Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Terapi Merkezi - Marcus O' Neal - Bar/Club

Başlatan Rosetti, 11 Mayıs 2018, 23:44:23
Okunma sayısı 435 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Terapi Merkezi - Marcus O' Neal - Bar/Club
« : 11 Mayıs 2018, 23:44:23 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.): Dante Crowe, Dante Russo, Melvin Medwinn, Dante Riva, Marcus O Neal

1.02:Oyun içi seviyeniz?:12

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?: Ignis Program, evet birliğe ait olacak.

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:Özel bir durum olmadığı sürece haftanın her günü 4+

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?: Evet, bir kez girdi.
Spoiler:
-Ruhsatsız silah bulundurmak.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.02:İşyeri adı:Ignis Therapy Center

2.03:İşyeri tipi:Interior dolayısıyla sistemsel bar olabilir. İşleyiş bakımından terapi merkezi olacak.

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:Karakterim kardeşiyle birlikte Kentucky'de varlıklı bir ailenin iki çocuğundan birisi olarak dünyaya geldi. Ailesinin geçen sene öldürülmesi üzerine bunun peşine düştü ve kardeşiyle birlikte Santos'a geldi. Babasından kalan mirasla Santos'ta kafasını sokacak bir yer aldı, burada ikamet etmeye başladı. Ailesini öldüren adamın lüks aracına kondular ve değeri düşmeden piyasa fiyatında sattılar. Günler geçti, karakterim çeteleşmeye başladı. Bu sürede yaptığı onlarca gasp yüzünden cebi kabardı. Karakterim sadece bununla da kalmadı, part-time işlerde boş bulduğu zamanlarda çalıştı. Eline her imkan geçtiği anda geleceğine yatırım yaptı. Piyasayı takip etmeye başladı, bitcoin işine girdi. Yeri geldi zarar etti yeri geldi kâr etti. Eline bir miktar para geçince bitcoin işini bıraktı.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:
-IC-
Burası bir terapi merkezi. Kendini kötü hisseden herkes gelebilir. İçeri girmek için ruhsal durumunuzun bozuk olmasına gerek yok, oldukça sağlıklı bir birey de olabilirsiniz. Sadece canınız sıkılmıştır, sohbet etmek istersiniz; o hâlde sizi içeri alalım. Terapi merkezimizde psikologlarımız herkesle özel olarak ilgilenecek, sorunlarını dinleyecek. Birlikte sorunlarınıza çözümler üreteceğiz. Yeri gelecek şarkılar söyleyeceğiz, yeri gelecek içeceklerimizi alacak, partiler vereceğiz. Topluca konuşmalar yapacağız, kendi içimizde özgürlüğümüzü şiddetle bağıracağız, benliğimizi aşacağız. Biz Santos'u kurtaracağız.

-OOC-
Sıradan bir terapi merkezi olarak görünecek. İnsanlar gelecek, ne olursa olsun keyifle onları dinliyor olacağız. İnsanların dertlerine deva olurken bir yandan da onları kendimize yaklaştırmaya çalışacağız. Kötü durumdaki insanlara bir yandan tavsiyeler verip bir yandan kendi mezhebimizi tanıtacak, onları kurtuluşa erdirecek fikirlerle besleyeceğiz. Bir nevi hafiften manipüle edeceğiz. Yeteri kadar konuşma yaptıktan sonra tarikatımıza üye olabilecek duruma gelecekler, o zaman işlerin rengi değişecek.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):

Kumarhanenin karşısında olacak. Kumarhanede yapılan tek şey bir miktar parayla girip belirli bir orandaki parayla dışarı çıkmak. Bu bölgede sadece bunun olması bana açıkçası garip geldi. Haritadaki her yer özeldir, her yerde farklı farklı roller yapılabilir. Bu bizim hayal gücümüze kalmış bir şey. Bu yüzden kumarhenenin yakınındaki bölgeyi aktif tutmaya çalışacağız. Bize katılan arkadaşlar için şimdiden söylemek istiyorum, gerçekten renkli vakitler geçireceğimizden emin olabilirsiniz. Harika planlarımız var, eğer ki bunları gerçekleştirebilirsek bir de siz gelirseniz, üff süper olacak süper!

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :
Psikolojik bakımdan hizmet vereceğiz. İlaçlı tedavi en son çaremiz. Psikolojik sorunları ve insanların hayatında iz bırakan, kimseye anlatamadığı şeyleri dinlemek için buradayız. Sizleri can kulağıyla dinleyecek ve çarenizi bulacağız. Terapi merkezi hastaneye benzemeyecek. İçeride yeri gelecek partiler verilecek, yeri gelecek şarkılar söylenecek, yeri gelecek atari turnuvaları yapılacak... Buradaki huzuru bozacak hareketler yapanlar mekandan dışarı çıkarılacak. Eğer ki terapiye ihtiyacınız yok ama burayı merak ediyorsanız size de kapımız açık. Yeter ki huzuru bozmayın, arkanıza yaslanın ve eğlenmenize bakın.

Sürekli eğlenceden bahsettik, sadece eğlenmeyeceğiz. Yeri gelecek ağlayacağız, hüngür hüngür ağlayacağız. Yeri gelecek bağıracağız, yeri gelecek güleceğiz, her şeyi birlikte yapacağız. Şehirdeki mutsuzluğu yok edeceğiz. Santos'u sorunlarından arındırmaya çalışacağız. Santos'u yeniden inşa edeceğiz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, magicFezz; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

*Dipnot: Mekan olarak Anias Cafe'yi seçtim. Bunun birkaç sebebi var, aşağıda listeleyeyim hemen.
- Interiorunu gerçekten çok beğeniyorum. Sizden ricam interioruna dokunmayın, kafamda kurduğum her şey burada var.
- Anias Cafe'nin bende özel bir yeri var, uzun süredir orada duruyor ve birçok arkadaşımla konuşmalarımızı orada yaptık. Bu konuşmalar da genelde birbirimizi etkilediğimiz konuşmalar oldu. Bu yüzden burada insanların birbirini etkilediği şeyler olması gerektiğine karar kıldım.
- Yeri de güzel, rol yapılmayan kumarhane bölgesinde. Eğer ki kabul olursa ve oyuncuların ilgisi buraya çevrilirse burada da rol dönecek. Eğleneceğiz.

Yaklaşık iki hafta kadar pasif kalacağım. Eğer kabul edilirse member koduyla yanıta adımı eklerseniz çok sevinirim. Maksat mention gelsin, konu aklımdan çıkmasın.

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Ynt: Terapi Merkezi - Marcus O' Neal - Bar/Club
« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2018, 10:50:33 »
@magicFezz hâla geçerliyse oyunda bana ulaşabilirsiniz.