Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

St. Catherine Mob

Başlatan PatrieTheOfficer., 12 Mayıs 2018, 13:12:28
Okunma sayısı 3332 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ocak 2019, 23:56
Toplam oynama: 50 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: St. Catherine Mob
« Yanıtla #40 : 15 Mayıs 2018, 15:56:54 »
pasife geçiyoruz arada rol yapıp görüntü atarız
hayda neden
rol yapacağız arada ama şu saçma düzenden kurtulmaları lazım diye düşünüyorum en azından illegal için

Çevrimdışı Proxy 🖕

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keira Pery Lv.21
Köken: Japon
Son giriş: 30 Ekim 2021, 21:51
Toplam oynama: 93 gün, 5 saat
« Yanıtla #41 : 15 Mayıs 2018, 16:40:28 »
hayda neden
rol yapacağız arada ama şu saçma düzenden kurtulmaları lazım diye düşünüyorum en azından illegal için

Kardeşim bizden mal aldınız.

Daha sonra hiçbirşey yok ortada gelip latinlerin orda bizi taradınız :)

Yani senin de bu düzenden kurtulman  lazım.

Böyle birşey yazmışım üstüne nasıl bir yorum atmışsın altına, ve ilk attığım postlar gayet düzün bir derecede tartışma alanına girdim, daha sonra benle girdiği bir rolde iyi roller yazmışım zaten. Bu neyin şeyi anlamadım?

Çevrimdışı Proxy 🖕

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keira Pery Lv.21
« Yanıtla #42 : 15 Mayıs 2018, 17:39:09 »
hayda neden

bakınız mesela arkadaşın yorumuna bakınca sunucunun 20 iq üzerini geçemeyeceğini anlayabiliyoruz

Ne kadar da acıyorum gerçekten size beyler, düzgünce birşey söylüyorum size, hemen nasıl da kendini savunacak bir şeyi olmayınca insanlarla dalga geçiyor.

IQ ile ilgili bir problemin olmalı ki bu konudan kurtulamıyorsun, ben gayet rahatım.

Boş yere latin mahallesinde taradınız bizi, ben de oradaydım ve isabet etti. Aracınızın plakasını siz gitmeden önce fotoğraf ile çekmiştim. Malları sattıktan sonra, Evet 20 ıq yu geçmiyorum sanırım bak buda 20 ıq adlı resmim;

Bu arada o arabayı nasıl gördüğümü soracak kişiler olacaktır, araba gelirken mahallenin sağ tarafından geldi ve ben arabaya baktım, yanımda Darriel Morris de vardı, bana o söyledi zaten bu araba mal sattığımız adamların arabası diye. :)

Çevrimdışı Proxy 🖕

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keira Pery Lv.21
« Yanıtla #43 : 15 Mayıs 2018, 18:21:25 »
hayda neden

bakınız mesela arkadaşın yorumuna bakınca sunucunun 20 iq üzerini geçemeyeceğini anlayabiliyoruz

Ne kadar da acıyorum gerçekten size beyler, düzgünce birşey söylüyorum size, hemen nasıl da kendini savunacak bir şeyi olmayınca insanlarla dalga geçiyor.

IQ ile ilgili bir problemin olmalı ki bu konudan kurtulamıyorsun, ben gayet rahatım.

Boş yere latin mahallesinde taradınız bizi, ben de oradaydım ve isabet etti. Aracınızın plakasını siz gitmeden önce fotoğraf ile çekmiştim. Malları sattıktan sonra, Evet 20 ıq yu geçmiyorum sanırım bak buda 20 ıq adlı resmim;

Bu arada o arabayı nasıl gördüğümü soracak kişiler olacaktır, araba gelirken mahallenin sağ tarafından geldi ve ben arabaya baktım, yanımda Darriel Morris de vardı, bana o söyledi zaten bu araba mal sattığımız adamların arabası diye. :)

ya birader sen harbiden malsın he çok ciddiyim beyin sıfır latin ne bana bir anlatır mısın lütfen ya geri zekalı herif zaten dediğin rolü yapmadık demiyoruz bahsettiğin kişiler birliğin fuhuş rollerini yapmasına engel oluyor bizde bu yüzden böyle bir şey yaptık bu pek umurumda değil rolde kişilerin agresift tutumu ile alakalı bir şey fakat senin 20 iq olman harbiden beni güldürdü rol bilgisi 0 hadi bu tür roller yapmaya devam edin hayattaki başarınız platformda iki üç tane yazı yazmak olsun meslek lisesinden mezun olup sanal ortamda insanlara tatava yapmaya devam edin

Rol bilgim 0 öyle mi?

OOC olarak ulaşmak istersen bak yukarıda iletilerim var, gir oradan pmden yaz bana bütün bilgilerini ulaşayım ben sana. Sıkma canını bu kadar, bu birlikten birşey olmaz gerçekten çok garip insanlarsınız kusura bakmayın.

