Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rick Simpson

Başlatan !, 12 Mayıs 2018, 12:22:06
Okunma sayısı 40051 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı archhell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Ocak 2025, 23:33
Toplam oynama: 230 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 24 Ocak 2023, 00:50
Toplam oynama: 4 gün, 7 saat
Son giriş: 14 Ocak 2023, 21:41
Toplam oynama: 9 gün, 2 saat
Ynt: Rick Simpson
« Yanıtla #460 : 27 Temmuz 2018, 21:51:06 »
Spoiler:
TANIŞMA
Yıllardan 2013, aylardan temmuz, günlerden salı. 20 Yaşlarındayım. Sokak müzisyenliği yaparak pasaport satın almıştım. Birazcık tatili hak ediyordum. Babam o zamanlar hayatta değildi, birkaç gün önce ölmüştü. Annemi Meksika'da bırakarak Fransa'ya birkaç haftalığına tatile gitmiştim. Bir ev kiraladım. Deniz hemen evin karşısındaydı, bu yüzden şanslıydım. Bir gün tüm hazırlıklarımı yapıp evimden çıktım. Plaja doğru yol aldım. Kendime bir şezlong kaptım. Şezlongta uzanarak Güneş'in tadını çıkarıyordum. Gözlerimi kapatmış bir vaziyette dinlenirken, bir çığlık koptu deniz taraflarından. Bir kız boğulmak üzereydi. Herkes onun yanına gitmeye çalışıyordu. Ben de bu olaya göz kapayamazdım tabii ki-. Hemen yerimden kalktım ve denize daldım. Kızın yanına doğru yüzmeye başladım, kız baya açılmıştı. Ama yanına yetişebildim ve benden destek alarak kızı sahile yüzdürdüm. Sahile çıktığımızda kızla göz göze geldik. Onun o güzel gözleri beni benden aldı-.. Ellerimi tuttu ve beni kendisine çekti. Herkes etrafımızda daire oluşturmuş bir şekilde bizi izlerken, o dudaklarıma yumuldu. Ben de karşılık verdim tabii ki. Şehvetli bir şekilde öpüşüyorduk. Biz öpüşürken herkes alkışlamaya başlamıştı.. Kızın numarasını aldım, ben de kendi numaramı verdim ona.

İLK BULUŞMA
O kızı kurtardığım günün ertesi günü.. Erken saatler, yatağımda uzanıyorum. Biraz sıkılınca yataktan kalktım, koltuğuma yerleştim ve televizyonu açtım. Biraz dizi izledikten sonra telefonum çalmaya başladı. Telefona uzandım ve sağ elimle kavrayıp ekrana baktım. O kız arıyordu, "Charming Eyes" diye kaydetmiştim onu. Telefonu açtım, aramızda şöyle bir konuşma geçti:
(-:kız , +:ben)
- Hey, merhaba-..
+ Merhaba, nasılsın?
- Şey, iyiyim de-.. Buluşsak mı..?
+ Hı-hı, tabii. Ben de sıkıntıdan patlıyordum evde, hehe.
- Tamaam, nerede buluşalım?
+ Şey, sahilin oralarda bir yükseklik var, orada oturup denizi izleyebiliriz-..
- Tabii, hemen geliyorum.

İşte, böyle bir konuşma geçti aramızda. Hemen üstüme siyah tişörtümü geçirdim, altıma kot pantolonumu giydim. Üzerime birkaç parfüm sıktım. Hemen yolu tuttum. Kız bacaklarını tümsekten aşağıya salmış, oturuyordu. Yanına geçtim ve bacaklarımı aşağı salarak oturdum. Kızla tekrardan göz göze geldik. Adını sordum, adının "Sarah" olduğunu söyledi. Ben de kendi adımı söyledim, "Rick, ne kadar güzel bir isim." dedi. "Senin ismin de çok güzel." deyip gülümsedim. Tekrardan göz göze geldik, bana seksi bir ses tonuyla "Teşekkür ederim." dedi. Ben ağzımı açmaya davranamadan dudaklarıma yapıştı, ayağa kalkıp tümsekten biraz uzağa gittik. Düşüp ölmek istemezdik. Ben yerde yatıyor vaziyetteyken, üstüme çıktı. Elleriyle yanaklarımdan tuttu ve dudaklarıma yapıştı. Şehvetli bir şekilde öpüşüyorduk. Ellerimi kızın kalçalarına attım, biraz okşadım. Beş dakika boyunca öpüştükten sonra kucağımdan kalktı ve elimden tutarak: "Evinin yerini göster." dedi.

