Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD/Kelepçeleme

Başlatan Ducis, 31 Ocak 2020, 03:04:53
Okunma sayısı 3929 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı srestha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Aralık 2021, 17:47
Toplam oynama: 211 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: PD/Kelepçeleme
« Yanıtla #30 : 01 Şubat 2020, 09:02:38 »
Gerçek dışı bir sistem. Elleri kelepçeli diye yürüyüp koşamamak çok saçma. DESTEKLİYORUM.

Çevrimdışı kenni

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Mart 2020, 14:02
Toplam oynama: 106 gün, 0 saat
« Yanıtla #31 : 01 Şubat 2020, 13:11:08 »
 kelepçeli adam niye kaçamasın? elleri bağlı ssdece ayakları değil çok mantıklı bir arge

Çevrimdışı Ducis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Scott Gill Lv.39
Son giriş: 24 Kasım 2023, 01:22
Toplam oynama: 364 gün, 7 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 24 Kasım 2023, 14:18
Toplam oynama: 63 gün, 5 saat
Katelyn Boyd Lv.39
Köken: Kanadalı
Son giriş: 16 Temmuz 2023, 06:47
Toplam oynama: 3 gün, 20 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 24 Kasım 2023, 14:20
Toplam oynama: 11 gün, 1 saat
« Yanıtla #32 : 01 Şubat 2020, 13:23:47 »
8 vs 4 girdigimiz catismadan 1 tane suclu aldik, 3 tanesine PD rolde sikayet acildi, kalan 4 tanesi de biz bisikletli CUNTgunliarla ugrasirken  q atmis. Kusura bakmayin da su anki sistemde bile kimi vurduk, kim q atacak, kim crash yedirtecek, kim MIX ile adam toplayacak, hangi bisikletli 146874223578965 kilometre ziplayip catilardan bize sikacak diye ugrasirken bir de kelepceli  olup kacanlarla ugrasmayalim. 4 maskeli binip sultana DM atar, dusurulen q atar, polis dusuren "bilmem ne ailesi dEpArTmAnI bOyLe SiQer hE" der bu degil mi sizin rol bilginiz? Her seyi gercekten kitabina uydurdunuz mu? Siz gercekten adam akilli oyun oynuyor musunuz ki boyle bir AR-GE sunuyorsunuz? Siz yukarida saydigim sacmaliklari kesin, ben de bu ve bunun gibi AR-GElere sonuna kadar destek vercegime yemin ederim. Ama guncel durumda hayir, D E S T E K L E M I Y O R U M

Bu anlattığın sorunlar ile hepimiz uğraşıyoruz sadece PD değil. Buraya sana SA:MP 1000 sayısına kadar crash, /q, mix ss lerini atabilirim. Aynı şekilde DM ss lerini de atabilirim. Hatta emin ol ben senden fazla uğraşıyorumdur bunlarla. İstenilen şey DM atılmasın, mix yapılmasın değil. Kelepçeliyken yürüyelim. En azından yaralı süresi gibi bir süre yürüyemeyelim sonra yürüyelim. Sicilime bakabilirsin, kitabına uygun oynadığımı düşünüyorum :) . Bu saydığın şikayetleri bu AR:GE üstüne değil şikayet kısmına iletebilirsin dostum, yorumun için teşekkürler :) .

Çevrimdışı Ducis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Scott Gill Lv.39
Katelyn Boyd Lv.39
« Yanıtla #33 : 01 Şubat 2020, 13:27:05 »
Böyle bir sistemin değişmesi için, sunucunun geri kalanında realistik olması lazım. Gerçek hayatta bir polis memuruna yönelik yapılan ağır saldırılar çok nadirken, sunucuda ise her on dakikada bir oluyor. Arkadaşlarını kaçırmak için zaten DM atıp sonra /surukle ile oradan kaçıran kişiler varken, bide elleri kelepçeliyken kendisinin kaçması ne kadar doğru olur? Sırf sizin oyun zevkiniz kısıtlanmasın diye polis departmanında bulunan tüm memurlar çok fazla baskı altında rollerini gerçekleştirmek zorunda kalıyor. DM şikayetlerinin yarısı red ediliyor, her önüne gelen polise hakaret etme/küfür etme derdine düşüyor. Bunun sonunda ise hiçbir polis memuru gerçekçi bir tepki gösteremiyor ki, sizin zevkiniz yok olmasın diye.. Bari bırakın bu kalsın. Bir dahaki sefere suç işlemeyin ve bu doğrultuda kelepçelenmeyin. 
Polisleri bu kadar el üstünde tutup, her türlü sistem eklenip tanrı yaparlarsa, oyuncular da bu sistemlere karşılık güçsüz kalırsa elbette isyan seviyesi tepeye tırmanır. Normal oyuncuları ne zaman desteklemeye başlarlarsa bunun oranı emin olun azalacaktır, ama bitmeyecektir çünkü bu sunucunun doğası haline geldi :)) Burada kimse rol yapma peşinde değil, mafya ve çetecilik oynayıp savaşma peşinde.

