Hiç yorum yapmasaydın be kardeşim israf olmuş.

sunucunun ekonomisiyle derdiniz ne ?
- Ekonomi ile bir derdim yok! Ama azalsada fena olmaz çünkü sürekli yükselecek hâli olmamalı aslında zaten Rina RP Easy bir oyun ekonominin yükselmesi kolay bunu pek sıkıntı etmemek gerekiyor.
-En baştan söylediğim gibi ayda 1-2 kere zaten ekonomi gündelik 200k - 500k geçkin yükseliyor bir kaç gün gözlemleme dayanarak söylüyorum.
Yorumlara baktımda oyuncular araç satsın demişsiniz. Sistem satmazsa millet beklemek zorunda kalır. Ve Hera sunucusunda oynayan hiç bir kimseyi bekletmek istemiyor
- Hera'dan aldığım bilgi kadarıyla araçların vergi kotaları aşarsa sistem zaten siliyor aracı.
2.el araç piyasası ölü yazmışsın bu çoğu kişinin sattığı fiyattan dolayı. Bir aracı 3.000 km zırhlı diye sıfır fiyatına zırh fiyatı ekleyerek satılırsa adam niye alsın.
-Yukaridaki bulunan alıntı sözü iyi oku. Ben Herkes aracını satılık yapsın demiyorum. Demek istediğim bazı insanlar araçlarını çok fazla fiyata satıyor ve 2. El araçlar 5 dolar etmez durumda herkes mecburen ben buna para vereceğime sıfır alırım diyorlar ve haklilarda.