İLK İLİŞKİ
Evin yerini tarif ettim, elimi hiç bırakmıyordu. Elimi sıkıca tutarak eve doğru ilerliyordu. Eve gittik, kapının kilidini anahtarımla açtım. İçeri girer girmez dudaklarıma tekrardan yapıştı, boyu boyuma yetmiyordu o yüzden parmak uçlarıyla yükselmeye çalışıyordu. Tabii ben de böyle bir durumda karşılık vermeyecek değildim, bin misliyle karşılık veriyordum. Kızın dudaklarını dilimle yalıyordum, kızın alt dudağını hafifce ısırıyordum. Aynı zamanda öpüşürken ellerimi kızın kalçasında gezdiriyordum. Bir an geri çekildim ve şöyle dedim: "Çok hızlı gitmiyor muyuz?". Dedi ki bana: "Daha yeni başlıyoruz."

Müstehcen!
Bi' anda dudaklarımdan çekildi ve kucağıma zıpladı. Bacaklarıyla belimi sardı. Ellerimle kızın kalçalarından tutuyordum. Odamdaki yatağa adımladım, kız kucağımda dudağımdan öpüyordu. Kızı yatağa yatırdım, "Kaç yaşındasın?" diye sordum ve 19 yaşında olduğunu söyledi. Kız yatakta istekli bir biçimde uzanıyordu. Ben pantolonumun kemerini çıkartırken şunu sordum: "Bakire misin?" , o da "Evet, bakireyim. Fakat artık bakire olmak istemiyorum." dedi. Pantolonumun kemerini çıkardım. Kız bunları söyleyince ne yapacağımı bilemedim. Kız doğruldu ve beni kendine çekti, yer değiştirdik. Beni yatağa itekledi, kız önüme geçti. Pantolonumu aşağıya indirdi ve boxerımı sıyırdı. Penisim erekte bir şekilde dışardaydı artık. Kız penisime bakıp sırıttı, eğilip sağ eliyle kavradı. Başını penisime eğip başından öptü, önce ucunu emmeye başladı. Başına dil darbeleri atıyordu ve ben şahlanıyordum. Birazcık böyle devam ettik, sonra kız penisimi tamamıyla yalamaya başladı. Bu büyük ihtimalle ikimizin de ilk ilişkisiydi. Ki benim öyle-.. Penisimle bir süre vakit geçirdikten sonra kendi şortunu sıyırdı, iç çamaşırıyla gözlerimi kapattı. Gözlerim kapalı bir şekilde üzerime çıktı. Penisimi kavradığını hatırlıyorum, penisimi kavrayıp vajinasına yerleştirdi. Bu sıcaklığı hissedince adeta cehennemde yanıyormuş gibi hissettim. Üzerimde zıplamaya başladı, o zıpladıkça penisimin etrafına akan sıcak bir sıvı hissediyordum. Bu büyük ihtimalle kızlık kanıydı. Artık bir kız değildi, onu kadın yapmıştım. Belki de kendi kadınım, kim bilir? Bir süre üzerimde zıpladı, bir anda titrediğimi hissettim. Titreyerek kızın vajinasına boşalmıştım. Hiç prezervatif, doğum kontrol hapı kullanmadan bu işi yapmıştık, aynı zamanda kızın kızlığını bozmuştum...

İLİŞKİ SONRASI, AYRILIK
İlişkiye girdikten sonra bir süre yatakta yattık. Tavana bakıyorduk. İkimiz de biraz da olsa pişmandık. Ama yapacak hiçbir şey yoktu bu saatten sonra. Bir süre sonra birlikte duşa girdik, iyice temizlendik. Ben yarın Meksika'ya tekrardan dönecektim. O ise zaten Fransa'da yaşıyordu. Ama bana hep Los Santos'a gidebilirim belki diyordu. Onun elinden tuttum ve bir lokantaya götürdüm. Yemek yedirmek istedim ona. Birbirimizin gözlerine bakarak yemeğimizi yedik. Oradan çıktık, bu gece benim evimde kalacaktı. Kabul ettim, gece oldu. İlişkiye girip girmeme konusunda kararsızdık fakat biraz oraldan zarar gelmezdi. Zaten yapacağımızı yapmıştık. Biraz oral yaptık, ondan sonra uykuya daldık. Sabah olmuştu. Meksika'ya uçma vaktim-... Kız evine bıraktım, kiraladığım evin anahtarını sahibine teslim ettim. Sarah'ın alnından uzun bir öpücük kondurdum, sonra dudaktan öpüştük. Uçağıma bindim ve annemin yanına, Meksika'ya uçtum.

