Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Alhambra Bar - Bar Başvurusu

Başlatan Lonnely, 02 Şubat 2020, 16:32:37
Okunma sayısı 205 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Alhambra Bar - Bar Başvurusu
« : 02 Şubat 2020, 16:32:37 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Açık Liseye geçtiğim için sabahları ders çalışıp dershane saatinden sonra (18:00) 7-8 saatlik bir aktifliğim var bu süreç içerisinde vaktimi bara ayırabilir aktif rol ortamı geliştirebilirim.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri kordinatları(/pos): 1837.03, -1682.39, 13.32, 269.24

2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.03:İşyeri adı: Alhambra Bar

2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): Bar

2.05:İşyeri interioru: Bublic Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: İngiltere'de doğup bir süre İngilterede büyüdü. Sonrasında Amerika'ya ailesi sebebiyle geldi ve Amerika'da okuyup eğitimini orada tamamladı. Üniversiteyi İşletme bölüm mezunu olarak bitirdi. Hep içerisinde bir iş yeri açıp işletme isteği vardı. Amerika'ya geldiğinde fazla bir birikimi olmadığı ve ailesinden yeterli desteği göremediği için iş yerini açamadı ve LSMD bünyesine başvurusunu yaptı. LSMD bünyesinde EMT olarak başladı ve uzun yıllar boyunca görev alarak Captain kıdemine kadar yükseldi. Uzun yıllar boyunca LSMD bünyesinde çalışmış ve üst kıdemlere gelmiş birisi. Yıllardır bir iş yeri açmayı ve onu işletmeyi düşünüyordu zaten. LSMD bünyesindeyken yaptığı birikimler iş yerinin ücretini çıkarmaya yeter de artar. Haliyle şehrin en gözde mekanlarından birisi sahipsiz kalınca onu almak ve işletmek istiyor. Kendisine de sosyal bir çevre katacağı düşüncesinde. LSMD bünyesinden ayrıldıktan sonra yaklaşık iki aydır evden dışarıya çıkmadığı söylenebilir, bu durumdan aşırı rahatsız oluyor ve maddi durumu yeterli olduğu için iş yeri açıp orayı işletmeyi istiyor. İşletme olarak zekasının var olduğunu LSMD kadrosundan biliyor, yönetme becerisi de aynı şekilde mevcut. İş yerini iyi şekilde idare edebilecek bir tip, bunu başarabileceğini biliyor. 

