Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Vienux - Bar Başvurusu

Başlatan Versius, 30 Ocak 2020, 02:57:43
Okunma sayısı 215 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Versius

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vheco Werd Lv.21
Köken: Yunan
Son giriş: 27 Aralık 2021, 00:22
Toplam oynama: 74 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Vienux - Bar Başvurusu
« : 30 Ocak 2020, 02:57:43 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Hergün aktifim, günde 5 6 saat aktif olarak rol yapıyorum.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri kordinatları(/pos): (2421.46, -1219.40, 25.55, 2.59)

2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İşyeri adı: (The Pig Pen)

2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): (BAR)

2.05:İşyeri interioru: (LGBT BAR)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: (Brandon Vance, arabaları, parayı ve işini seven, 25 yaşında bir genç. Şimdiye kadar hayatta şanslı olmayı başarabilmiş biri. Kuzeni Charles ise, 2001 yılında babası Young Vance'ın ölümcül bir şekilde vurularak yara alması ve annesi Emilia Vance'ın 2007 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından yetim kalıyor. Üstelik Charles'in hiç de parası yoktur. Brandon, gün geçtikçe sokak çetelerine katılması için çevresinden baskı görüyor, ancak böyle bir kararı henüz verebilmiş değildir. Öte yandan ailesini ve maddi durumlarını da düşününce, bunun iyi bir fikir olabileceğini söylemeye başlar. Aynı zamanda kuzeni Charles'a da yardım etmek istiyordur. Maddi sıkıntılar dedik, çünkü o esnada Brandon'un babası Cesar işlettiği garajda işler pek de iyi gitmemeye başlar. Hatta bu sebeple Las Venturas'a kaçmayı bile düşünür babası. Bu arada Brandon, Young Kayn'ın hikayeleriyle büyümüş, sokaklarda yaptığı temizlikleri bir bir anlatmıştır. Bu da Brandon'u etkileyen bir faktördür.Brandon ve Charles son hızda Los Santos'da çalışmaya başlar ve paralarını birleştirip bir bar açmayı planlarlar. Ardından günlerden bir gün paralarını denkleştirip bir bar açmayı planladılar ve Los Santos'daki ilk başarılarını bu barı açmakla kazandılar. Bütün şöhretler onların üzerinde oldu. Brandon ve Charles geçmişe dair bütün kötü anılarını unutum kendi çizdikleri yolda yürümeye başladılar.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (IC OLARAK : Bu işyeri Los Santos'un en gözde mekanlarından biri ve bende bu mekanı sürekli canlı tutarak Los Santos'a bir farklılık getireceğim, her akşam düzenli partiler düzenlenecek, düzenli olarak çekilişler, dans yarışmaları, şarkı yarışmaları vb aktiviteler yapılarak Los Santos halkını biraz olsun iş yoğunluğundan kurtaracak ve insanlara mesaileri bittikten sonra,
gidebilecekleri nezih ve huzurlu bir mekan oluşturacağım.
OOC OLARAK : Aklımda gerçekten insanlara rol ortamı oluşturacak fikirler mevcut, dans yarışmaları, şarkı yarışmaları gibi roller düzenleyerek, oyunculara zevkli rol ortamları oluşturmayı hedefliyorum, bunun yanı sıra çekilişler yaparak insanları toplu bir ortamda tutacak ve rol kalitesini arttırarak rol şevkini yukarılara çıkartmayı planlıyorum.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC):  (Oyunculara, genellikle şans ve eğlenceye bağlı rol imkanları sunacağım, çekilişler, dans yarışmaları, ses yarışmaları, küçük oyunlar gibi eğlenceli oyun rolleri düzenleyerek insanlara rol ortamı oluşturacağım bununla birlikte rol kalitesine katkı sağlamayı düşünüyorum.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : (Şehre katkısı şu olacaktır, insanlar sıkıcı ve sorunlu geçen günlerini burada unutabilecek, vasat giden günlerini zevkli bir hale getirecebileceklerdir, Los Santos merkezinde bulunan mekan sayesinde insanlar eğlence mekanları aramayı bırakacak ve bu mekanda takılacaktır, bundan dolayı suç oranında biraz olsun azalma görülebilecek, şehrini seven ve huzurlu
bir insan topluluğu olmasına katkı sağlayacaktır.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Vienux"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44