MEKSİKA'DA SARAH'SIZ GÜNLER
Meksika'ya vardım, ben yola çıkmadan önce cebime kendi fotoğrafını koymuş. Sağ elimle valizimi sürüklerken fotoğrafı fark ettim. Fotoğrafı elime aldım ve ağlamaya başladım. Gözümden yaşlar süzülüyordu. Fotoğrafa uzun bir öpücük kondurdum ve evime doğru yol aldım. Evime gitmeden her zaman alışveriş yaptığım marketten şişe bira aldım. Evime gittim, annem televizyon izliyordu. Benim üzgün halimi gördü, koşup bana sarıldı. Annemin sırtını sıvazladım. Ne olduğunu sordu, her şeyi anlattım. Kadın hem sevindi, hem üzüldü. "Biraz içeceğim izninle." dedim. "Tabii oğlum, senin hayatın, senin kararların." dedi. Annem kendi kararlarımı verirken pek üstüme gitmezdi. Sağlıklı bir kadındı aynı zamanda. Neysee-.. Valizimi eve koydum ve dışarı çıktım. Bira şişesinin kapağını zorlayarak açtım ve dolgun dudaklarıma götürüp içtim. Etrafta sallanarak yürüyordum. Kulaklarıma kulaklık takmıştım, en sevdiğim şarkı çalıyordu: "XXXTENTACION - SAD!". Şarkımı dinlerken birayı kafama dikiyordum. Sarhoş bir halde kızı aradım, birazcık konuştuk. "Bir daha görüşebileceğiz, buna eminim." diyordu kız sürekli. İştee-.. 25 yaşına vardım şimdi. O gün üzerinden tam beş yıl geçmiş..-

TAM 5 YIL SONRASI
Tam tamına beş sene geçti o günün üzerinden. "Bir daha görüşebileceğiz, buna eminim.". Evet, meslek sahibi olmuştum. Bir market sahibiydim. İşler tıkırında gidiyordu. Anneme Los Santos'a gitmek istediğimi, orada yaşamak istediğimi söyledim. "Oğlum, istediğin yere git, mutlu olabileceğin yerlere git. Ama benimle iletişimi kesme, lütfen." dedi. Ben böyle bir şey yapmazdım zaten, annemi ölümüne seviyordum. Annem zaten market işlerinden anlardı. Market ailemizin olduğu için marketi ona bıraktım. Los Santos'a gitmek için pasaport aldım, nüfus kaydımı da yaptım Los Santos'a. Los Santos gibi belalı bir şehirde illegal işler yapmak normal bir şey sayılırdı. İllegal işlerden koşardım ilk günler-. Bir gün Idlewood taraflarında gezerken, koltukta oturan, tanıdık bir kadın vardı. Onun Sarah olduğuna hemfikir oldum ve yanına koştum. Göz göze geldik, gözlerimizin içine bakarak sessiz bir şekilde ağlıyorduk. Beş dakika boyuna böyle kaldıktan sonra uzun bir sarılmaya gitti bu olay. Uzun seneler sonra onu tekrardan görmüştüm. Kokusunu içime çektim. O gün bitti, birkaç gün sonra silahla birisi beni kaçırmaya çalışıyordu. Sarah ve yanında bir motorcu vardı, ikisi arkadaşımla bana yardım etmişlerdi. Sarah'a, ilk aşkıma çok teşekkür ettim ve dudaklarına yumulup olduğumuz yerde seviştik.

SARAH, YOUNG VE SARAH'LA EVLİLİĞİMİZ
Sarah birkaç gün sonra bana bir itirafta bulundu. Benimle sevişmişti ama, Los Santos'a geldiğinde birisiyle evlenmişti. Bu herifin adı Young'du. Bu olayı öğrenince sinirimi sadece içime atıyordum. Sarah'ı kimse benden fazla sevemezdi. Sarah ve Young'un evine gidiyordum arada, sohbet ediyorduk. Bir gün Sarah, Young'la boşanma kararı almıştı. Çıkmaza girmişti kız. Ben de Sarah'a yardımcı oldum, dudaklarından öptüm, boşanması için ona moral verdim, ona umut verdim... Sarah, Young ile boşandı. Young sinirinden ve üzüntüsünden başka bir şehire uçtu. Sarah'la başbaşa kalmıştım. Birkaç gün sonra East Side Of Crips'in liderlerinden birisi Dwayne Connor'dan bizi evlendirmesi için yardım istedim. Yardım etmeyi kabul ettiği gün, Jefferson Kilisesinde bazı Crips üyeleri ve Dedektif Ragnar Wolf'la güzel bir düğün yaptık. Benim şahitim Ragnar Wolf olmuştu, Sarah'ın şahiti ise Bob Jones oldu. O gün evlenmiştik işte, o güzel vücuda ve o güzel gözlere o gün ömür boyu sahip olacağımı anlamıştım. Birkaç hafta sonra Ragnar Wolf ve Bob Jones öldüler, bu olay beni açıkçası üzmüştü. Bizi evlendiren kişiler artık hayatta değillerdi, ama bize harika bir hayat sunmuşlardı.

