Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD OOC Üstünlüğü

Başlatan Defrinex, 02 Şubat 2020, 12:19:53
Okunma sayısı 671 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
Ynt: PD OOC Üstünlüğü
« Yanıtla #20 : 02 Şubat 2020, 17:03:23 »
PD bünyesinde olan oyuncular 1 günde en az 70 ss alabiliyorlar kanıt için. 1 günde 160 ss alan görmüştüm. O sebepten gta san andreas user files-screens'te yer kalmıyor. Memurlar normal oyunculara göre çok fazla kanıt aldığı için 5 gün olabilir. Desteklemiyorum o yüzden.
Bende oyundayken video açık geziyorum, benimde yer sıkıntım var. O zaman oyuncular içinde 5 gün yapılsın. Eşit olmasını niye desteklemiyorsun?
boş boş gezerken videoya neden alırsın ki? Herhangi bir tartışma rolünde alırsın eyvallah da
CR atanlar var. Şuan şikayet açmaya kalksam en az 50 kişiyi CR'den içeri attırabilecek 7 gün zaman aşımını geçmemiş kanıtım var. Ama her birini yükle upload et uğraşamam. Rina'da her saniye olay olabiliyor. O yüzden video açık geziyorum, fps düşmesini göze alarak. Tek PD'ler her saniye olay yaşamıyor biz oyuncularda yaşıyoruz.

Ben devriye atarken hiç kimse CR atmıyor, sana her gün en az 5 kişi CR atıyor sanırsam? Pek inanmadım, pd olmadan önce de CR yemiyordum şahsen

Ek olarak; Boş şikayetlerini geri çekebilirsin, her şeyi videoya ve ss'e aldığına göre /me emotesini yanlışıkla /do dan verenlere de şikayet açıyorsundur ya da herhangi bir yanlışıkla olan kazadan? Belki adam uyuşturucu etkisinden başı döndü çarptı sana? /do Kaza rolü? Diye soracaksın güzel kardeşim. Sen neden her şeyi şikayete dönüştürüyorsun?
Açarım kardeşim, seni ilgilendirir mi? Git bakayım tırcı yoluna, kamyoncu yoluna CR'ler nasıl hava uçuşuyor. Ki CR atılmıyor demekte ilginç.  Sunucuda idlewood'a aracını çarpmadan araç sür helal diyeceğim. İlla gelip biri çarpıyor.  Yayan yürürken bile gelip adam Idlewood'da zevkine motorla eziyor, araçla eziyor. Benim merak ettiğim şey sen 5 gün kanıtları tutarken okey'de. Biz 5 gün tutalım deyince niye istemiyorsun? Sana zararı ne bunun?

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Ynt: PD OOC Üstünlüğü
« Yanıtla #21 : 02 Şubat 2020, 17:13:40 »
Açıklamayı önceki sayfalarda yaptık, bu kadar kafaya takılacak bir olay değil bu.