Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Montgomery ayaklanması

Başlatan 420·, 12 Mayıs 2018, 22:19:31
Okunma sayısı 1040 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 420·

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 13 Temmuz 2020, 16:24
Toplam oynama: 59 gün, 2 saat
Montgomery ayaklanması
« : 12 Mayıs 2018, 22:19:31 »

Montgomery Kavşağı, Montgomery kasabası yakınlarında bulunan kuzey Red County, San Andreas'ta önemli bir otoyol kavşağıdır. Harry Gold Parkway'in sonlandığı ve Los Santos Freeway'in bir parçası olduğu kesişim noktasıdır. Los Santos Otoyolu Güzergâhı 55 (Interstate 25) bu kavşaktan doğuya doğru devam ederken, kuzeye doğru giderken Harry Gold Parkway Güzergâhı 56 (Interstate 25'in bir kısmı) olur.
Bracks untill b''rex'', 1990 Alaska. Akıl hastası bir genç, olay şöyle başlıyor;

Geceleri geç yattığım için öğlene yakın uyandım. Odamın içi kapkaranlık, havasızlıktan nefes aldığımda ciğerlerim acıyor. Perdeyi araladığımda içeriye dalan ışık hüzmeleri neredeyse gözümü kör ediyordu. Camı sonuna kadar açtıktan sonra dolabımdan kıyafetlerimi çıkardım ve giyindim. Odamdan dışarıya fırladıktan sonra evin diğer odalarının benimkinden farkı olmadığını gördüm. Kapkaranlık, kasvetli ve basık. Şöyle söyleyeyim, annem hayat kadını ve babam belli değil. Orospu çocuğu lafının icraata geçmiş haliyim. Aynı evde yaşamamıza rağmen annemin yüzünü iki aydır görmüyorum. Gece geç saatlere kadar Montgomery sokaklarında dolaşıp para kazanmaya bakıyorum. Ne olursa artık. Yeri geldiğinde dileniyorum, yeri geldiğinde hırsızlık yapıyorum ve yeri geldiğinde on numara yalan söylüyorum. Anne sevgisini hiç tatmadım. Babam annemin hamile olduğunu öğrendiğinde terk etmiş, yüzünü bir daha görmemiş annem. Babam dediğime bakmayın, şu hayatta öldürmeyi en çok istediğim kişi diyebilirim. Bugün aklımda para kazanma yöntemi olarak hırsızlık var. Şöyle bir civar mahalleleri gezdiğimde çalmaya değer en iyi şeyin, bir evin bahçesinde sahipsiz bırakılmış bisiklet olduğunu gördüğümde biraz üzüldüm diyebilirim fakat iş iştir. Etrafta kimsenin olmadığını fırsat bilip yarıya kadar açık bırakılmış bahçe kapısından içeri daldım. Bisikletin üzerine atladığım gibi pedalları çevirdim ve bahçeden dışarıya attım kendimi. O zamanlar beni göreceksiniz, ciğerler temiz. Nasıl hızlıyım, nefeste bitmiyor tabii. Evimin önüne kadar pedal çevirdikten sonra frenledim. Bisikleti koltuğumun altına alıp kapıya yöneldim ve kapının açık bırakıldığını fark ettim. Bu saatlerde annem evde olmazdı, şaşırdım. Bisikleti bodrum katımıza saklayacaktım, ertesi günde satacaktım. Hedefim buydu tabii. Evin içerisine adımımı attığımda tıknaz, kel kafalı bir adamın annemi boğmaya çalıştığını gördüm. Normalde kendi içimden annem ölse üzülmem diyen ben, o halde görünce kan beynime sıçradı. Elimi cebime götürdüm, her ihtimale karşı yanımdan ayırmadığım çakımı çıkardım ve gürledim. Adam bağrışımın üzerine ellerini annemin boynundan çekti ve hızla arkasına döndü. Beni gördüğünde gözlerini pörtleterek avel avel beni izlemeye başladı. Anneme ters bir bakış attıktan sonra adama dönerek bağırdım;
-Sen kimsin orospu çocuğu?

2013 Glen Park dehşeti, b''rex'' defterinden.
Cinayetin Sorumluları Kameralara Maskeli Olarak Yansıdı!
Los Santos Polis Departmanı tarafından bölgede yapılan güvenlik kameraları ve CCTV incelemeleri sonucu ' gri Sadler model ' bir araçla cesedin ormana atıldığı görülmekte, aracın plakasının kameralar tarafından okunmadığı belirtildi. Kapşonlu ve maskeli kişi tarafından atılan E.S. isminde ki cesedin vücudunun çeşitli yerlerinden Desert Eagle ( 50 AE ) ile vurulduğu otopsi sonucu ortaya çıktı. Ayrıca cesedin sol gözünden de vurulduğu belirtildi. Los Santos'da daha öncede bulunan cesetlerin bazılarında gözden vurma detayı yer almıyor, bu detayın illegal dünyada ' açgözlülük ' olarak adlandırıldığı bilinmekte. E.S. isminde ki bu kişininde ailevi hesaplaşması sonucu öldürüldüğü ve açgözlülük sebebiyle öldürüldüğü düşünülmekte.

2016 Bracks 2'rex kaleminden..
B'rex', bracks

28.05.2018 Rex kaleminden
Rap müzik ile uğraşmayı seviyorum, küçük yaştan beri böyle sikten şeylere hep kafa yormuşumdur adamım. Sevgi de görmedim zaten, ehh neyse daha yemek yiyeceğim.
01/01/2018

Sizlere hırsız olduğumu daha önce belirtmişmiydim? Belki, fakat artık biliyorsunuz. Benim dünyama hoşgeldiniz. Montgomery'in tanrısı karşınızda.

Çevrimdışı 420·

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Toplam oynama: 59 gün, 2 saat
Ynt: Montgomery ayaklanması
« Yanıtla #1 : 12 Mayıs 2018, 22:21:07 »
canım sıkıldığı için yaptım

Çevrimdışı NiceRole

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 28 Nisan 2020, 03:26
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Montgomery ayaklanması
« Yanıtla #2 : 12 Mayıs 2018, 23:34:14 »
canım sıkıldığı için yaptım
seni döverim, seni çok pis döverim. lan benim birliğe yapsaydın ya?

Çevrimdışı 420·

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: