Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

#1373 Memur III ❆ Saoirse Seibel ❆

Başlatan Kibur07, 10 Şubat 2020, 00:11:11
Okunma sayısı 429 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kibur07

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Violet Vespa Lv.17
Köken: Rus
Son giriş: 23 Şubat 2025, 21:03
Toplam oynama: 64 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 23 Şubat 2025, 21:26
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
#1373 Memur III ❆ Saoirse Seibel ❆
« : 10 Şubat 2020, 00:11:11 »
♫Tanıtım müziği ♫

Dünyaya Merhaba
Merhaba ben Saoirse Seibel 02.04.1993 yılında Fransanın en büyük hastanesinde dünyaya gelmiş bulunmaktayım. Yaşamım oldukça heyecanlı geçmesi gerçekten benim için çok şanslı bir durum oldu. Bebeklik dönemimi gayet sakin ve ilgi dolu geçirmem üzerine yavaş yavaşta büyümeye başladım. Altı yaşıma bastım ve ilk defa okula başlayacaktım. Okulun ilk günü çok heyecanlıydım ailemden önce sabahın altısında uyanıp annemlere hadi gitmiyor muyuz? Dediğimi hatırlıyorum. Annem hemen güzel bir kahvaltı hazırlayıp karnımızı doyurduktan sonra babam bizi annem ile araba yardımıyla okula bıraktı annemin ellerinden tutmuş ilk defa bir okulun merdivenlerini tırmanıyordum. Biraz yürüdükten sonra nihayet annemle sınıfımı bulduk ve annem kapıyı tıklatıp içeri benimle birlikte girmesi sonuçunda öğretmen bizi çok sıcak bir şekilde karşıladı. Ben etrafıma baktım ve benim yaş gurubumda bir çok kişi görünce açıkcası biraz korktum annemin ellerine sım sıkı şekilde sarılmıştım ama hiç bırakmadım. Anneme dönüp baktığımda anne ben yarın gelmek istiyorum dedim ve annem başıyla onaylayıp gülümsedi. Öğretmenimin izni ile eve gittik ve ertesi gün olduğunda annem beni ilk defa binecek olduğum okul servis aracına bindirdi. Bu sefer ortam farklıydı her yaştan çocuk vardı ve beni öğretmenim kapıda karşılayıp elimden tutup sınıfa götürdü. Sınıfa beni tanıttı diğer çocuklar tarafından hoş karşılandım kısa süre sonra kaynaşıp oyunlar oynamaya başladık. Her gün farklı bir oyun oynuyorduk her gün farklı bir oyuncak. Ana sınıfı yıllarımı çok severek geçirdim ve birinci sınıfa girme hakkı kazandım.
✭ ✭ ✭

Öğrenmeye İlk Adımlar
3 ay tatilin sonunda birinci sınıfın yolunu tuttum ve ilk başta sınıfımın yerini bulamadım. Bu durumu gören öğretmenlerden biri bana ne olduğunu sordu bense durumu açıkladım. Öğretmenim beni elimden tutup sınıfa götürdü ve ilk derse girdik dersler biraz sıkıcıydı açıkcası çünkü anasınıfı döneminde sadece oyunlar oynardık. Her gün başka bir alfabetik sıra ile bir harf öğreniyorduk her gün bir sayfa dolusu harf yazıyordum. İlk defa ödev almıştım öğretmenimiz bize bir kitap içerisinden bir yazıyı defterimize yazmamızı söylemişti. Bende hemen eve gidip birazda olsun yazdım ve ertesi gün öğretmenime gösterdiğimde beni diğer çocukların yani ödevi kötü olan çocukların yanına götürdü ve bizi sıra dayağına çekti açıkcası. Birinci sınıf öğretmenimi hiç sevmemiştim o kadının canı cehenneme!  Her neyse zar zor ikinci sınıfa geçtim ve başka bir öğretmen başımıza gelmişti artık yeni öğretmenimiz çok iyi bir bayandı her gün bize şekerleme verirdi. O öğretmen bizim sınıfa hep beş tam puan veriyordu o öğretmen ile orta okula kadar devam ettik ve orta okullu oldum. Orta okulda çok öğretmenimiz olmuştu artık müzik dersi için ayrı bir yer matematik için ve yabancı dil öğretmenimiz bile ayrıydı artık her ders için başka bir öğretmenimiz geliyordu sınıfımıza. Bu bu şekilde devam ederken liseye geçiş sınavları baş gösterdi. Sınava pek çalışmasamda arada sırada göz gezdirdiğim doğrudur.
✭ ✭ ✭

