DC çizgi roman evrenindeki çoğu karakterin geçmişini bulabileceğiniz DC dizisi. GCPD'ye yeni atanmış ve filmlerde gördüğümüz Jim Gordon ve ortağı Bullock ile başlangıcını yapıp, karakter gelişimlerini harika bir dizidir. İzlemenizi öneririm.
Charming adlı bir kasabada geçen, birden fazla anakarakteri olan mükemmel bir suç/drama dizisidir. Dizinin soundtracki dizi kadar mükemmeldir, çoğu dizinin soundtracki ile kapışacak derecededir. İzlenmeli.
[ Invalid YouTube link ]
Meth üretirken yakalanan yakışıklı karizmatik bir abimizin suçlamaları düşmesi ve hapise girmemesi için motor çetesine sızması isteniyor 2.sezonu saymazsak mükemmel bir dizi.
hapise girmiş bir polisin hapisten çıktıktan sonra gizemli iki cinayeti çözmeye çalışmasını anlatıyor, filmin fragmanında Post Malone'u görünce izlemiştim, ama çok ümitlenmeyin 3 sahnede falan gözüküyor ama güzel film.
Büyük beklentiler ile başlamıştım, ne yazık ki beklentilerimi karşılayamadı. Sırf belki ilerki bölümleri sarar diye 3 sezon dayanabildim, tabii bu kişisel bir görüş ben yüksek beklentiler ile başladım siz beklentiyi düşük tutup başlarsanız sarabilir fakat dizi çok basit kaçmış bana göre, sürekli bir olay oluyor, Lucifer ve sarışın olayı çözdü zannediyor sonra pat bir anlıyorlar ki olayı çözememişler bölümün bitmesine 4 5 dakika kala olayı çözüyorlar bölüm bitiyor. Dedektiflik dizilerini çok seven biri değilim gerçi, belki o yüzden bana heyecanlı gelmemiştir.. İzlemek istiyorsanız bir şans vermeyi deneyebilirsiniz, hayran kitlesi biraz garip.
Özellikle mafya rolleri falan yapan arkadaşların mutlaka bakması gereken, kültürü yapmaları gerekenleri öğrenebilecekleri, biliyorlarsa bile üstüne katabilecekleri güzel, eski bir dizidir. Toplam 6 sezondur, izlenmelidir, izletilmelidir. Dizide Tony Soprano'yu James Gandolfini isimli başarılı oyuncu canlandırınca dizi tadından yenmiyor.