel kokain arzı zaman zaman speed, met ve ekstazi tozları
piyasaya sürülerek “kesilir”.
Sokakta extacy için sıkça kullanılan kelimeler "Beyaz,toz"

EROIN
Eroin maddesinin etkisi genellikle 4-6 saat sürmektedir. Bağımlılık geliştirme diğer bağımlılıklardan riski çok fazla olan ve tedavisi zor olan bir bağımlılık türüdür.
Eroin, opioid vücutta morfin gibi etki gösteren kimyasal maddedir. Bu maddenin sürekli ve şiddetli biçimde kullanma isteği olan bir bağımlılık türünden biridir.
Dünyada kimyasal olarak birbirinden farklı 20’den fazla Opioid klinik kullanımdadır.
Gelişmiş ülkelerde, kötüye kullanıma ve bağımlılığa en sık eşlik eden opioid madde eroindir.
Eroin bağımlılığında maddenin bir kez kullanılmasında bile kişinin eroin bağımlılığına yakalanma riski oldukça fazladır.
Papaver somniferum türünün taze kapsüllerinin çizilmesi ve çıkan usarenin kurutulmasıyla afyon elde edilir.  Afyondan morfin, morfinin işlenmesinden eroin (diasetilmorfin) elde edilir. Kullanan kişide iyilik hissi oluşturur.
Tek seferlik kullanımda dahi çok yüksek bağımlık potansiyeline sahiptir ve özellikle diğer maddelere oranla hızla tolerans gelişir.Eroin bağımlılığı olan kişiler maddeyi damar yoluyla veya solunum yoluyla olmak üzere iki farklı şekilde almaktadırlar.
Eroin bağımlılığında, maddenin hangi şekilde alındığına göre farklı zaman dilimlerinde ve kısa bir süre içerisinde etkisini göstermeye başlar.
Eroin bağımlılığı olan kişiler genellikle yorgun, durgun ve yavaş hareket etmektedirler.
Eroin bağımlılığı olan kişiler, kendi kişisel bakımlarını yapamayacak duruma gelirler ve sürekli kilo verdikleri için sağlıksız ve bakımsız görünürler.
Eroin maddesinin içerisinde sedatif bir madde olduğundan, eroin bağımlılığı olan kişide mutluluk, neşe, coşku, gevşeme ve rahatlama olduğu için tercih edilebilirliği çok fazladır.
Eroin maddesi sürekli kullanım haline geldiğinde eroin bağımlılığı olan kişide ciddi şekilde fiziksel ve psikolojik bağımlılık haline gelmektedir.
Eroin bağımlılığı olan kişilerde, öğrenmede güçlük çekme, dikkatte ve hafızada dağınıklık gibi belirtiler görülmektedir.
Eroin bağımlılığı olan kişilerde, mide bulantısı ve kusma, solunum ve kalp atışlarında yavaşlama ve solunum yavaşlaması ve güçlüğü gibi problemlerde görülmektedir.
Eroin maddesinin kullanımı arttığı ve sıklaştığı durumlarda eroin bağımlılığı olan kişilerde, göz ve burun akıntısı, göz bebeklerinde büyüme, terleme, ateş ve ishal gibi sorunlar kendini göstermeye başlar.
Tedavi edilebilir.
Sokakta eroin için sıkça kullanılan kelimeler "Un,toz."

Spoiler:
]https://npistanbul.com/amatem/eroin-bagimliligi

DOWNERS(YATIŞTIRICILAR)
“Downers (yatıştırıcılar)” olarak da bilinen depresanlar, beynin veya bedenin işlevlerini yavaşlatır veya azaltırlar. Bunlar genellikle reçeteli ilaçlar olarak kullanılır ve “yasadışı” uyuşturucu veya moral-değiştirici maddeler olarak da meşhur olmuşlardır. Bunlar rahatlama ve orta dereceli ferahlamadan sakinleştirme ve tam kendinden geçmeye kadar değişen etkilere neden olabilirler.
Kısa dönem etkileri:
Başdönmesi, şaşkınlık, konuşmada kekeleme, sığ nefes alma, dengesiz koordinasyon ve muhakeme ve düşük tansiyon. Başka uyuşturucuların etkisindeyken yatıştırıcı ilaç kullanmak tehlikelidir ve bu nefes yetmezliği ve hatta ölüme neden olabilir.

Uzun dönem etkileri:
Çoğu yatıştırıcılar veya barbitüratlar da düzenli olarak alındığında alışkanlık yapabilirler. Bunların kullanımının durdurulması uykusuzluk, panik atak ve endişe gibi belirtilere yol açabilir.
Yatıştırıcılar bir doktor tarafından özel nedenler için reçete ile verilirler; başka uyuşturuculardan kurtulmak için değil. Eğer yatıştırıcıları diğer uyuşturucuları bırakmak için kullanıyorsanız, en iyisi bunu uyuyarak yapmaya çalışmaktır. Yatıştırıcıları fazla miktarda almak veya yanlış uyuşturucularla birlikte almak, koma veya ölüm riskini beraberinde getirir.
Sokakta YATIŞTIRICILAR için sıkça kullanılan kelimeler "Ağrı kesici,güzellik"

BUZ (ICE)

Buz, kristal metamfetamin hidroklorid’in sokak adıdır ve 90’lı yılların ortalarından beri Avustralya’da polisin yakaladığı bütün metamfetaminlerin yüzde 90’ını oluşturur. Genel olarak kristal toz veya renksiz “kayacıklar” halinde bulunur ve sigara gibi içilebilir, burun yoluyla çekilebilir veya şırınga edilebilir.

Kısa dönem etkileri:
Buz kısa vadede kalp atışlarının artması ve nefes sıklığında artış, hipertansiyon, kan dolaşımı ve kalp sorunlarına neden olur. Bu madde libidoyu artırır, bu nedenle kullanıcıların riskli cinsel davranış gösterme olasılığı artar ve bunun sonucunda cinsel yollarla bulaşan hastalıklara (STI) yakalanma riski artar
Sokakta ICE için sıkça kullanılan kelimeler "mavi,buzul"

Çevrimdışı inca

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: