Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPA — (Yöntem B) - Başvuru Gereksinimleri


Başlatan bergy, 12 Şubat 2020, 15:25:38
Okunma sayısı 5153 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi dispatch24

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: Alman
Son giriş: 22 Temmuz 2026, 18:28
Toplam oynama: 80 gün, 7 saat
LSPA — (Yöntem B) - Başvuru Gereksinimleri
« : 12 Şubat 2020, 15:25:38 »

                                                                                                                                                                                                  

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT — RECRUITMENT AND EMPLOYMENT DIVISION

              BAŞVURU GEREKSİNİMLERİ & BAŞVURU FORMU             



                                                   
Los Santos Polis Departmanı, Amerika Birleşik Devletlerindeki en iyi ve en aktif kolluk kuvvetlerinden biridir. LSPD bünyesinde görev alan erkek ve bayan polis memurları, içinde yaşadığı topluma onurlu ve gururlu bir şekilde hizmet ederken, geleceğine sağlam adımlarla ilerlemektedir. Eğer sizlerde iyi bir gelecek, kaliteli bir yaşam, onurlu bir iş ve yaşadığınız topluluğa hizmet ederken dünya üzerinde yaşanan değişimin bir parçası olmak istiyorsanız, Los Santos Polis Departmanı üyesi olmamanız için hiçbir sebep yok! Los Santos şehrini, içinde yaşayan siz ve sizlerden sonra gelecek nesil için daha yaşanası ve güvenli bir şehir haline getirmek için durmayın, yazımızı okumaya devam ederek bu kutsal görevi, bu müthiş aileye katılarak nasıl icra edebileceğinizi öğrenin!
                                                   



YÖNTEM B NEDİR?


Daha önce polis departmanında bulunmuş ve kendi isteğiyle ayrılmış,
veya pasiflik dolayısıyla çıkarılmış
olan kişilerin kullanabileceği başvuru türüdür.
Bu yöntem ile alınan adaylar başvuru, mülakat ve sınav aşamaları ile değerlendirilirler.
Yöntem B ile başvuranlar gerekçe gösterilmeden reddedilebilir. Reddedilen adayların herhangi bir itiraz hakkı bulunmamaktadır.




         (( OYUN DIŞI GEREKSİNİMLER & BİLGİLENDİRMELER))
•     Daha öncesinde Temp/Perma ban almamış olmak, platformda isminizin mimlenmemiş olması.
•     TeamSpeak konuşmalarına sorunsuz katılıyor olmanız ve ayrıca mikrofonunuzun tam olarak çalışıyor olması gerekir.
•     Yöntem B başvurusunda bulunmak için daha önce polis departmanında 3 ay(90 gün) boyunca bulunmuş olmalı, kendi isteğiniz ile ayrılmış veya pasiflik gerekçesi ile çıkarılmış olmanız gerekmektedir. 3 ay oluşumda bulunmamışsanız veya yöneticiler tarafından ihraç edilmişseniz(pasiflik durumları hariç) Yöntem B başvuramazsınız.
•     Başvuruda eski rütbe, ayrılma nedeni vb sorulara yalan bilgi vermeniz OOC cezalar almanıza yol açabilir.
•     Karakterinizin yalnızca buraya başvurmuş olması gerekir. Eğer başka bir oluşumdan başvuru yanıtı bekliyorsanız başvurunuz reddedilir.
•     RN:RP Geçmişinde daha önce yönetimle ilgili herhangi bir ceza veya karaliste durumunda olmamanız gerekmektedir.
•     Başvuru süreci boyunca herhangi bir birlikte olmamaya özen gösterin. Herhangi bir birlikte olduğunuz tespit edilirse, başvurunuz reddedilir.
•     LSPD bünyesinde daha önce Police Officer II ve üstü karaktere sahip olduğunuzu ve birlikte olduğunuzu kanıtlamanız gerekiyor.
•     Her kullanıcı hesap bazlı olarak en fazla 1 defa geri dönüş başvurusu yapabilir.
•     Aynı karakterle illegal rol yapmış karakterler akademiye giremez, üzerinde illegal materyal bulunan öğrencilerin akademi esnasında başvuruları reddedilir.
•     Başvurunuz hiçbir gerekçe gösterilmeden reddedilebilir. Bu konuda hiçbir itiraz kabul edilmemektedir.



         BAŞVURU SÜRECİ
•     ADIM 1 - ÖN BAŞVURU FORMU (ÖBF)
•     ADIM 2 - SİCİL KONTROLÜ
•     ADIM 3 - BAŞVURU KONTROLÜ / DETAYLI DEĞERLENDİRME SÜRECİ
•     ADIM 4 - SINAV & MEZUNİYET



Çevrimiçi dispatch24

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: Alman
Son giriş: 22 Temmuz 2026, 18:28
Toplam oynama: 80 gün, 7 saat
Ynt: LSPA — (Yöntem B) - Başvuru Gereksinimleri
« Yanıtla #1 : Bugün, 18:33:28 »
Geçmiş dönem Şerif Departmanı oyuncuları da dönem fark etmeksizin başvuruda bulunabilirler.