Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
Genel Bilgiler:
1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? : Hafta içi 4+ saat aktif olurum ve bu zamanın yarısından çocuğunu ayırırım Hafta sonu 10-12 saat oluyor uzun bir kısmını 7-8 saat ayırabilirim.İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri kordinatları(/pos): 379.81, -2047 .73, 7.83, 164.942.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.03:İşyeri adı: Diearya's Bar2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): Bar/Kulüp2.05:İşyeri interioru: ●Bublic BarUzun Cevaplı Sorular:
3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: Elise,çocukluğunda zor zamanlar geçirmiştir. Ailesi zengindi fakat Elise mutsuz bir insandı. Okul zamanlarında arkadaşlarına çok saygılı olan Elise okulunun orta dönemlerinde ailesinin aldığı karara göre Abilerinin yaşadığı yer olan Amerikaya gitceklerdi.Elise bu durum için çok üzgündü fakat elinden bir şey gelmiyordu. Amerikaya gittikten sonra kalan eğitimini orda tamamlamaya başlamıştı.Bir gün Elise'nin kafasını bir şeyler kurcalamıştı Elise bir bar veya restaurant açsam mı diye düşünüyordu. Ablası Bella'yı arayıp sorduğunda Ablası ona demiştiki "Hiç sorun değil,ben Almanyaya gideceğim yeni bir bar açtıracağım orayı sen yöneteceksin anlaşıldı mı?" dediğinde Elise çok sevindi ve hızlıca Bar ile ilgili tüm tadilatları sonuna kadar devam etti. Elise para konusunda tırsmıyordu nede olsa Abileri ve Ablaları ona yardım etmek için hazırlardı. Elise bu sevinçle Tadilat'ın bitmesini sabırsızlıkla bekliyordu.Elise barın açılcağından emindi.Elise bar tamamlana kadar özel araç vb. hizmetler için şimdiden araç satın alır ve 3 tane araç hazırlar başlangıç için iyi olan Araçlar bar'da insanlar gelmeye başlarsa artacaktı. Elise'de bir yandan işçi toplarken iyi kaliteli insanlar arıyordu.Bu tadilat sürecinde her şeyi halletmek isteyen Elise sakin ve soğukkanlı bir şekilde tüm herşeyi tamamlıyordu. Açılışta çok güzel şeyler yapcağını düşünen Elise tüm işlerini halledince sabırla bekleyecek. Bir yandanda bar için ücreti ayırmıştı zaten Elise'nin kafasını yormuyordu paraları her durumda yetecekti.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IC:Şehirde insanlara iş imkanı sağlamak güzel ve eğlenceli bir ortam insanların stres atabilceği kafa dağıtılcağı bir mekan. OOC:İnsanların zevk alarak yapacağı roller sıkılmayacağı Rol sonu pişman olmayacağı roller.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC): Her zaman barı aktif tutup aktif bir ortam sağlayıp daha geniş kitleler ve kaliteli roller imkanları sunulacaktır.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : İnsanların sıkılınca geleceği eğleneceği kafa dağıtabilceği iş bulabilceği bir mekan olarak katkı sağlayacığını düşünüyorum.Ben, "User"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.