rezilsiniz
Hak veriyorum öyleler
İlk öncelikle merhabalar kendi yorumumu sizlerle paylaşmak istedim.Aranızda OOC Düşmanlık IC Düşmanlıklar olabilir.@mrk024 Bu arkadaş mesela senin yaptığın ayıp birlik kötü olabilir sevmiyor olabilirsiniz aranızda OOC Düşmanlıklarda olabilir.Bunlara bir şey demem.Ama Bir birliğin bir tanıtımın altına böyle yorumlar yazamazsınız.Burada bir uğraş var bir emek var.Bu insanlar ellerinden gelenleri yapmaya çalışıyorlar sizde onlara başarılar felan diyebilirsiniz örnek veriyorum."Rollerinize biraz daha önem verebilirsiniz,başarılar" Bunun gibi ama sizin yaptığınız "rezilsiniz" Bunun gibi şeyler yazmanıza gerek yok.Söylediğim gibi bi uğraş var bi emek var.Sizin yaptığınız hoş birşey değil.
İyi forumlar diyorum.
Size teşekkür ederim, anlayışlı olmanızdan dolayı.
rezilsiniz
Hak veriyorum öyleler
Geliştirin rolleri beyler,(Piç) kelimesi türkçe terim diye biliyorum.. Dikkat edin bir çetesiniz.
İnternet çağında olmamız, internete bağlanabiliyor olmanız, sorsak "Eğitimliyim." diyecek kişilersiniz fakat elinizin altındaki, öğrenmeniz dakikalarınızı almayacak bir konu üzerinden yorum atıyorsunuz. Kaynak:Google Çeviri