Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

Siz ne düşünüyorsunuz benim düşüncem ve fikirlerim hakkında

Katılıyorum "DESTEK"
3 (27.3%)
"Desteklemiyorum"
6 (54.5%)
"Kararsızım"
2 (18.2%)
Fikir güzel ama farklı düşüncem var aşağıya yazıyorum.
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 11

Grotti Hakkında Tartışma ve Ortaya Sonuç Çıkartmak.

Başlatan Dominic_Hector, 02 Şubat 2020, 14:00:31
Okunma sayısı 595 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Eylül 2022, 21:58
Toplam oynama: 64 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Karakter Adınız: Dominic_Hector
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): Oyun / Game
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Aşağıda detaylı yazmış bulunmaktayım aşağıyı okuyunuz.
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: YaKınDa EkLeNeCeK ... ((BELKİDE EKLEMEM))
Konu başlığında okumuş olduğunuz gibi Grotti hakkında veya 2. el araçlar hakkında çözüm bulmalıyız arkadaşlar forumda bir çok araştırma yaptım GROTTİ hakkında açılan konular şunlar;

Alıntı yapılan: Rina RolePlay Oyuncular tarafından açılan konular (GENEL)
Grotti Galerisinin Kaldırılması > https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=83664.0
Grotti kalkmalı > https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=75172.0
vb... (ve bir çok konular hepsini sıralayamazdım.) Yukarıdaki konu başlıklarında yorumlarınızı okudum ve böyle bir sonuç ortaya çıkarttım.

Alıntı yapılan: Rina RolePlay Oyuncu Cevapları (GENEL)
|  >  -   (( •kısa ve öz görüşüm ))

Evet şimdi burada hepiniz ile bir ortak sonuç çıkartmak için bu konuyu açtım.

Alıntı yapılan: Benim AR-GE ÖNERİM
Benim fikrim şu:
2. el araç piyasası çok pasif hemde şideetli şekilde pasif neden mi ? Çünkü araçlar insanlar'ın ellerinde patlıyor ve 2 el araçlar satılmamaktadır !

İnsanlar dolandırmaya çok yönelmiş durumda ! Tipleride böyle oluyor >

İşte bir örnek cevabım: Link'e tıklayınız: https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=75172.msg826007#msg826007

Örneğin: Sanchez sıfır kilometre fiyatı $8.750 adamlar motoru biraz kullanıyor hevesi geçince veya paraya ihtiyacı olunca motor'un sıfır fiyatından biraz daha yüksek fiyata satıyor. Sattığı fiyat $12.000 neredeyse PCJ-600 fiyatına yakın satıyor. Sadece Sanchez değil bir çok araçlar dahil!

Aklıma 2 fikir geliyor ARGE ÖNERİM AŞAĞIDAKİ SPOİLER'i OKUYUNUZ.

Spoiler:
1. AR-GE ÖNERİM: Grotti belli süreler aralığında çalışmalı ve İndirimli araç menüsü sürekli aktif olmalı.
Grotti belli sürelerde aktif olmalı ama indirimli araçlar satışı sürekli aktif olmalı !

Grotti temelli kapatılmamalı sadece Belli süreler aralığında ayda 1 veya 2 günde bir açık olmalı.

• Şimdi bu yorumuma çok tepki vereceksiniz ama şunu sözlerimi peşinden eklemek istiyorum.

Grotti'de kapalı iken Otomotiv şirketlerinin İndirimli araçlar satılabilir zaten belirli kotalarda sıfır araç çıkartıyorlar bu insanlar için yeterli olabileceğini düşünüyorum.

((Mark Otomotiv veya bir kaç otomotiv şirketleri daha hangisi eklerse artık.)) Hem onlarda kazanmış olur.

Spoiler:
2. AR-GE ÖNERİM: Zengin İş Adamı, Otomotiv şirketleri veya Hükümet Destekli Şahız satın almalı.

Neden yukarıdaki kişiler satın almalı ?

Sunucuda sürekli aktif olan oyuncular (AFK'lar hariç), Otomotiv şirketi veya Hükümet tarafından bir kişiye Ekonomi bütçesinden kişiye para verilecek ve bu para ile araç satın alıp sonra sisteme satacak parayı bitiremediyese bağış yapcak ve Hera'ya liste yapacak.

Şimdi nasıl olabilir bunada şöyle bir düşüncem var örneğin:
2 Ayda 4 kere bütçe verilse

05 Şubat 2020 tarihinde hükümet Dominic_Hector (oyuncu neden oyuncuları aşığıya çok gömmeyelim onlarda yaparlar bu görevleri) $25.000 bütçe vermiştir.
15 Şubat 2020 tarihinde hükümet Mark Otomotiv'e (şirket) $50.000  bütçe vermiştir.
20 Şubat 2020 tarihinde hükümet  Clerantinne_Lorenz(Hieral>Helper)$75.000 bütçe vermiştir.
29 Şubat 2020 tarihinde hükümet Dominic_Hector $100.000 bütçe vermiştir.
Su istimal edilir demeyin güvenilir kişilere yapılmalı ve tespit edilmedi o zaman bir Rina RP herhangi görev yapanlar yapmalı !

Şunuda diyebilirsiniz kendi aracını satın alır işte Oyunda görevli ise yapmaz adeletli olur o konuda güveniyorum herkesi dolandırıcı olarak görmekten VAZ GEÇİN ARTIK !

