Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

samp açılmıyor

Başlatan garson, 29 Ocak 2020, 14:49:18
Okunma sayısı 760 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı garson

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 09 Nisan 2024, 02:04
Toplam oynama: 2 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
samp açılmıyor
« : 29 Ocak 2020, 14:49:18 »
İlk olarak temiz bir gta san andreas kuruyorum açılıyor. Ardından sa-mp 0.3dl kuruyorum ve herhangibir sunucuya giriyorum o da açılıyor(henüz rina client kurulu değil)
burada sorun yok.
Daha sonra rina client indirip kuruyorum client ilk açılırken birkaç tane dosya indiriyor ve client açılıyor. İsmimi giriyorum
ama oyun açılmıyor, oyun çalıştırıldı diyor ve hala masaüstündeyim, tık yok.
ardından samp'tan bir sunucuya girmeye çalışıyorum o da açılmıyor, tık yok.
sadece düz gta san andreas'a girebiliyorum, yardımcı olabilecek?
rina-client kurduktan sonra yaşıyorum bu sorunları

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 13 Nisan 2025, 13:51
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Kevin Clear Lv.20
Köken: Rus
Son giriş: 22 Nisan 2025, 23:00
Toplam oynama: 85 gün, 9 saat
Ynt: samp açılmıyor
« Yanıtla #1 : 29 Ocak 2020, 17:42:47 »
Bendede aynı hatta aylardır giremiyorum. Son girişime bakın isterseniz hala çözüm yok defalarca kalırıp yükledim olmuyor. Normal gtaya da giremiyorum.

Çevrimdışı garson

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 30 Ocak 2020, 00:22:17 »
aga format attım yine aynı şey. gta'nın içine rina-client dosyaları girince oyuna bir şey oluyor.

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Aralık 2022, 22:01
Toplam oynama: 20 gün, 15 saat
« Yanıtla #3 : 30 Ocak 2020, 13:36:57 »
aga format attım yine aynı şey. gta'nın içine rina-client dosyaları girince oyuna bir şey oluyor.

Belgelerim > Gta San Andreas User Files > gta_sa.set dosyalarını silin, tekrar deneyin.

Çevrimdışı garson

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 30 Ocak 2020, 15:06:20 »
Kaç kere denedim, orada sorun yok.
Oyunun dosyalarına Rina-Client'in dosyaları bulaşınca açılmıyor yani anlyacağın sorun Clientte

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Aralık 2022, 22:01
Toplam oynama: 20 gün, 15 saat
« Yanıtla #5 : 30 Ocak 2020, 18:26:08 »
Client masaüstünde ise bir klasör açıp oraya taşıyın, klasörün içerisinde RİNA clienti dışında hiç bir şey olmasın, bu şekilde girmeyi deneyin ve Virüs programın varsa kapat veya RİNA dosyasına izin ver.

Olmaz ise;
Spoiler:
Bilgisayar'a sağ tıkla > Özellikler > Gelişmiş Sistem Ayarları >  Gelişmiş > Performans, Ayarlar > "Bilgisayarım için En iyi Windows seçsin" > Veri Yürütme Engellemesi > Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç > Ekle > Gta_sa.exe, samp.exe dosyalarını ekle ve Uygula, kaydet yap.

Yine olmaz ise;

Spoiler:
Varsa modlarının yedeğini al, gta'nın içerisinde bulunan bütün modlarını sil ardından oyuna girmeyi dene eğer giriş yaparsan bil ki sorun modlardan kaynaklıdır ve bunu çözmenin yolu ise modları tek-tek kurup oyuna girmektir ve en son hangi modda hata verirse o mod sıkıntılıdır onun yerine başka mod kurabilirsin.

Çevrimdışı garson

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 30 Ocak 2020, 19:28:21 »
Client masaüstünde ise bir klasör açıp oraya taşıyın, klasörün içerisinde RİNA clienti dışında hiç bir şey olmasın, bu şekilde girmeyi deneyin ve Virüs programın varsa kapat veya RİNA dosyasına izin ver.

Olmaz ise;
Spoiler:
Bilgisayar'a sağ tıkla > Özellikler > Gelişmiş Sistem Ayarları >  Gelişmiş > Performans, Ayarlar > "Bilgisayarım için En iyi Windows seçsin" > Veri Yürütme Engellemesi > Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç > Ekle > Gta_sa.exe, samp.exe dosyalarını ekle ve Uygula, kaydet yap.

Yine olmaz ise;

Spoiler:
Varsa modlarının yedeğini al, gta'nın içerisinde bulunan bütün modlarını sil ardından oyuna girmeyi dene eğer giriş yaparsan bil ki sorun modlardan kaynaklıdır ve bunu çözmenin yolu ise modları tek-tek kurup oyuna girmektir ve en son hangi modda hata verirse o mod sıkıntılıdır onun yerine başka mod kurabilirsin.

İlk yöntem işe yaradı ama nasıl işe yaradığını bilmiyorum, defalarca gta'yı/samp'ı sildim kurdum, güvenlik duvarını açtım kapadım. Her neyse konu çözüldü.

Çevrimdışı !Vidanjör

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 23:55