Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSFA - Başvuru Gereksinimleri

Başlatan xoduzy, 14 Şubat 2020, 20:50:03
Okunma sayısı 4958 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Los Santos Fire Department

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
LSFA - Başvuru Gereksinimleri
« : 14 Şubat 2020, 20:50:03 »

LOS SANTOS FIRE DEPARTMENT — RECRUITMENT AND EMPLOYMENT DIVISION
                                 BAŞVURU GEREKSİNİMLERİ                                 

Los Santos İtfaiye Departmanı yaşamı ve mülkiyeti korur, kamu güvenliğini teşvik eder ve canlı yaşamını riske sokan sağlayıcıları müdahale ederek önleme, hazırlıklı olma ve toparlanma taahhüdüyle ekonomik büyümeyi teşvik eder. Los Santos İtfaiye Departmanı olarak teknolojik, sofistike ve metrik olarak hizmet verip, ortaklığa odaklanarak Yangından Korunma ve Acil Sağlık Hizmetleri sunuyoruz. “Cesaret, Dürüstlük ve Gururla Hizmet Etmek” sloganımız departmanımızın temel değerlerini vurgular ve çalışanlarımızın her birini günlük işlerinde yönlendiren şeydir. Eğer siz de LSFD bünyesinde çalışmak istiyorsanız aşağıdan gerekli kriterleri inceleyebilirsiniz!

BAŞVURU YÖNTEMLERİ

YÖNTEM A
Standart olarak her adayın başvurabileceği başvuru tipidir.
Bu yöntem ile alınan memurlar başvuru, mülakat ve sınav aşamaları ile değerlendirilirler.

TÜM ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER
•     Los Santos Fire Department bünyesinde çalışabilmek için en az 21 yaşında olmalısınız.
•     Los Santos Fire Department bünyesinde çalışabilmek için İngilizce dilini akıcı şekilde kullanabilmelisiniz.
      ◦     İspanyolca, İtalyanca, Fransızca ve diğer azınlık dillerine hakim olmanız, adaylıkta öncelik sahibi olmanızı sağlar.
•     Lise veya dengi okullardan mezun olmanız gerekmektedir ya da buna denk bir G.E.D. derecesine sahip olmalısınız.
      ◦     İki yıllık kolej ya da dört yıllık üniversite mezuniyeti, ilk şartı halihazırda sağlamakla beraber adaylıkta öncelik sahibi olmanızı sağlar.
•     San Andreas eyaletinde geçerli bir sürüş belgesine sahip olmalı, ehliyetiniz ceza puanı yönünden sicili temiz olmalıdır.
•     Amerikan vatandaşı olmalısınız.
      ◦     Eğer Amerikan vatandaşı değilseniz, halihazırda Green Card sahibi olmanız ve vatandaşlık işlemlerinizin başlamış olması yeterlidir.
•     Geçerli bir oturum iznine sahip olmalısınız.
      ◦     Los Santos şehri ve Los Santos Fire Department'in görev alanlarını kapsayan bölgelerde ikamet ediyor olmalısınız.
•     Los Santos Fire Department bünyesinde istihdam edilebilmeniz için temiz bir sicil geçmişinizin olması gerekmektedir.
      ◦     Küçük sayılabilecek park cezaları buna dahil değildir.

(( OYUN DIŞI GEREKSİNİMLER ))
•     (( Daha öncesinde Temp/Perma ban almamış olmak, platformda isminizin mimlenmemiş olması. ))
•     (( TeamSpeak konuşmalarına sorunsuz katılıyor olmanız ve ayrıca mikrofonunuzun tam olarak çalışıyor olması gerekir.(Mikrofon basmak zorunlu değildir.)))
•     (( Yan karakterinizin LSCH veya FBI'da bulunmaması gereklidir. ))
•     (( Karakterinizin yalnızca buraya başvurmuş olması gerekir. Eğer başka bir oluşumdan başvuru yanıtı bekliyorsanız başvurunuz reddedilir. ))
•     (( RN:RP Geçmişinde daha önce yönetimle ilgili herhangi bir ceza veya karaliste durumunda olmamanız gerekmektedir.))
•     (( Yasa dışı rol yapan karakterler akademiye giremez, üzerinde illegal materyal bulunan öğrencilerin akademi esnasında başvuruları reddedilir.))
•     (( En az 5 seviye bir karaktere sahip olmanız gerekmektedir. ))
•     (( Başvuru süreci boyunca herhangi bir birlikte olmamaya özen gösterin. Herhangi bir birlikte olduğunuz tespit edilirse, başvurunuz reddedilir.))

BAŞVURU SÜRECİ
•     ADIM 1 - ÖN BAŞVURU FORMU (ÖBF)
•     ADIM 2 - SİCİL KONTROLÜ
•     ADIM 3 - BAŞVURU KONTROLÜ
•     ADIM 4 - UYGUNLUK MÜLAKATI
•     ADIM 5 - FIRE ACADEMY
•     ADIM 6 - MEZUNİYET