Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LIQUOR BAR

Başlatan MarqueZZZ, 11 Şubat 2020, 04:14:58
Okunma sayısı 151 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MarqueZZZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Şubat 2020, 19:37
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
LIQUOR BAR
« : 11 Şubat 2020, 04:14:58 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  7 günü günlük ortalama 5-7 saat aralığı.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri kordinatları(/pos): (buraya)

2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İşyeri adı: LIQUOR BAR

2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): BAR

2.05:İşyeri interioru: Ahşap bar interioru

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: Francisco Marquez Alcapulo'da doğup büyümüştür. Orada babasının çeteler ile başını belaya sokmasının ardından Los Santos'a bir akşam vakti uzun bir tren yolculuğunun ardından ulaşmış ve hayatına temiz bir sayfa açmıştır. Gençlik yıllarında barlarda canlı müzik ve barmenlik yaparak harçlığını kazanmış ve en büyük hayali kendi meksika barına kavuşmaktır. Ücreti bar satışları, illegal yollardan uyuşturucu ve silah ticareti aynı zamanda kendine ait olan ufak kiralık araç filosu ile karşılayacaktır.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Amacım idlewood'ta gezinen oyuncuları bir araya getirerek onlara tanışacakları arkadaşlarıyla vakit geçirecekleri bir ortam sağlamak. Yaptığım gözlem sonucunda birçok kişinin idlewood çevresinde dolaştığını ama birbirleri ile pek role girmediklerini gördüm. İnanıyorum ki Liquor bar onları hem bir araya getirecek tanışmalarını kaynaşmalarını sağlayacak hemde sunucu oyuncularına keyifli bir rol ortamı sağlayacak güzel yönetildiği ve ufak bir bar olarak işletildiğinde gerçekten idlewooda renk katacağını düşünüyorum. Amacımız büyük barlara kafa tutmak veya çok paralar kazanmak değil ufak bir bar olarak kalmak sıcak bir ortam oluşturmak ve insanları rollerle buluşturmak. IC olarak ise karakterimin hikayesine odaklı kendi ufak meksika barına sahip olacak ve vaktinin büyük bölümünü barda sevdiği işi yaparak geçirecek.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC):  Birçok oyunucuyu rol ortamına kavuşturabileceğime inanıyorum birkaç çalışan ile insanlara keyifli ve sıcak bir bar ortamı sunulabilir. Herkesin alıştığı o kocaman barlar eğlenceler yerine insanların birbiri ile tanıştığı sohbet ettiği içkisini yudumladığı ufak bir meksika barı olacak.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Vergiler ve belirli günlerde yapılacak olan canlı müzik geliri bağışları ile devlet kazanacak. Bunun yanı sıra insanların sakin bir ortamda vakit geçirmesi onları suçtan uzaklaştıracak. Santos sokaklarının sakin ve sıcak barı olarak hafızalarda yer edinecek.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Forum Adınızı Yazın"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

« Son Düzenleme: 23 Ocak 2020, 00:10:43 Gönderen: #Kontaminant »Moderatöre rapor et    Kayıtlı

Çevrimdışı MarqueZZZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: LIQUOR BAR
« Yanıtla #1 : 11 Şubat 2020, 04:51:41 »
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=89447.0

Kabul etmeniz durumunda linkteki tanıtım hazırlanmıştır. Bara her konuda özen gösterilecek güzel bir çalışma ekibi toplanacak ve tanıtım geliştirilecektir.

Çevrimdışı MarqueZZZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 11 Şubat 2020, 18:23:41 »
Kabul edilmesi durumunda açılış için herşey hazırlanmış olup reklam panoları dahi kiralanmıştır bilginize.

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44
Toplam oynama: 220 gün, 4 saat
« Yanıtla #3 : 11 Şubat 2020, 22:11:07 »
Reddedildi, alan ve tanıtım uyumsuzluğu.