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:
IC
İş yerinin asıl amacı şehirdeki yorucu iş günlerinin yorgunluğunu atabilmek. Her akşam iş yerinde düzenlenen partiler ve iş yerinin eğlenceli ortamı sizleri şehrin sıkıcı kalabalığından, yorucu temposundan uzaklaştırıp biraz da olsa kafanızı rahatlatmayı ve sizi eğlendirmeyi amaçlıyor. Bilinçli kadrosuyla sizlere hizmet etmekten çekinmeyeceğini söyleyebilirim. Buraya geldiğinizde zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacak ve ortamın eğlencesine kapılacaksınız. Şehrin tam merkezinde olup herkesin kolayca ulaşabileceği bir mekan olması sebebiyle bu mekanın eğlenceyi vaat etmesi gerektiğini düşünüyorum. İşlek bir caddede olması sebebiyle bir çok ziyaretçiye kapısını açacağı görüşündeyim, bu ziyaretçiler iş yerinden memnun kalacaktır buna eminim. Gündüzleri bar haliyle aktif olmayacaktır, iş saatinin bitmesiyle beraber barda hazırlıklar başlayacak ve her akşam bu hazırlıklar sonucu güzel partiler düzenlenecektir. Zaman zaman etkinlikler yapılacak, etkinlik sonucunda ödüller verilecektir. Kısacası iş yerinin asıl amacı şehrin sakinlerini günün yorucu temposu sonucunda biraz dinlenmeye ve eğlenmeye itmek, biraz da olsa gün içerisinde edindiği stresleri dans ederek, eğlenerek atmayı sağlamaktır. Fiyatlara gelecek olursak, bu işi hobi olarak yapmayı düşündüğüm için fiyatları aşırı pahalı yapmayı düşünmüyorum. Her vatandaşın ödeyebileceği miktarlarda olan fiyatlar sayesinde herkes dilediğince içip eğlenebilecek. Koruma olarak konuşulması gerekirse iş yerinin kesinlikle ve kesinlikle huzur bozacak ortama izin vermeyeceğinin garantisini verebilirim, iş yeri tamamen profesyonel eğitim almış korumalar tarafından korunacak ve parti süreci boyunca iş yerinin huzurunu bozacak insanlar içeriye alınmayacaktır. Dışarının güvenliği de iyi şekilde sağlanarak sizlere huzurlu ve güvenli bir ortam sunacağız. İş yerini kar amaçlı yapmıyorum sadece eğlence ve sosyal ortam sağlamak amaçlı yapıyorum, o yüzden iş yeri içerisinde hiçbir masraftan kaçınılmayacağını ve içerisinin yeterince güzel olacağını söyleyebilirim. İş yeri çalışanlarına ödenen ücret güzel olacağı sebebiyle çalışanların da işini güzel yapacağını düşünüyorum. Kısacası, iş yerinin asıl amacı şehrin yorucu günlerini eğlenerek noktalamak, eğlenerek kafa dağıtmak.
OOC
Çevrem sebebiyle rol ortamı sağlayabileceğimi düşünüyorum ki zaten başvuru yaptığım bar şehrin en gözde barı haliyle ziyaretçi olacaktır. Her akşam düzenli olarak işletilirse role gelen insan sayısı her güne oranla katlanarak artacaktır. İçerisinin OOC olarak güvenliği zaten sağlanacak, huzur bozucu bir ortam olmayacaktır. Barda kesinlikle illegal bir oluşum tarafımca olmayacaktır, bar sadece legal ve iş yeri amaçlı yönetilecektir. Toplu rol ortamının olabileceği bir yer olacak, çeşitli rollere katkı sağlayacağım görüşündeyim. İllegal rol yapmayı sevmiyorum, illegale girmeyi de istemiyorum. Departmanlardan da bir hayli sıkıldım ve departmanların yeterince tadını aldım. Normal bir vatandaş gibi iş yeri açıp onu işleteceğim, karakterimi tamamen legal olarak yönlendiriyorum zaten illegale bulaştırmayacağım. Her akşam düzenli partiler sayesinde bu mekan sadece rol ortamıyla anılacak, her akşam bir sokaktan sesler geçilmese dahi bu mekana gelip bakanların olacağının garantisini verebilirim. Ekibimle aktifliği sağlayabileceğimi, bu iş yerinin gerektirdiği sorumlulukları kavradığımı düşünüyorum. Yani kısacası OOC olarak mekana role getirebileceğim insan sayısı çok, mekan aktif olacak ve roller güzel şekilde sergilenecek. Yetkim sayesindeyse huzur bozup rol ortamını baltalayabilecek kişilere izin vermem zaten, o yüzden rol ortamı hem kaliteli hem de güvenli olur.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC):  İlk olarak sunucudaki en aktif rol ortamı olabileceğinin garantisini verebilirim. Diğer bir şeyse yeni giren oyuncuların da gerek sokaktan seslerden, gerekse başka şekilde duyup geleceği en aktif rol ortamı ve ilk uğrayacağı mekan olacak. Yeni rol öğrenmeye başlayan insanlar da buraya gelip güvenli şekilde rollerini sergileyebilecek, rolleri hızlı olarak aktif rol ortamında kapacaklardır. Rol bilen arkadaşlar zaten gelip kendi arkadaşlarıyla eğlenecek. Polis departmanı olsun, medikal departman olsun buraya uğrayacaklardır. Tanıdığım isimler çok olduğu için rol aktifliği konusunda bana yardımcı olurlar.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Şehirdeki insanlara az da olsa istihdam sağlayacağımı düşünüyorum ilk olarak. Onun dışında insanların eğlenebileceği ve gönül rahatlığıyla zaman geçirebileceği bir ortam hazırlamayı düşünüyorum. İçecekler güzel ve eşsiz olacağının garantisini verebilirim, bunun için bir kaç kişiyle görüştüm bile içecek işini çoktan hallettim. Şehrin en gözde mekanı ve en iyi mekanı olacağının garantisini sizlere verebilirim. Bahsettiğim her şey yer alıyor, tekrardan bahsetmeme gerek olmadığını düşünüyorum. Şehrin en iyi eğlence mekanı olacak sadece bu kadarını söyleyeyim.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, Lonnely; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Şubat 2024, 23:40