Aradığım yorumlardan biri. Tamamen olmasa bile biraz dengenlenme gelmesi şart.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #34 : 01 Şubat 2020, 13:29:17 »
Destekliyorum. Zaten yüzüstü yatırılmış olsak bile insan gerçekte ellerini kullanmadan da yerden kalkabilir yani o açıdan çok sıkıntı yok.
Aynı şey ip ile bağlıyken de getirilmeli

Çevrimdışı Ducis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Scott Gill Lv.39
Katelyn Boyd Lv.39
« Yanıtla #35 : 01 Şubat 2020, 13:35:28 »
Destekliyorum. Zaten yüzüstü yatırılmış olsak bile insan gerçekte ellerini kullanmadan da yerden kalkabilir yani o açıdan çok sıkıntı yok.
Aynı şey ip ile bağlıyken de getirilmeli

Yorumun için teşekkürler. :)

Çevrimdışı Void

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Ocak 2025, 16:28
Toplam oynama: 193 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 26 Ocak 2025, 16:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #36 : 01 Şubat 2020, 13:51:32 »
desteklendin ahmet reis

Çevrimdışı ZexDrax

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Şubat 2023, 10:34
Toplam oynama: 160 gün, 0 saat
« Yanıtla #37 : 01 Şubat 2020, 14:02:39 »
Durum şöyle; Yaralı kişileri kelepçelediğimiz zaman zaten bu sistem olsa da kaçamazsınız realistik olarak düşünürseniz. (ki genelde PD'de çatışma oluyor. Yani hep yaralanma olayları var. ) Kısaca yine yürüyemezsin. Doğrulmaya çalışır /dene de yapamazsın. Bu sistem gelirse zaten her yerde bu emote komutlarını görürüz ve hiç realistik değil. Kelepçe ile hareket etme gelirse bazı dezavantajlardan birkaçını söyleyeyim. Adam tek başına arka kapıyı açıp biniyor ve kaçıyor. (Admin çağırıp onu mu bekleyeceğiz? Veyahutta şikayet açıp 2-3 gün onun sonuçlanmasını mı bekleyeceğiz) Eskiden vardı bu yürüme muhabbeti ve ben her yerde görüyordum. Adam yaralı ama kalkıp kaçıyor. Adam araçtan atlıyor, rolü bozuyor. q atıyor ve oyuna geldiğinde herif yok oluyor. (Bunu şuanda da yapıyorlar ama en azından kaçamıyorlar) Sadece bazı istisna durumlar olabilir, kelepçe ile yürüme rolleri fakat PD'de %80 yaralanma olayı olduğu için desteklemiyorum.

Çevrimdışı Ducis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Scott Gill Lv.39
Katelyn Boyd Lv.39
« Yanıtla #38 : 01 Şubat 2020, 18:58:15 »
Durum şöyle; Yaralı kişileri kelepçelediğimiz zaman zaten bu sistem olsa da kaçamazsınız realistik olarak düşünürseniz. (ki genelde PD'de çatışma oluyor. Yani hep yaralanma olayları var. ) Kısaca yine yürüyemezsin. Doğrulmaya çalışır /dene de yapamazsın. Bu sistem gelirse zaten her yerde bu emote komutlarını görürüz ve hiç realistik değil. Kelepçe ile hareket etme gelirse bazı dezavantajlardan birkaçını söyleyeyim. Adam tek başına arka kapıyı açıp biniyor ve kaçıyor. (Admin çağırıp onu mu bekleyeceğiz? Veyahutta şikayet açıp 2-3 gün onun sonuçlanmasını mı bekleyeceğiz) Eskiden vardı bu yürüme muhabbeti ve ben her yerde görüyordum. Adam yaralı ama kalkıp kaçıyor. Adam araçtan atlıyor, rolü bozuyor. q atıyor ve oyuna geldiğinde herif yok oluyor. (Bunu şuanda da yapıyorlar ama en azından kaçamıyorlar) Sadece bazı istisna durumlar olabilir, kelepçe ile yürüme rolleri fakat PD'de %80 yaralanma olayı olduğu için desteklemiyorum.

Yorumun için teşekkürler, şöyle bir durum realite dediğim için zaten aracın kapısını açma gibi durumlar olmamalı buna katılıyorum. Ama yaralı olduğumuz halde bile /dene yapıp kalkmak zorundayız, ya da birisi bize el atıp kalkıyoruz. /q atmak zaten ayrı bir konu fakat bir çok uyanık arkadaş zaten fake crash verip kelepçeliyken yürümeyi sağlıyorlar. Böyle bir şeyin gelmesi bununda önüne geçer. Yaralı bir kişi zaten gerçekte yürüyemez buna da katılıyorum fakat oyunun bir açıdan realiteden uzak olduğunun herkes farkında. Bu PD içinde geçerli. Adam yaralıya düşüyor, el atıyorlar kalkıyor ve sıkmaya devam ediyor bunun önüne geçemeyiz. Yeleğe gelse bile emin ol yine kendine gelemez. Bunun geçerli bir sebep olduğunu düşünmüyorum. Tamamen değil ama mesela yaralıyken 180 saniye sonra ayağa kalkıyoruz. Kelepçeli bir haldeyken de belirli bir süre geçtikten sonra yürüme imkanımız olması gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı CreX0

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Şubat 2022, 23:03
Toplam oynama: 14 gün, 1 saat
« Yanıtla #39 : 01 Şubat 2020, 21:05:57 »
Destekliyorum.Arkadaş sadece kelepçeliyken yürümekten bashetmiş konuyu başka yerlere çekmeyiniz.Tam DESTEK.