BÜYÜK İTİRAF
Sarah'la evliliğimiz muhteşem bir şekilde ilerliyordu, artık birbirimize karşı utangaç aşıklar gibi değildik. Evli ve yerinde şaka yapan olgun insanlar haline gelmiştik. Evliliğimiz yerinde gidiyordu, tabii ben Sarah'ı çok kıskanıyordum. Sarah'ı herkesten kıskanırdım. Sarah'la her gün delilerce sevişirdik, onun kardeşleriyle kaldığı minicik evinde sevişirdik. Bir gün East Beach taraflarında iki katlı bir ev satın aldım. Sarah'a bu evi gösterdiğimde ağlayarak kucağıma çıktı. Ertesi gündü sanırım, ertesi gün kendi evini satmıştı. Nasıl olsa artık evliydik ve ömür boyu benim satın aldığım daha büyük evde kalacaktık. Eh, evliliğimiz tıkırında giderken, Sarah bana bir itirafta bulundu. Hemen anlatayım size:

"Aşkım, hani ilk ilişkiye girdiğimiz gün var ya, o gün bakireliğimi bozmuştun vee-.. içime boşalmıştın. Ş-şe-şey-.. ben o günden sonra hamile kaldım ve bunu üçüncü ay öğrendim. Sana internetten konuşurken diyemedim, şimdi yanımdasın ve diyorum bunu. Çocuğumuz şu anda beş yaşında ve Rusya'daki teyzemlerin yanında yaşıyor, teyzemi annesi sanıyor..- İ-istersen onu buraya getirebiliriz..-"

İşte bunu dedi ya, birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. Bilmediğim bir çocuğum vardı, çocuk da bizi bilmiyordu. Acaba bizi duysa, gelmek ister miydi? Acaba bu lanet şehirde çocuğumu yetiştirebilecek miydim?

İştee-.. hikayenin şimdilik sonuna geldik. Önemli olaylar olduğunda günlüğümü dolduracağım..-

CORDELIA'NIN İNTİHARI
Tarih 13.07.2018, gece sularında Cordelia'nın telefonunu aradım. Kardeşi Lina açtı. Ablasını sordum, ablasının öldüğünü, intihar ettiğini söyledi. Bir anda gözyaşlarına boğuldum. Lina'yı alıp evime getirdim. Konuştuk, ablasını hiç sevmezmiş. O yüzden ablasının ölümünden haz duyuyordu. Ben ise kızın yanında Cord'un masmavi gözlerini aklıma getirerek ağlıyordum. Lina'dan ablasının fotoğrafını istedim, verdi. Ablasının cesedi hala bulunamamış. Lina'yı Idle taraflarına bıraktım. Bir çiçekçiye uğradım. Tezgahların üzerindeki gül demetlerine bakıp sırıttım. Kızın güle alerjisi vardı, iki defa hata yapıp almıştım. Bu ona aldığım ikinci laleydi. Lale demetini aldım, East Beach'e gittim. Kumlara oturdum, sol elimle cebimden Cord'un fotoğrafını çıkarttım. Fotoğrafa uzun uzun baktım, fotoğrafı öptüm. Gözyaşlarıma hakim olamadım. En sevdiğim kişilerden birini kaybetmiştim, artık geri dönemezdi. Daha dün kanserden kurtulduğunu söyleyip bana sarıldı, gülerek yere düşmüştük. Görüşürüz Cord, görüşeceğiz...

