Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rai Iwata - Arge önerisi

Başlatan #RaiTaki, 29 Ocak 2020, 18:17:43
Okunma sayısı 566 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murrja

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Kasım 2024, 15:28
Toplam oynama: 311 gün, 3 saat
Son giriş: 20 Eylül 2024, 19:03
Toplam oynama: 7 gün, 22 saat
Ynt: Rai Iwata - Arge önerisi
« Yanıtla #10 : 29 Ocak 2020, 22:22:36 »
Evet çok drop yiyoruz,çözümlerin olması gerek DESTEKLENDİN

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Aralık 2022, 22:01
Toplam oynama: 20 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #11 : 30 Ocak 2020, 12:09:19 »
Bunu modellemek ve render almak uzun sürecek bunu normal insanlar indirecek şuanki hali iyi. İdlewood gibi yerlere özel map konulmuyormus, gerekirse de yeni bilgisayar almamız gerekiyormuş. Xoduzyin cevabı bu, FPS droplar için açılan ARGE de. Desteklemiyorum. Eski ARGE linki: https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=86658.0

Sunucunun %80'nin bilgisayarı kötü sırf o istedi diye millet bilgisayar alacak değil, parası olamayanlar var yakında sırf bu kasmalar yüzünden millet bu oyunu bırakınca görürüm ben onu böyle devam ederse de uzun sürmeyecek gibi bu bırakmalar çünkü kasmaktan oyun zevki falan kalmıyor.

Çevrimdışı sizofreni

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Mart 2021, 14:48
Toplam oynama: 111 gün, 1 saat
« Yanıtla #12 : 30 Ocak 2020, 12:12:41 »
Desteklenmedi.PD allah olur.
Komik. (:
Herkes modellemeyi bilmiyor biliyorum fakat bilen kişilerede iş çıkar, gayet iyi olabilir bence dikkat edilmeli
Bencede iyi olur hatta IC veya OOC bir para ile sunucu için çalışabilirler.
(Para karşılığı olmazsa zor bir iş olduğunu düşünüyorum yapmayabilirler.)

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #13 : 30 Ocak 2020, 13:08:53 »
Bunu modellemek ve render almak uzun sürecek bunu normal insanlar indirecek şuanki hali iyi. İdlewood gibi yerlere özel map konulmuyormus, gerekirse de yeni bilgisayar almamız gerekiyormuş. Xoduzyin cevabı bu, FPS droplar için açılan ARGE de. Desteklemiyorum. Eski ARGE linki: https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=86658.0

Sunucunun %80'nin bilgisayarı kötü sırf o istedi diye millet bilgisayar alacak değil, parası olamayanlar var yakında sırf bu kasmalar yüzünden millet bu oyunu bırakınca görürüm ben onu böyle devam ederse de uzun sürmeyecek gibi bu bırakmalar çünkü kasmaktan oyun zevki falan kalmıyor.
Sunucuda Hera'dan sonra en üst yetkili adminin açıklaması o yönde bu ARGE de aynı sebepten ötürü red yiyecektir büyük ihtimalle. Ama o yetkili bunun bir bilgisayarın kötü olması ile alakası olmadığını anlamıyor. Bir anda 600 obje geliyor hepsi işlenip konuluyor. Orta segment ekran kartlarını bile zorlayacak bir işlem. Onun yerine tek bir obje olursa ekran kartları daha az zorlanacak, diğerine nazaran. Bilgisayar değiştirmek çokta çözüm değil, bunu oda farkındaki özel mapler huytu köşeler konuluyormuş(!) Dharma mekanı da kuytu köşede zaten onlara göre.

Neyse bu ARGE'yi desteklememe sebebine gelirsek bu şekilde önlem almak sunucuya map eklenmesini çok uzayacaktır. Onun yerine özel map politikasından vazgeçilmeli. LS dışına özel mapler yapılmalı sadece. Ama ARGE zaten red edileceği için desteklemiyorum. Sayın yönetici çok daha bilgilidir bizden, yeni bilgisayar alalım. Onların istediği bu doğrultuda.

Çevrimdışı bozy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Nisan 2022, 03:18
Toplam oynama: 10 gün, 1 saat
« Yanıtla #14 : 30 Ocak 2020, 13:18:14 »
Kafanız rahat olsun zaten yakında çözmüş olucaz biz bunu. Böyle değil muhtemelen çünkü modelleme yapabilen çok kişi yok.