Yavaş Yavaş Hayat
Hemen kendime uygun bir iş aramaya çalıştım ne yazıkki iş bulamadım kendime babam bana üniversiteyi bitirdiğim için güzel bir spor araba almıştı o arabam ile her gün Los Santos'da  geziyorum her gün yeni bir kişiler ile tanışıyorum ve hayatım güzel bir iş bulana kadar böyle devam ederken gibiyken... Bir anda şans eseri north Caelornia'nın iş başvurularınının açıldığını gördüm ve benim için güzel bir kariyer olduğunu düşündüm hemen gidip başvurumu attım ve aynı zamanda kabul gördüğünü gördüm. Hemen north Carlornia'nın ofisine gittim ve durumu izah ettim orada Stajyer olarak işe başlamam uzun sürmedi bir haftadan kısa bir süre sonra işimde başarılı olduğum için yetkili kişilerce terfiler alarak yükseldim kariyerimde başarılı bir personel olmakla beraber kendi özel hayatımıda geride bırakmadım tabi. Kuzenim olan Alvin Adolf'un çalıştığı yani TDA Lojistik şirketine gidip kuzenim Alvin ile özlem giderdik. Daha sonra Alvinin annesi hastalandığı için Los Angeles'e uçak ile gitmek zorunda olduğunu ve bana annemi görüp geleceğim demesi ile ilk uçakla Los Angeles'e gitti. Gittikten sonra radyoda verilen haberlere kulak astım ve duyduğum haber beni neredeyse yıktı. Artık kuzenim olan ve canımdan çok sevdiğim Alvin yaşamıyordu. Aylarca kendime gelemedim hala Alvinin sözleri aklımdan çıkmıyordu bana son söylediği söz 'Annemi görmem gerekiyor, Elveda Eleanor' olmuştu. Alvinin binip gittiği uçak yere çakışmış ve içerisinde bulunan bütün yolcular hayatlarını kaybetmişti. Alvin'in gitmeden önce bana bıraktığı mektupları verilen adreslere dağıttım her dostuda çok üzülmüşü ertesi gün Alvinin cenazesine gittim ve buna ben dahil olmak üzere çok üzgündüm. Alvin bana bir kuzenden çok abi gibi davranıyordu ne zaman başım belaya girse Alvin kendini gösteriyordu. Aradan bir kaç yıl geçti yeni yeni kendimi toparlamaya başlamıştım. Ve north Caelornia'ya uzun bir aradan sonra yeniden kendimi gösteriyordum. Şirkete kendimi gösterdikten sonra kariyerimde dahada fazla terfiler almaya başladım terfilerim sonuçu gelen sorumluluklarada yol vermiş bulundu. Bir süre sonra Haberci şefliğine laik görüldüm ve haberci şefi olarak görevime devam ettim. Terfiden kısa süre sonra şirketin yüzde 45 lik hissesini alan bir iş adamı kendini tanıttı. Aradan günler geçti ve bayan Hedvig şirketten ayrılacağını emeklilik hayatını artık Afrikada sürdüreceğini istedi. Afrikaya gitmeden önce benden bir söz vermemi istedi ve ona sözümde duracağıma dair kanaat getirdim. Bayan Hedvig in yerine bayan Carmen geldi biraz ego düşkünü bir insan gibi görünüyordu ama zamanla onada alıştım. Aradan aylar geçti ve şirketin ortağı olan Nathan Crowlex adlı kişi yine kendini göstermeye başladı her gün şirketimize gelip bize neler yapmamız gerektiğini söylüyordu. Bir gün genel müdür beni şirkete çağırdı ve toplantı olduğunu söyledi bende hemen hızla şirkete yolu yola koyuldum şirkete gittiğimde bir çok insanın bana baktığını ardından genel müdürün benimde oturmam gerektiğini söyledi ve oturdum bende. Bir toplantı edasıyla Nathan şirket hakkınca önerilerde bulunuyordu. Konu personellerin idlewood haberlerini yapmamasına geldi bende bu duruma itiraz etmem sonucunda Nathan ile sözlü tartışmaya girdik. Bir süre sonra Nathan ve adamları şirketi terkettiler ardından Genel müdür bana ne yapıyorsun demesi üzerine bende işimi cevabını verdim. Genel müdürün açığa alındın kelimesini duyar duymaz hızla ve sinirle basın kartımı boynumdan çıkartıp ona verdim ve hızla merdivenlerden aşağıya inmeye başladım. Aracıma bindim ve yalnız kalabileceğim bir yere gittim kısa süre sonra telsizimin üzerimde kaldığını farkettim ve şirkete telsizimi bırakmak üzere yola koyuldum. Şirkete vardım ve kapıdan girerek merdivenleri ağır ağır çıkmaya başladım. Merdivenlerden çıkarken Nathan ve Genel müdürün seslerini işittim ve bir süre durarak konuşulanları dinledim. Artık benim arkamdan nasıl konuştuklarımı duymuştum bu ise öfkeme öfke kattı. Telsizi hızla masaya bırakıp şirketi terk ettim.
✭ ✭ ✭