Çevrimdışı Proxy 🖕

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keira Pery Lv.21
« Yanıtla #44 : 15 Mayıs 2018, 20:11:29 »
hayda neden

ya birader sen harbiden malsın he çok ciddiyim beyin sıfır latin ne bana bir anlatır mısın lütfen ya geri zekalı herif zaten dediğin rolü yapmadık demiyoruz bahsettiğin kişiler birliğin fuhuş rollerini yapmasına engel oluyor bizde bu yüzden böyle bir şey yaptık bu pek umurumda değil rolde kişilerin agresift tutumu ile alakalı bir şey fakat senin 20 iq olman harbiden beni güldürdü rol bilgisi 0 hadi bu tür roller yapmaya devam edin hayattaki başarınız platformda iki üç tane yazı yazmak olsun meslek lisesinden mezun olup sanal ortamda insanlara tatava yapmaya devam edin

Rol bilgim 0 öyle mi?

OOC olarak ulaşmak istersen bak yukarıda iletilerim var, gir oradan pmden yaz bana bütün bilgilerini ulaşayım ben sana. Sıkma canını bu kadar, bu birlikten birşey olmaz gerçekten çok garip insanlarsınız kusura bakmayın.

gerçekten birlikten bir şey olmaz değil mi sunucudaki çoğu birlikten kaliteli rol yapalım hatta sunucuda üç tane birlik dışında düzgün rol yapan bir oluşumun olduğunu düşünmüyorum fakat kalitesizin teki gelip birlik tanıtımına bir şey olmaz desin yaptığımız rollerin yüzde birini yapamayacak bir kitle içersinde bulunuyorsun daha fazla yazmana gerek yok

Senin için güzel videolar çekeceğim, nasıl rol yaptığımı anlarsın.

Senle bir role girelim diyeceğim, ama yazdıklarıma değecek birisi olduğunu düşünmüyorum şu saatden sonra.

Çevrimdışı Rody

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
David Rucker Lv.15
Köken: Alman
Son giriş: 13 Mart 2021, 05:29
Toplam oynama: 49 gün, 5 saat
« Yanıtla #45 : 15 Mayıs 2018, 20:28:44 »

Senle bir role girelim diyeceğim, ama yazdıklarıma değecek birisi olduğunu düşünmüyorum şu saatden sonra.

adamların güzelim konusunu neden boş postlar atarak tartışmaya çeviriyorsun? lucifer felix diye ismin var bu adamlara rol hakkında bir şeyler söylüyorsun ???

Çevrimdışı Proxy 🖕

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keira Pery Lv.21
« Yanıtla #46 : 15 Mayıs 2018, 20:38:02 »

adamların güzelim konusunu neden boş postlar atarak tartışmaya çeviriyorsun? lucifer felix diye ismin var bu adamlara rol hakkında bir şeyler söylüyorsun ???

Ah arkadaşlar ah, kendisi boş post atıyor burada suçlu ben oluyorum.

Çok boş insanlarsınız yemin ediyorum ki, ismime saldırdı şimdide. Gülüyorum sadece.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ocak 2019, 23:56
Toplam oynama: 50 gün, 22 saat
« Yanıtla #47 : 15 Mayıs 2018, 20:41:53 »

Çok boş insanlarsınız yemin ediyorum ki, ismime saldırdı şimdide. Gülüyorum sadece.

boş post atıyor diyor çıldıracağım yahu ilk yorumuma cevap veren sensin tartışma çıkmasını istemiyorsan yazmayacaksın

Çevrimdışı Rody

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
David Rucker Lv.15
Köken: Alman
Son giriş: 13 Mart 2021, 05:29
Toplam oynama: 49 gün, 5 saat
« Yanıtla #48 : 15 Mayıs 2018, 21:21:22 »

adamların konusuna gelip sataşıyorsun, rol hakkında ahkam kesiyorsun (lucifer isminle evet)
şu rolleri atarken
Spoiler:
bu adamları eleştirirsen doğal olarak karşılık alırsın bir de o yüzle boş adamlarsınız diyorsun ;D bence bi nc daha at ismini edward cullen yap vampir rollerini daha rahat yaparsın, düzgün rol yapan insanları rahat bırak

Çevrimdışı Proxy 🖕

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keira Pery Lv.21
« Yanıtla #49 : 16 Mayıs 2018, 00:42:17 »

adamların konusuna gelip sataşıyorsun, rol hakkında ahkam kesiyorsun (lucifer isminle evet)
şu rolleri atarken
Spoiler:
bu adamları eleştirirsen doğal olarak karşılık alırsın bir de o yüzle boş adamlarsınız diyorsun ;D bence bi nc daha at ismini edward cullen yap vampir rollerini daha rahat yaparsın, düzgün rol yapan insanları rahat bırak

En azından farklı birşeyler yapıyorum, benim serverde yapmadığım rol kalmadı genel olarak, hepsinden sıkıldım.

Şuanda böyle bir konsept içerisindeyim, zaten IC olarak beni görüp, benle role girmediğiniz için böyle konuşuyorsunuz. Benle role giren heriflere sorun bakalım, nasıl roller yapıyorum. Neyse kendimi kanıtlamaya gerek yok.