Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rick Simpson

Başlatan !, 12 Mayıs 2018, 12:22:06
Okunma sayısı 40830 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
Ynt: Rick "Ricky" Simpson
« Yanıtla #610 : 23 Ağustos 2018, 03:27:01 »
Oğlum gel Diego amca sana bi teselli versin senin derdinden bir o anlar :/
harbiden karakterlerimiz çok benziyor, yaşadıkları vb. bi buluşalım bence

Diego şuan Jessica ile birlikte ve mutlu oyuna girersen yaz bana iletişimden yaparız rol zaten 4-5 gündür girip rol yaptığım yok
tamamdıııır

Oğlum gel Diego amca sana bi teselli versin senin derdinden bir o anlar :/
harbiden karakterlerimiz çok benziyor, yaşadıkları vb. bi buluşalım bence

Diego şuan Jessica ile birlikte ve mutlu oyuna girersen yaz bana iletişimden yaparız rol zaten 4-5 gündür girip rol yaptığım yok
jerrard baba yakanızda, anlar derdinizi. beniaminonun ağırlığı var üzerinde
derdimizi anlayacak baba yiğit yog

Kendi karakter tanıtımımla ilgilenmediğim kadar senin karakter tanıtımınla ilgileniyorum.
Seviliyosun <3
<3333

Çevrimdışı Floozy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Eylül 2022, 17:16
Toplam oynama: 291 gün, 21 saat
« Yanıtla #611 : 23 Ağustos 2018, 03:53:10 »

Şşşş sessiz ol. :D

Çevrimdışı Lincfold

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pam Clanton Lv.21
Son giriş: 13 Haziran 2023, 18:07
Toplam oynama: 123 gün, 7 saat
« Yanıtla #612 : 23 Ağustos 2018, 05:19:28 »
Aga be üzüldüm bunu bende yaşamıştım kendini çok üzme Rick
  ;)

Çevrimdışı M Hamza AKKAS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Hintli
Son giriş: 09 Ekim 2018, 17:49
Toplam oynama: 24 gün, 4 saat
« Yanıtla #613 : 23 Ağustos 2018, 09:37:55 »
Geovanni hazır o bansheeye bineceksin ulan

Çevrimdışı jinzuke

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 20 Kasım 2024, 22:08
Toplam oynama: 184 gün, 21 saat
Köken: İsveç
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 08:27
Toplam oynama: 20 gün, 7 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 30 Haziran 2024, 12:40
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 20:09
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Birlik: ********ELD
Köken: İskandinav
Son giriş: 02 Haziran 2024, 12:14
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #614 : 23 Ağustos 2018, 09:41:08 »
Adamın psikolojisi zaten bozuk daha yeni yeni adamın psikolojisini düzeltiyorum birde adamı Banshee(!)'ye bindirip psikolojisiniz bozma!

Çevrimdışı #Çağatay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 07 Ağustos 2022, 22:28
Toplam oynama: 293 gün, 20 saat
Marly Hammer Lv.30
Köken: Kanadalı
Son giriş: 29 Mayıs 2022, 18:04
Toplam oynama: 10 gün, 9 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 07 Mayıs 2022, 14:27
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #615 : 23 Ağustos 2018, 12:17:13 »
JOHN ALFRED'DEN SELAMLAR!

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #616 : 23 Ağustos 2018, 12:27:18 »
cıleklı sud ıstı10mu

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #617 : 23 Ağustos 2018, 12:33:19 »
Selamlar, her ne kadar bu yazıyı yazmak istemesem de saçma salak, ooc dalgaları ic'ye dökerek dalga geçmeleri falan yaptığınız için yazma gereği duyuyorum. Öncelikle, Muerte ile ona aşık rolü yapmam tamamen tesadüf bir şeydi. Yani, uzun bir süreç girdi bunun içine. Öyle herkesin yaptığı gibi "gl askm sw olakmi s*ks yapk?" olmadı. IC olaylar, konuşmalar, sohbetler, kavgalar, üzülmeler, intihar teşebbüsü falan hepsi IC bir şekildeydi yani. Bir arkadaşımdan, ORTALIKTA OOC OLARAK EVELYN'E AŞIK OLDUĞUM'un haberi falan dönüyormuş. Bunu duyunca tepkim aynen şöyle oldu:
Bugün de zaten bunu fark ettim. Ben deli değilim, sadece aşık rolü yapmaya çalışan birisiyim. "Evelyn" karakterinin ck olması tamamen planlanmış bir şeydi, bunu bugün anladım zaten. Hiç öyle IC bir şekilde olmadığına canı gönülden inanıyorum ben. Uzun bir süreç girdi bu rollerin içine. Fakat saçma salak düşüncelerinizden dolayı, olanları görüyorsunuz yani. Tabii bu IC bir şekilde olsa, evelallah rolü uygun bir şekilde sürüklerdim. Fakat bu rolün planlanıp, karakter tanıtımlarına gözüme soka soka fotoğrafları atıp, tanıtımlara meyve isimleri yazıp, IC bir olayı OOC'ye taşıyıp dalga geçmenizi anlayamadım. Daha buraya yazmak istediğim şeyler var fakat, şu anlık yazmak istemiyorum. Umarım gereken yerlere ulaşmıştır. Teşekkürler.
burada da dursun.