Los Santos Kariyer
Bir süre şehirde yalnız ve başı boş bir şekilde takılmaya karar verdim. Bu sayede biraz olsun kafamı toplayabilecek ve asıl yapmak istediğim bir iş hakkında bazı fikirler ortaya koymaya başladım. Bu süreçte Alvin'in yakın arkadaşı Moreland Townsend ile tanıştım. Evet hayatımda tanıştığım en iyi insandı kendisi. Kendisi Los Santos Police Departman'da görevli bir memurdu. Kendisinin direktifleri üzerine bende en yakın bilgisayar üzerinden LSPD başvurularını takip etmeye başladım. Kendime yeni bir iş arıyordum ve kendimi kabul edilmiş gördüm. Tabii ki bu çok güzel bir duygu ilk defa devlet kurumunda çalışacaktım ancak polis olmak... Bilmiyorum kulağa biraz zor ve meşakkatli geliyordu. Ancak başa çıkabilirdim bunu başarabilirdim. Kısa süre sonra departman için gerekli evrakları doldurdum ve akademi eğitiminde başarı sarf ederek başarıyla tamamladım akademi eğitimimi. İlk defa polis üniformamı ve LSPD rozetimi göğsüme taktım ve inanın bu çok gurur verici. En yakın sürede görev silahım ve telsizime kavuştum ve olan biteni anlamaya ve işleyiş hakkında bir kaç fikir bulma yolunda kariyer basamaklarını tırmanmaya başladım. Kısa sürede saha eğitimimi tamamlayarak Polis Officer 1 rütbesinden Polis Officer 2 Rütbesine laik görüldüm ve bu işleyişte departman adına bir çok görev ve iş aldım. Her gün kendimi daha iyi nasıl geliştirebilirim departman adına ne gibi bir şeyler yapacağım hakkında her gün fikir yormaya başladım. Zamanla gerçekleştirmiş olduğum başarı ve iş disiplini sonucunda FTO olmayı departman yetkilileri tarafından uygun görülüp apoletimi aldım ve bu işleyişte departman ve Los Santos halkına en iyi şekilde korumak ve hizmet etmek için her gün arkama bakmadan mesaime başlıyorum. İşte bu benim hayatım...

Spoiler:
✭ ✭ ✭
✭ ✭ ✭

Çevrimdışı Kibur07

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Violet Vespa Lv.17
Ynt: #1373 Memur III ❆ Saoirse Seibel ❆
« Yanıtla #1 : 10 Şubat 2020, 00:36:24 »

Çevrimdışı Kibur07

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Violet Vespa Lv.17
« Yanıtla #2 : 10 Şubat 2020, 00:36:49 »
Rez*

Çevrimdışı Kibur07

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Violet Vespa Lv.17
« Yanıtla #3 : 10 Şubat 2020, 00:37:02 »
Rez*

Çevrimdışı 06Koala

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Aralık 2024, 19:14
Toplam oynama: 266 gün, 22 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 23:14
Toplam oynama: 45 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:42
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:38
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #4 : 10 Şubat 2020, 00:50:56 »
Önlerden yerimizi alalım.

Çevrimdışı Adios!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Nisan 2024, 22:13
Toplam oynama: 527 gün, 16 saat
Son giriş: 17 Ağustos 2022, 18:57
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #5 : 10 Şubat 2020, 01:01:05 »
Üç silahşörler...

Çevrimdışı Kibur07

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Violet Vespa Lv.17
« Yanıtla #6 : 11 Şubat 2020, 20:12:27 »

❁ Her zaman öncü insansın kalbimizdesin <3 :)

Çevrimdışı Nabuda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Ağustos 2021, 18:14