Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

Siz ne düşünüyorsunuz benim düşüncem ve fikirlerim hakkında

Katılıyorum "DESTEK"
3 (27.3%)
"Desteklemiyorum"
6 (54.5%)
"Kararsızım"
2 (18.2%)
Fikir güzel ama farklı düşüncem var aşağıya yazıyorum.
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 11

Grotti Hakkında Tartışma ve Ortaya Sonuç Çıkartmak.

Başlatan Dominic_Hector, 02 Şubat 2020, 14:00:31
Okunma sayısı 585 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
Ynt: Grotti Hakkında Tartışma ve Ortaya Sonuç Çıkartmak.
« Yanıtla #10 : 03 Şubat 2020, 16:31:33 »
2.el araç piyasası ölü yazmışsın bu çoğu kişinin sattığı fiyattan dolayı. Bir aracı 3.000 km zırhlı diye sıfır fiyatına zırh fiyatı ekleyerek satılırsa adam niye alsın. 2 hafta önce 2 aracımı 1 gün içerisinde sattım mantıklı fiyatlar kullanılırsa 2.el galerisindende araç alınır fakat herkes ben bu fiyata aldıysam düşüğe satamam illa kâr yapabilme derdinde olduğu için çoğu kişi araç alırken 2.el galerisine uğramıyor bile. Sadece 2.el galerisinin ölü olmasına cevap yazdım 2.el üzerindeki fiyatlar düzelirse dediğin grotti bazı zamanlar kapalı olabilir ama ayda 1-2 değil haftada 2 gün daha uygun olur ama önce 2.el fiyatlarının düzelmesi gerek

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Eylül 2022, 21:58
Toplam oynama: 64 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #11 : 03 Şubat 2020, 18:55:19 »
2.el araç piyasası ölü yazmışsın bu çoğu kişinin sattığı fiyattan dolayı. Bir aracı 3.000 km zırhlı diye sıfır fiyatına zırh fiyatı ekleyerek satılırsa adam niye alsın. 2 hafta önce 2 aracımı 1 gün içerisinde sattım mantıklı fiyatlar kullanılırsa 2.el galerisindende araç alınır fakat herkes ben bu fiyata aldıysam düşüğe satamam illa kâr yapabilme derdinde olduğu için çoğu kişi araç alırken 2.el galerisine uğramıyor bile. Sadece 2.el galerisinin ölü olmasına cevap yazdım 2.el üzerindeki fiyatlar düzelirse dediğin grotti bazı zamanlar kapalı olabilir ama ayda 1-2 değil haftada 2 gün daha uygun olur ama önce 2.el fiyatlarının düzelmesi gerek

Seni gerçekten tebrik ediyorum. Cok haklısın !

Bunun için bir çözümde üretmek gerekiyor.

Çevrimdışı sweiss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 01:09
Toplam oynama: 160 gün, 21 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #12 : 03 Şubat 2020, 21:52:40 »
Okumadım ama sunucunun ekonomisiyle derdiniz ne bilmiyorum. Bi bitmedi gitti derdiniz. Yorumlara baktımda oyuncular araç satsın demişsiniz. Sistem satmazsa millet beklemek zorunda kalır. Ve Hera sunucusunda oynayan hiç bir kimseyi bekletmek istemiyor

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 04 Şubat 2020, 10:19:49 »
Hiç yorum yapmasaydın be kardeşim israf olmuş.  :D
sunucunun ekonomisiyle derdiniz ne ?
- Ekonomi ile bir derdim yok! Ama azalsada fena olmaz çünkü sürekli yükselecek hâli olmamalı aslında zaten Rina RP Easy bir oyun ekonominin yükselmesi kolay bunu pek sıkıntı etmemek gerekiyor.

-En baştan söylediğim gibi ayda 1-2 kere zaten ekonomi gündelik 200k - 500k geçkin yükseliyor bir kaç gün gözlemleme dayanarak söylüyorum.

Yorumlara baktımda oyuncular araç satsın demişsiniz. Sistem satmazsa millet beklemek zorunda kalır. Ve Hera sunucusunda oynayan hiç bir kimseyi bekletmek istemiyor

- Hera'dan aldığım bilgi kadarıyla araçların vergi kotaları aşarsa sistem zaten siliyor aracı.

