Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Green Beach Gang ;Maravilla

Başlatan GAKSICI, 10 Mayıs 2018, 22:39:42
Okunma sayısı 2089 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GAKSICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Aralık 2019, 13:18
Toplam oynama: 33 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Green Beach Gang ;Maravilla
« Yanıtla #30 : 14 Mayıs 2018, 21:29:49 »
Santino için Blood In Blood Out çanları çalıyor.

(HP işaretleri ve üzerindeki isimler çirkin duruyordu, sansürledim.)

Çevrimdışı GAKSICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #31 : 14 Mayıs 2018, 23:12:45 »

Çevrimdışı GAKSICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #32 : 14 Mayıs 2018, 23:13:18 »
Yok ben kanser oldum.
İki memurun mahallede fear rp uygulamaması, saygısızlık yapması ve üstümüzü aramaya çalışması üzerine vurulması, nasıl olduysa başlarında silahlı adamlar varken aniden destek çağırmaları, gelen desteğin tek motorlu bir memur olması ve bu memurun ben yokuş aşağı yardırırken güya plakamı görmesi, telefonumun kapalı olmasına rağmen ve payn spray'de aracımı boyatmama rağmen eliyle koymuşcasına bir LSPD aracının beni bulması (büyük ihtimal kafamın üstünde yazan Dustin Banderas yazısına baktı :) ) ha bir de "plakanı gördük lanet herif ov ye" diye saçma sapan rollerin yapılması belki de ileride daha da büyüyüp genişleyecek bir birliğin kapanmasına yol açtı.
Burası ağlama duvarı değil belki ama ben neden kanser olduğumu belirtmek istedim. Şikayet açın falan demeyin, gerek yok böyle şeylere.

Ha bir de bu da bir kadının "Ay taciz ediyorlar" diye saçma sapan bağırması üzerine aniden LSPD'nin gösterdiği reaksiyon.

Neyse amacım kimseyi kötülemek değil, sadece bazı şeylerin yanlış gittiğini göstermek. Umarım bazı şeyler değişir. Şimdilik görüşmek üzere.

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #33 : 15 Mayıs 2018, 20:41:24 »
Yok ben kanser oldum.
İki memurun mahallede fear rp uygulamaması, saygısızlık yapması ve üstümüzü aramaya çalışması üzerine vurulması, nasıl olduysa başlarında silahlı adamlar varken aniden destek çağırmaları, gelen desteğin tek motorlu bir memur olması ve bu memurun ben yokuş aşağı yardırırken güya plakamı görmesi, telefonumun kapalı olmasına rağmen ve payn spray'de aracımı boyatmama rağmen eliyle koymuşcasına bir LSPD aracının beni bulması (büyük ihtimal kafamın üstünde yazan Dustin Banderas yazısına baktı :) ) ha bir de "plakanı gördük lanet herif ov ye" diye saçma sapan rollerin yapılması belki de ileride daha da büyüyüp genişleyecek bir birliğin kapanmasına yol açtı.
Burası ağlama duvarı değil belki ama ben neden kanser olduğumu belirtmek istedim. Şikayet açın falan demeyin, gerek yok böyle şeylere.

Ha bir de bu da bir kadının "Ay taciz ediyorlar" diye saçma sapan bağırması üzerine aniden LSPD'nin gösterdiği reaksiyon.

Neyse amacım kimseyi kötülemek değil, sadece bazı şeylerin yanlış gittiğini göstermek. Umarım bazı şeyler değişir. Şimdilik görüşmek üzere.

Böyle giderseniz kanser olmaya devam edeceksiniz malesef, kuru kafalar boşu boşuna koyulmuyor. Hood onayınız yokken neresi sizin hoodunuz sayılıyor polis bunu nereden bilsin?  Tabi CCTV sistemlerinide bilmiyorsunuz, eğer maske takmazsanız aranmanız varsa aktif bölgelerden geçtiğiniz anda polise bildirim gider. Bundan da habersizsiniz. Ya da ID'nızden mülklerinize bakıp aracınızın plakalarını görebilirler. Tam olarak olayı bilmeden yargılamışsınız. Zaten bu kadar küçük olayları kafaya takıp birliğinizi kapatacaksanız kapatın bunu gerçekten kimse takmaz.

Bir polisi böyle kolay vurabiliyorsanız bence size karşı yapılan şeylerde pek mantık aramayın.

Diğer bir konuya gelirsek polis gözünde şüpheliyseniz, ne olursa olsun şüpheli olduğunuz biliniyorsa silahınızın olup olmadığını bilmese bile size bu felony kontrolünü yapabilir.

Rollerden zevk almak istiyorsanız önyargılı olmayacaksınız.