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #618 : 23 Ağustos 2018, 14:58:05 »
Selamlar, her ne kadar bu yazıyı yazmak istemesem de saçma salak, ooc dalgaları ic'ye dökerek dalga geçmeleri falan yaptığınız için yazma gereği duyuyorum. Öncelikle, @Muerte ile ona aşık rolü yapmam tamamen tesadüf bir şeydi. Yani, uzun bir süreç girdi bunun içine. Öyle herkesin yaptığı gibi "gl askm sw olakmi s*ks yapk?" olmadı. IC olaylar, konuşmalar, sohbetler, kavgalar, üzülmeler, intihar teşebbüsü falan hepsi IC bir şekildeydi yani. Bir arkadaşımdan, ORTALIKTA OOC OLARAK EVELYN'E AŞIK OLDUĞUM'un haberi falan dönüyormuş. Bunu duyunca tepkim aynen şöyle oldu:
Bugün de zaten bunu fark ettim. Ben deli değilim, sadece aşık rolü yapmaya çalışan birisiyim. "Evelyn" karakterinin ck olması tamamen planlanmış bir şeydi, bunu bugün anladım zaten. Hiç öyle IC bir şekilde olmadığına canı gönülden inanıyorum ben. Uzun bir süreç girdi bu rollerin içine. Fakat saçma salak düşüncelerinizden dolayı, olanları görüyorsunuz yani. Tabii bu IC bir şekilde olsa, evelallah rolü uygun bir şekilde sürüklerdim. Fakat bu rolün planlanıp, karakter tanıtımlarına gözüme soka soka fotoğrafları atıp, tanıtımlara meyve isimleri yazıp, IC bir olayı OOC'ye taşıyıp dalga geçmenizi anlayamadım. Daha buraya yazmak istediğim şeyler var fakat, şu anlık yazmak istemiyorum. Umarım gereken yerlere ulaşmıştır. Teşekkürler.
Planımız sadece John Alfred'in Evelyn'e tecavüz edip daha sonra başından vurularak ölmesiydi. Ama LSPD'de yetkili olan kişiler bana bu rolün böyle işlenmeyeceğini böyle saçmalığın olmayacağını ve adamı kafamdan vurmamın tamamen saçmalık olduğunu söylediler. Ben ise mesai dışında yanımda taşıdığım bir silaha güvenip ve kendimi koruma amaçlı başına ateş ettiğimi söylemiştim. Neden? Çünkü adamın evine gittim ve çekiştirerek yatağa sürükledi boğuşma sırasında üzerime çıktı ve silahı çekip başına ateş ettim.
Bu durumda başına değil ya ayağına ya da ölümcül olmayan bir yere ateş edecekmişim. Öyle söylediler. Tamamen rolün şanssızlığı diyelim, bende isterdim ki nc atmayayım. Yanlış anlama.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #619 : 23 Ağustos 2018, 15:02:15 »
Selamlar, her ne kadar bu yazıyı yazmak istemesem de saçma salak, ooc dalgaları ic'ye dökerek dalga geçmeleri falan yaptığınız için yazma gereği duyuyorum. Öncelikle, @Muerte ile ona aşık rolü yapmam tamamen tesadüf bir şeydi. Yani, uzun bir süreç girdi bunun içine. Öyle herkesin yaptığı gibi "gl askm sw olakmi s*ks yapk?" olmadı. IC olaylar, konuşmalar, sohbetler, kavgalar, üzülmeler, intihar teşebbüsü falan hepsi IC bir şekildeydi yani. Bir arkadaşımdan, ORTALIKTA OOC OLARAK EVELYN'E AŞIK OLDUĞUM'un haberi falan dönüyormuş. Bunu duyunca tepkim aynen şöyle oldu:
Planımız sadece John Alfred'in Evelyn'e tecavüz edip daha sonra başından vurularak ölmesiydi. Ama LSPD'de yetkili olan kişiler bana bu rolün böyle işlenmeyeceğini böyle saçmalığın olmayacağını ve adamı kafamdan vurmamın tamamen saçmalık olduğunu söylediler. Ben ise mesai dışında yanımda taşıdığım bir silaha güvenip ve kendimi koruma amaçlı başına ateş ettiğimi söylemiştim. Neden? Çünkü adamın evine gittim ve çekiştirerek yatağa sürükledi boğuşma sırasında üzerime çıktı ve silahı çekip başına ateş ettim.
Bu durumda başına değil ya ayağına ya da ölümcül olmayan bir yere ateş edecekmişim. Öyle söylediler. Tamamen rolün şanssızlığı diyelim, bende isterdim ki nc atmayayım. Yanlış anlama.

Sen ölünce, beni mesai dışında çağırıp, fear rp yaptırmak için 10 kişiyle doluşup benimle dalga geçmeleri de rolün harika olduğunu gösteriyor zaten :-\ Neyse...