2.el araç piyasası ölü yazmışsın bu çoğu kişinin sattığı fiyattan dolayı. Bir aracı 3.000 km zırhlı diye sıfır fiyatına zırh fiyatı ekleyerek satılırsa adam niye alsın.

-Yukaridaki bulunan alıntı sözü iyi oku. Ben Herkes aracını satılık yapsın demiyorum. Demek istediğim bazı insanlar araçlarını çok fazla fiyata satıyor ve 2. El araçlar 5 dolar etmez durumda herkes mecburen ben buna para vereceğime sıfır alırım diyorlar ve haklilarda.

Çevrimdışı vlcty999

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Yunan
Son giriş: 13 Aralık 2021, 16:47
Toplam oynama: 17 gün, 11 saat
« Yanıtla #14 : 04 Şubat 2020, 14:52:26 »
Desteklemiyorum:
Neden?:Öncelikle BBCODE'yi ilk defa kullanıyon sanırım bu ne gözlerim ağrıdı 2. boş sistem bune len mık

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 06 Şubat 2020, 21:55:01 »
[
Desteklemiyorum:
Neden?:Öncelikle BBCODE'yi ilk defa kullanıyon sanırım bu ne gözlerim ağrıdı 2. boş sistem bune len mık

Parmaklarını yorman israf dostum.

BBCode kaliteli olması gerekmiyor. (yapamayacağım bir iş değil) Sıradan olsun istedim.

Yorumun konumuz ile bir alakası yoktur neden böyle bir şey yazma gereğinde bulundunuz anlamıyorum.

Bu arada "Bu ne len mık" diye yazmışsın karşındaki çocuğun değil yazışmalara dikkat ediniz.

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #16 : 07 Şubat 2020, 21:27:02 »
Mantıksız 0 araç alımı hiçbir zaman kapatılmamalı. İkinci el piyasası ölü ise bunun sorumlusu oyuncular. Bir araç alırken 100 kere düşünmezseniz tabi elinizde patlayabilir. Mantıklı bir fiyat koyun araçlarınıza satın maksimum kar etmeye çalıştığınız için satamıyorsunuz. Piyasanın bu şekilde olmasının sebebi oyuncular bunu düzeltecek kişiler de oyuncular. Sisteme falan gerek yok. Desteklemiyorum.

Çevrimdışı aykurt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 31 Mart 2024, 21:08
Toplam oynama: 171 gün, 2 saat
Köken: Japon
Son giriş: 20 Şubat 2024, 18:31
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #17 : 08 Şubat 2020, 00:48:48 »
Şuan sistem ve ekonomi iyi durumda...

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 12 Şubat 2020, 00:08:32 »
Mantıksız 0 araç alımı hiçbir zaman kapatılmamalı. İkinci el piyasası ölü ise bunun sorumlusu oyuncular. Bir araç alırken 100 kere düşünmezseniz tabi elinizde patlayabilir. Mantıklı bir fiyat koyun araçlarınıza satın maksimum kar etmeye çalıştığınız için satamıyorsunuz. Piyasanın bu şekilde olmasının sebebi oyuncular bunu düzeltecek kişiler de oyuncular. Sisteme falan gerek yok. Desteklemiyorum.

Temelli kökünden kapatılması gerektiğini fazla söylemiyorum...

Evet insanlar kazık fiyat satma içerisinde (sebebi ya dolandırıcılık veya çok para kazanma)

Araçların hepsini kötülemek lazım eski model araçlar daha tercih edilebilir olmalı spor araçlar daha pahalı olabilir mesela ?
Şu usteki yoruma cevap olarak şunu yazacaksiniz eminim yeni başlayanlar ne olacak kardeşim belli bir süreliğine sadece bu işler

Çevrimdışı nox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Mayıs 2020, 14:33
Toplam oynama: 120 gün, 15 saat
« Yanıtla #19 : 12 Şubat 2020, 08:12:59 »
Gayet basit olan bir sistemi kurcalayıp dengeleri değiştirmek pek mantıklı gelmedi. Maalesef desteklemiyorum.