Gerekirse Rina RP yetkilisine forumdan Rapor listesi yapsın: ss şeklinde

şu tarihte şu plakalı sahibi şu isimden

böyle araç satın aldım
 ve
aracı sisteme sattım
artan para ile başka araç aldım
onuda sattım
ve
en son kalan para ile birşey alamadım
sisteme bağış yaptım.
demeli.

Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar  :) Sadece benim fikrim hakkında değil kendi aramızda da Tartışarak bir sonuca varabilirsiniz / varabiliriz ama benim yorumlarıma destek çıkanlar Destekliyorum ve sebebini yazarlarsa sevinirim.

Ha birde Desteklemiyorum diyenler özellikle sebebini yazmalı ! Aşağıya zaten basit BBCode ekledim kullanabilirsiniz.

Teşekkürler.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Umarum anlatımım iyi olmuştur ve sizlerin düşüncesini bekliyorum arkadaşlar iyi forumlar..

Cevaplarınız için hazır şablon kullanmak isteyenler:

Destekliyorum:
Neden?: (CEVAP)

Kod: [Seç]
[color=green][b]Destekliyorum:[/b][/color]
[b]Neden?[/b]:

VEYA

Desteklemiyorum:
Neden?: (CEVAP)

Kod: [Seç]
[color=red][b]Desteklemiyorum:[/b][/color]
[b]Neden?[/b]:

Çevrimdışı FULLXM0NEY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 02 Mayıs 2021, 19:24
Toplam oynama: 54 gün, 1 saat
bu arge nin kısaca açılma amacı ne anlamadim

Çevrimdışı Sykia

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Eylül 2021, 17:42
Toplam oynama: 102 gün, 10 saat
+1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
+1

İşte sen ve sana destek çıkan o +1 yazan eleman ile aynı kafada olduğunuz anlamında şuan benim için.

Arge önerim var zaten detaylı okumadn veya okudunuz ama anlamak istemediniz sanırım.

Hem önerim var hemde tartışma yapmak amacım. İyi okumalar adamım  :P :P :P

Spoiler:
via Imgflip GIF Maker  idlewood dansçıları 02.02.2020 Tarihinde yapıldı

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Örnek RESİM:
Bu tarz reklamlardaki kişilere para bütçesi verilsin ! Oyuncu sabit oyuncular olmasın şans işi olsun veya belli seviye yukarı gibi nasıl isterseniz artık.

Oyun'da Gördüğüm REKLAM:

Ölü araçlarınızın nakite çevirme zamanı gelmedi mi ? Hemen bize araç bilgilerini SMS atın (İletişim: bla bla gibi...)

Spoiler:

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Konuya resimler ekleyerek daha karmaşık yapmışsın aslında, direk fikrinden bahsetsen iyi olurdu.
Sistemi desteklemiyorum, ayda bir veya iki gün grottinin açık olması çok fazla zarar demek. Yeni oyuncular da araç almak isteyebilir, ama sunucuda sürekli pahalı araçların bulunması onları zor duruma sokabilir. Zaten otomotiv şirketlerinden 1-2 tanesi ayakta ve sürekli onlar araç çıkarıyor, çıkardıkları araçlar da parası az olan oyuncuların alamayacağı türden. Bu yüzden normal grotti sürekli açık kalmalı. Zaten şöyle düşünürsek bir gün otomotiv şirketleri batacaktır(kesin garanti yok) battığı zaman da mantıken araç çıkaran şirket olmayacak ve millet araçsız kalacak.

Çevrimdışı Sykia

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Eylül 2021, 17:42
Toplam oynama: 102 gün, 10 saat
Karışık bir ar-ge açmışsın hic birşey anlaşılmıyor atığın ssde baktığımda ölü fiyatına arac almaya kalkanlardan bahsetmişsin galiba bu arada ben o reklam atanlardan değilim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Grotti Hakkında Tartışma ve Ortaya Sonuç Çıkartmak.
« Yanıtla #8 : 03 Şubat 2020, 13:03:49 »
Konuya resimler ekleyerek daha karmaşık yapmışsın aslında, direk fikrinden bahsetsen iyi olurdu.
Sistemi desteklemiyorum, ayda bir veya iki gün grottinin açık olması çok fazla zarar demek. Yeni oyuncular da araç almak isteyebilir, ama sunucuda sürekli pahalı araçların bulunması onları zor duruma sokabilir. Zaten otomotiv şirketlerinden 1-2 tanesi ayakta ve sürekli onlar araç çıkarıyor, çıkardıkları araçlar da parası az olan oyuncuların alamayacağı türden. Bu yüzden normal grotti sürekli açık kalmalı. Zaten şöyle düşünürsek bir gün otomotiv şirketleri batacaktır(kesin garanti yok) battığı zaman da mantıken araç çıkaran şirket olmayacak ve millet araçsız kalacak.

Konuda çok fazla bir resim hatta abartılı bir durum yoktur neden bu kadar takıntınız oldu anlamıyorum.
Her neyse,
• Grotti kapatılırsa çok fazla zarar demişsiniz neden zarar olabilir ki ?
- Maksatım 2. El araçlar piyasası ölü insanların elinde patlıyor araçları.

• Şirketlerin batma olasılıkları var.
- Bunu hepimiz biliyoruz. Otomotiv şirketleri zaten 75k'lık Sultan'ı 73'e satıyor işte bir tık kar gibi hem otomotiv şirketleri kazanmaları gerekiyor ki destek amaçlı vb...

Çevrimdışı varbain

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 05 Haziran 2023, 01:53