Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

The Fault In Our Stars

Başlatan hastagcan, 01 Şubat 2020, 23:51:39
Okunma sayısı 915 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hastagcan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 20 Aralık 2021, 22:47
Toplam oynama: 107 gün, 13 saat
The Fault In Our Stars
« : 01 Şubat 2020, 23:51:39 »

The Fault In Our Stars

Fragman

Film Afişleri

Ana Karakterler

Shailene Woodley Rolü:|Hazel  Grace|

Ansel Elgort Rolü:|Augustus Waters| 

Nat Wolff Rolü:|Isaac|

Willem Dafoe Rolü:|Peter V. Houten|

Sam Trammel Rolü:|Mr. Grace L.|
Bonus Resimler

The Fault In Our Stars Kitabı
Yazar: John Green
Yayınevi: Penguin Books
Kitabın Görünüşü&Kapağı

Özet ve Detaylar

16 yaşındaki Hazel üç yıldır tiroid kanseriyle boğuşmaktadır ve kanser akciğerlerine de sıçradığı için yanında bir oksijen tüpüyle gezmektedir. Kanserli hastalar için oluşturulan destek grubunun bir terapi seansı esnasında Augustus isimli bir gençle tanışır. Augustus da beyin tümörüyle savaşmış ve bu yolda bir bacağını kaybetmiştir. İkili birlikte zaman geçirdikçe birbirlerine aşık olurlar. Akciğer tedavisi için hastaneye yatırılan Hazel'ın yanından bir an dahi ayrılmayan Augustus, sevgilisinin çok istediği bir hayali gerçekleştirmek için onunla birlikte yola çıkar. Planlarına göre Amsterdam'a gidecek ve Hazel'ın en sevdiği yazar olan Peter Van Houten'i bulmaya çalışacaklardır...
Josh Boone’un yönetmenliğini üstlendiği film, John Green’in romanından Scott Neustadter ve Michael H. Weber tarafından uyarlandı. Filmin başrollerindeyse Shailene Woodley, Ansel Elgort ve Willem Dafoe yer alıyor.

“Aşk” ve “ölüm” temalarının birlikteliği, sinemada çok fazla kullanılmış, klişe olmuş, bir süre sonra samimiyeti sorgulanır hale gelmiş durumda… Ölüm gibi bir gerçeğin araya girdiği bir aşk hikayesi, nereden bakarsanız bakın acıklı ve etkileyicidir. Diyebiliriz ki bir sanat eserinde bunların dozajı, samimiyetini belirler.

Aynı Yıldızın Altında, John Green imzalı bir romanın (2012) beyazperdeye uyarlaması. Kitabın ve filmin orijinal adı The Fault In Our Stars ise Shakespeare’nin Julius Cesar oyunundaki bir cümleye gönderme... Hikayede bize olan biteni, başına gelenleri 16 yaşındaki Hazel Grace (başarılı bir performansla Shailene Woodley) anlatıyor.

Gösterime giriş tarihi:   27 Haziran 2014
Tür:  Dram/Komedi-drama
Oynatım Süresi:  2 saat 13 dakika
Film müziği:   All of the Stars
Bütçe:   $12 million (brüt); $8.5 million (net)

Yönetmen
Josh Boone

Yapım

Yapımcı:
Wyck Godfrey
Marty Bowen

İdari yapımcı
Michele Imperato
Isaac Klausner

Uygulayıcı Yapımcı
Bert Nijdam

Senaryo

Senarist:
Scott Neustadter
Michael H. Weber

Orijinal fikir:
John Green

Kullanıcı Yorumları

KaliteTAKİP adlı kullanıcının yorumu:
Filmi bugun izleme fırsatı buldum ve uzun zamandır böyle etkilendiğim bir film hatırlamıyorum özellikle konusu sizi bir hayli etkilediği halde sizi hayata tutunmanız için yeni bir sebep verecek özellikle kurgu görüntü sahne geçişleri romantizm aşk dram duygu umut acı komedi bu tarzda olması gereken herşeyi size veriyor ve tabiki sizi filmin içinde tutan en önemli durum oyunculuk ordada devreye Shailene Woodley ve Ansel Elgort giriyor inanılmaz oyunculuk sergilemişler sizi büyünün içerisine esir ediyorlar son olarak yönetmeni kutluyorum oyuncu kadrosu çok sağlam olmuş arkadaşlar özellikle eşiniz veya kız arkadaşınızla gitmenizi şiddetle tavsiye ederim pişman olmazsınız iyi seyirler...