ÇIKMAZDAYIM
Çok büyük bir çıkmazın içerisindeyim. Eskiden böyle değildim ben, bu şehir beni çok değiştirdi. Bu duruma ilk Lauretta Tracy'nin ölümüyle düştüm. Çilek kokan leydi, ona çok değer veriyordum. Ama verdiğim değerler bir işe yaramadı, ben üzülmeyeyim diye bana değer veriyormuş gibi yapıyordu. Ama onun karşısında ağlak bir çocuktan farksızdım. Bir gün hapse girdi işte, onu çok özlüyorum. Bu üzüntüyü bazı arkadaşlarımın ölümü takip etti. Bob, Tracy için video yapmama yardımcı olan Bob... Ardından Cordelia'nın intihar etmesi, işte bu olay çok üzdü beni. Masum bir kızdı Cordelia, gerçekten masumdu. Bana kanserden kurtulduğunu söyledi, sevinçten ağlamıştık... Ertesi günü intihar etti, işte hayat böyle ya... İyi bir şeyler olmaya başlarken anında bozulabiliyor hayat. Dün, yani 16 Temmuz 2018 tarihinde, karıma tokat attım. İstemsiz bir şekilde, kendimi tutamadan karıma tokat attım ve boğazını sıktım. Birkaç saat sonra Wood'la, evinin balkonunda konuştuk. Ragging Bull'u kafama dayadım, intihar etmek istiyordum. Belki sevdiğim kişilerin yanına giderdim. Babamın, annemin, Cordelia'nın, Bob'un, belki hapiste mi, yoksa öldü mü diye düşündüğüm Lauretta Tracy'nin yanına... Herkes beni duygusuz bir piç diye tanıyor, ama ben en ufak şeye ağlayan bir çocuk gibiyim. Çıkmazdayım, ne yapacağımı bilmiyorum. Belki çok saçma sebepler yüzünden üzülüyorum, ağlıyorum veya intihar etmeye çalışıyorum. Kafam yerinde değil, bilmiyorum ne yaptığımı. Sorunlarımın olduğunu düşünüyorum. Sorunlarımı yenmek, mutlu olmak için yaptığım uygunsuz şeyler var, o şeyleri buraya yazmam uygun olmaz. Ama dediğim gibi, çıkmazdayım ben, çıkmazdayım.

SARAH'IN İNTİHARI
Sarah intihar etti. Üç kişi beni bir yere çağırdılar. Orada Sarah'a mesaj attım. Kız evden çıktı, "Idlegas"dayım dedi. Ki oraya hızlıca gitti. Eve çağırdım bunu. Izayek ile sinirlendik, AK47'sini ödünç aldım kızın. Sarah'ı sorguladım, duvara falan ateş ettim. Kız mutfağa koştu, bıçak alıp bileğini kesti. Şimdi peşimde üç tane salak var, onlarla uğraşmak zorundayım. Görüşürüz Sarah-..
Ne çabuk unutuldu be...

Eski eskide kaldı geç geç.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
Ynt: Rick "Ricky" Simpson
« Yanıtla #461 : 27 Temmuz 2018, 23:57:11 »

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #462 : 28 Temmuz 2018, 07:37:04 »
Spoiler:
Say you'll never ever leave from beside me.
'Cause I want ya, and I need ya.

Yalnız ikinci görüntüde Ricky'nin kucağında değil karakterim. Yanlış anlaşılma olmasın hee...

Çevrimdışı M Hamza AKKAS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Hintli
Son giriş: 09 Ekim 2018, 17:49
Toplam oynama: 24 gün, 4 saat
« Yanıtla #463 : 28 Temmuz 2018, 10:33:36 »

üstün iq seviyem ile teoriyi çözdüm mercier ve rick aslında iki tane yıldız fotoğrafta görüntülendiği gibi.

Çevrimdışı archhell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #464 : 28 Temmuz 2018, 10:46:36 »

üstün iq seviyem ile teoriyi çözdüm mercier ve rick aslında iki tane yıldız fotoğrafta görüntülendiği gibi.
Onun üstündeki iki tane yıldız ne oluyor peki gölgelerimi :D

Çevrimdışı M Hamza AKKAS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Hintli
Son giriş: 09 Ekim 2018, 17:49
Toplam oynama: 24 gün, 4 saat
« Yanıtla #465 : 28 Temmuz 2018, 10:48:53 »
o kadarına iqüm yetmez

Çevrimdışı archhell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #466 : 28 Temmuz 2018, 10:54:35 »
o kadarına iqüm yetmez
:D kiminki yeterki :D

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
« Yanıtla #467 : 28 Temmuz 2018, 11:39:30 »
Spoiler:
Say you'll never ever leave from beside me.
'Cause I want ya, and I need ya.

Yalnız ikinci görüntüde Ricky'nin kucağında değil karakterim. Yanlış anlaşılma olmasın hee...
Ne olacak kız, kucağımdasın iştee :-X

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: