Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rick Simpson

Başlatan !, 12 Mayıs 2018, 12:22:06
Okunma sayısı 40173 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nappyhead

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Mart 2024, 00:52
Toplam oynama: 96 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Rick "Ricky" Simpson
« Yanıtla #1200 : 12 Eylül 2018, 19:59:22 »
merhaba
Loser'sın çocuk beni böyle küçük düşüreceğine inanıyorsun ya yaşının kaç olduğunu az çok tahmin edebiliyorum sana bol kudurmalar Bianca yanımda ağla xd bide böyle şeyler paylaşarak Bianca'ı IC elde edebileceğini sanıyorsun ya gerçekten... Galiba çok çete dizileri izledin veya Türk Mafia filmleri zaten bu yaptıklarını paylaşıptığından dolayı OOC bir zihinsel engelin sorunların veya takıntın olduğu belli oluyor sana bol çıldırmalar..  :D :D :D :D
ne anlatiyo bu

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
« Yanıtla #1201 : 12 Eylül 2018, 20:06:37 »
merhaba
Loser'sın çocuk beni böyle küçük düşüreceğine inanıyorsun ya yaşının kaç olduğunu az çok tahmin edebiliyorum sana bol kudurmalar Bianca yanımda ağla xd bide böyle şeyler paylaşarak Bianca'ı IC elde edebileceğini sanıyorsun ya gerçekten... Galiba çok çete dizileri izledin veya Türk Mafia filmleri zaten bu yaptıklarını paylaşıptığından dolayı OOC bir zihinsel engelin sorunların veya takıntın olduğu belli oluyor sana bol çıldırmalar..  :D :D :D :D
Kusura bakma ama çocuk diyip "ağla xd" demen de, değişik geldi.

merhaba
ne anlatiyo bu
boş boş konuşuyor işte ck'dan kaçmak için adını değiştirip aynı rolleri yapan zeki arkadaş

Çevrimdışı Floozy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Eylül 2022, 17:16
Toplam oynama: 291 gün, 21 saat
« Yanıtla #1202 : 12 Eylül 2018, 20:28:25 »
Jim'den selam var.

Çevrimdışı ananagangbang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Nisan 2020, 13:24
Toplam oynama: 74 gün, 18 saat
« Yanıtla #1203 : 12 Eylül 2018, 20:37:25 »
Bişey sorcam orda ki özkan orospo cocc
Go mu?

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
« Yanıtla #1204 : 12 Eylül 2018, 20:39:56 »
Jim'den selam var.
as

Go mu?
maskeliler özkan falan değil yani tanımazsınn

Çevrimdışı darknesmon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Aralık 2021, 21:47
Toplam oynama: 61 gün, 21 saat
« Yanıtla #1205 : 12 Eylül 2018, 20:42:36 »
Go mu?
SANA SÖVERİM BAK

Çevrimdışı jinzuke

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Kasım 2024, 22:08
Toplam oynama: 184 gün, 21 saat
Köken: İsveç
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 08:27
Toplam oynama: 20 gün, 7 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 30 Haziran 2024, 12:40
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 20:09
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Birlik: ********ELD
Köken: İskandinav
Son giriş: 02 Haziran 2024, 12:14
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #1206 : 12 Eylül 2018, 21:34:58 »
Rick: Forumda aktif olarak olan birinci kişiyim, en iyi üyeler kısmında birinciyim ve tanıtımım da en iyi konular kısmında birinci. Forumda verdiğim emekler sayesinde birçok hater/arkadaş edindim. Bazıları kışkırtmaya çalıştı, bazıları OOC kin ile ağzımdan küfür almaya çalıştı fakat hiçbir şekilde karşılık vermedim. Forumda hiçbir uyarı almadım. Forumda hiç küfür etmedim/argo konuşmadım. Bana karşı "bol kudurmalar şu bu yanımda ağla xdxdxdxd" yazıp hiçbir uyarı veya ban almayan (?) şahsiyetler yerine ben onların yazdığı şeylerin görüntülerini genel sohbete, herkesin görüşünü belirtmesi için attığım zaman forumdan 1 hafta boyunca ban yiyorum. Bana ondan girip şundan çıkıp kişiler hâlâ forumda fakat ben bir konu yüzünden 1 hafta boyunca forumdan uzak kalıyorum, karakter tanıtımıma ve foruma verdiğim emeklerden mahrum bırakılıyorum. Karakter tanıtımım birinci olarak en fazla bakılan tanıtım, ayrıca en fazla yorum atılan konu. Ben saçma bir sebepten dolayı forumdan 1 hafta boyunca uzaklaştırıldım ve rol paylaşımı yapamayacağım. Sunucuda gerçekten çok iyi dostluklar kurdum, herkese karşı iyi ve samimi davranmaya çalıştım. Rol paylaşımlarını güvendiğim insanlar aracılığıyla buraya attırabilirim, ben forumu göremiyorum. Başkalarının yazdığı OOC üslup ihlali yazıları genel sohbete konu açarak paylaştığım için 1 hafta boyunca aranızda yokum, eğer banım açılırsa daha erken görüşürüz. Bye!

Çevrimdışı archhell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Ocak 2025, 23:33
Toplam oynama: 230 gün, 19 saat
Son giriş: 24 Ocak 2023, 00:50
Toplam oynama: 4 gün, 7 saat
Son giriş: 14 Ocak 2023, 21:41
Toplam oynama: 9 gün, 2 saat
« Yanıtla #1207 : 12 Eylül 2018, 22:03:46 »
Rick: Forumda aktif olarak olan birinci kişiyim, en iyi üyeler kısmında birinciyim ve tanıtımım da en iyi konular kısmında birinci. Forumda verdiğim emekler sayesinde birçok hater/arkadaş edindim. Bazıları kışkırtmaya çalıştı, bazıları OOC kin ile ağzımdan küfür almaya çalıştı fakat hiçbir şekilde karşılık vermedim. Forumda hiçbir uyarı almadım. Forumda hiç küfür etmedim/argo konuşmadım. Bana karşı "bol kudurmalar şu bu yanımda ağla xdxdxdxd" yazıp hiçbir uyarı veya ban almayan (?) şahsiyetler yerine ben onların yazdığı şeylerin görüntülerini genel sohbete, herkesin görüşünü belirtmesi için attığım zaman forumdan 1 hafta boyunca ban yiyorum. Bana ondan girip şundan çıkıp kişiler hâlâ forumda fakat ben bir konu yüzünden 1 hafta boyunca forumdan uzak kalıyorum, karakter tanıtımıma ve foruma verdiğim emeklerden mahrum bırakılıyorum. Karakter tanıtımım birinci olarak en fazla bakılan tanıtım, ayrıca en fazla yorum atılan konu. Ben saçma bir sebepten dolayı forumdan 1 hafta boyunca uzaklaştırıldım ve rol paylaşımı yapamayacağım. Sunucuda gerçekten çok iyi dostluklar kurdum, herkese karşı iyi ve samimi davranmaya çalıştım. Rol paylaşımlarını güvendiğim insanlar aracılığıyla buraya attırabilirim, ben forumu göremiyorum. Başkalarının yazdığı OOC üslup ihlali yazıları genel sohbete konu açarak paylaştığım için 1 hafta boyunca aranızda yokum, eğer banım açılırsa daha erken görüşürüz. Bye!
Seni kim banladı kanka .

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #1208 : 12 Eylül 2018, 22:51:48 »
OOC kavgalara girişmeden sadece rolünü yapan, arada sırada tatlı tatlı trolleyen bir sen kalmıştın, seni de kaybettik demek. Karşı taraf da sen de haksızsın bence. Tek doğru işi yapan yönetim olmuş bu olayda.

Çevrimdışı archhell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Ocak 2025, 23:33