Başak K. adlı kullanıcının yorumu:
Mutlaka zaman ayırmanız gereken bir film. Sonu sizi şaşırtabilir. Gerçek aşkı anlatan bir film. Oyunculuk gerçekten çok güzel.

Ali ihsan Ş. adlı kullanıcının yorumu:
Aslında bakarsanız filme dair söylenecek öyle cok söz var ki buraya ne yazsak boş ve kifayetsiz kalır. Bu filmi acaba izlesem mi diye merak edenlere demem o ki izleyin ve görün o duyguyu anlamanız gerek aksi taktirde yorumlar pekte açıklayıcı kalmıyor bu filmde.

Esra Y. adlı kullanıcının yorumu:
Kitabını okudum okuduğum en iyi duygusal romanlardan biri olmuştu okuduğum andan vizyon tarihi olan 27 hazirana kadar sabırsızlıkla bekledim filmden çok büyük beklentilerim vardı. Biraz hayal kırıklığına uğradığımı söylemezsem haksızlık ederim bir çok önemli kitap sahnesi es geçilmiş. Yani kitabı okuyanlar için biraz hayal kırıklığı olabilir ama güzel bir film olduğu kesin. Oyunculuklar çok başarılıydı bence iki kanserli gencin mükemmel aşkı gerçekçi bir şekilde sergilendi. Çok duygusal sahneler vardı salonun tamamını ağlatmayı başardı. Her şeye rağmen bu sonsuz aşk hikayesi güzel oyunculuklarla ve duygusallığa hafif mizah katarak beyaz perdelerimize yansıtıldı. tavsiye ederim.

Ezgi A. adlı kullanıcının yorumu:
Bu filmi çok uzun bir süredir ıda beni gerçekten çok etkilemişti.Ölüm ile yaşam arasındaki ince çizgide aşkı bulan kanserli iki gencin hikayesi...Filmin duygu yüklü onu en az kitapta olduğu kadar etkiledi beni.Bütün filmseverlere bu güzel filmi öneriyorum!

Çevrimdışı genar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 29 Temmuz 2021, 21:11
Toplam oynama: 99 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: The Fault In Our Stars
« Yanıtla #1 : 02 Şubat 2020, 00:03:20 »
Kitabı ergenlik dönemimin başlarında okuyup heba etmemden sonra geçtiğimiz senenin sonlarında rastlamıştım bu filme.İyi ki diyorum... Duygu dolu bir yapım,insanları kuru ayrılık hikayeleriyle zorla ağlatan türden değil.Başta hastalık olumlama gibi hissettiriyor fakat biraz kaptırınca duygular sizi içine çekmeye başlıyor.Yönetmen yazarın da yaptığı gibi -ki ben kitabı okurken bunu hiç anlayamamıştım- izleyiciden (okuyucudan) sadece hastalıkla ilgili empati yapmalarını veya ayrılık dönemlerinde izleyecekleri bir duygusal yığıntı olarak kullanmalarını istemiyor.Bunun yerine ne kadar uçuk bir hikaye olsa da herkes kendinden,duygularından bir parça bulabiliyor.Sakin kafayla izlenmesini tavsiye ederim.

Çevrimdışı AixeN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruby Shvets Lv.25
Köken: Alman
Son giriş: 30 Mayıs 2023, 02:37
Toplam oynama: 175 gün, 2 saat
« Yanıtla #2 : 02 Şubat 2020, 00:35:31 »
Sarıyoooo

Çevrimdışı Rus.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 20 Şubat 2022, 15:18
Toplam oynama: 170 gün, 23 saat
« Yanıtla #3 : 02 Şubat 2020, 00:36:33 »
Aydınlandım

Çevrimdışı Volsira

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Aralık 2023, 23:05
Toplam oynama: 372 gün, 2 saat
« Yanıtla #4 : 02 Şubat 2020, 02:02:10 »
Çok güzel

Çevrimdışı N0XI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Şubat 2021, 23:43
Toplam oynama: 98 gün, 16 saat
« Yanıtla #5 : 02 Şubat 2020, 02:06:05 »
Sıkılmadan izlenebilecek, okunabilecek gibi duruyor. Teşekkürler.

Çevrimdışı Platon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 03 Ekim 2022, 22:06