Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Jack Dinber

Başlatan Ramadan_Alitaj, 09 Eylül 2017, 12:24:20
Okunma sayısı 457 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Eylül 2017, 11:45
Toplam oynama: 0 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Jack Dinber
« : 09 Eylül 2017, 12:24:20 »
Biyografi[/color][/color]

1996 yılında doğdu.Nedeni Bilinmeyen Bir Sebepten Dolayı 3 Yaşına Kadar Konuşamadı.1 Yıl Anaokuluna Gittikten Sonra İlk Okula Gitti. 3. Sınıfta Babasını Kaybetmesi Üzerine Eğitimden 1 Yıl Uzak Kaldı.Üniversiteye Kadar Hafta Sonları Çalışırak Kendi Parasını Kazandı.Ondan Sonra Üniversiteye Gitmeme Kararı Aldı.Zaten Annesini Lise 4'te Kaybetmişti.Kendisi Bazen Lokantada Bazen Sanayide Çalıştı.Hep Polis Olmak İsterdi.Şu Anda Yaşamına Çalışarak Devam Ediyor.Bir Evi ve Bir Arabası var.Hedefi Kendine Bir Dükkan Açmak.Hep İllegal Yollarda Uğraşıyor Ama Bunu Kimse Bilmiyor.Evinde Gizli Bölmesinde İçkileri Uyuşturucuları Var.Çoğu İnsanın Aksine O Uyuşturucudan Aldığı Paranın %95'ini Yetimhanelere Bağışlıyor O yüzden Çalışıyor.Bunu yapmanın Ona Güzel Geldiğini Ve Çocukların Rahat Yaşamasına Olanak Sağladığına Çok Sevindiğini Belirtiyor.Söylediği Üzere "Ben Küçükken Acılar Çektim Başka Çocuklar Çekmesin"

Sevdiği Şeyler

*Araba İle Şehirden Şehire Gezmek
*Millete Yardım Etmek
*Yatmadan Önce Uyuşturucularla Kafa Bulmak

Kendisinin Net Bir Fotoğrafı Yoktur Kendisi Resim Çekilmeyi Hiç Sevmez

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Jack Dinbe
« Yanıtla #1 : 12 Eylül 2017, 14:13:05 »
Biyografi[/color][/color]

1996 yılında doğdu.Nedeni Bilinmeyen Bir Sebepten Dolayı 3 Yaşına Kadar Konuşamadı.1 Yıl Anaokuluna Gittikten Sonra İlk Okula Gitti. 3. Sınıfta Babasını Kaybetmesi Üzerine Eğitimden 1 Yıl Uzak Kaldı.Üniversiteye Kadar Hafta Sonları Çalışırak Kendi Parasını Kazandı.Ondan Sonra Üniversiteye Gitmeme Kararı Aldı.Zaten Annesini Lise 4'te Kaybetmişti.Kendisi Bazen Lokantada Bazen Sanayide Çalıştı.Hep Polis Olmak İsterdi.Şu Anda Yaşamına Çalışarak Devam Ediyor.Bir Evi ve Bir Arabası var.Hedefi Kendine Bir Dükkan Açmak.Hep İllegal Yollarda Uğraşıyor Ama Bunu Kimse Bilmiyor.Evinde Gizli Bölmesinde İçkileri Uyuşturucuları Var.Çoğu İnsanın Aksine O Uyuşturucudan Aldığı Paranın %95'ini Yetimhanelere Bağışlıyor O yüzden Çalışıyor.Bunu yapmanın Ona Güzel Geldiğini Ve Çocukların Rahat Yaşamasına Olanak Sağladığına Çok Sevindiğini Belirtiyor.Söylediği Üzere "Ben Küçükken Acılar Çektim Başka Çocuklar Çekmesin"

Sevdiği Şeyler

*Araba İle Şehirden Şehire Gezmek
*Millete Yardım Etmek
*Yatmadan Önce Uyuşturucularla Kafa Bulmak

Kendisinin Net Bir Fotoğrafı Yoktur Kendisi Resim Çekilmeyi Hiç Sevmez