Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ts3

Başlatan batuhan78, 28 Ocak 2020, 22:31:26
Okunma sayısı 232 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı batuhan78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Ocak 2020, 04:21
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ts3
« : 28 Ocak 2020, 22:31:26 »
Internet üzerinden ts3 üzerine tıklıyorum ve bana sistem ikilisinde hata oluştu diyor nasıl çözebilirim

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Aralık 2022, 22:01
Toplam oynama: 20 gün, 15 saat
Ynt: Ts3
« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2020, 22:35:37 »
Ekran görüntüsü atabilir misin?

Çevrimdışı batuhan78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 28 Ocak 2020, 22:49:33 »
Atamıyorum dosya boyutu yüksek diyor
Aga yaza aynen şu üste RuntimeBroker.exe onun altında ise sistem ikilisinde bir hata algılandı.sorunu gidermek için bilgisayarı yenilemeyi deneyin diyor ama be yeniledim hala olmuyor

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 29 Ocak 2020, 00:53:10 »
Atamıyorum dosya boyutu yüksek diyor
Aga yaza aynen şu üste RuntimeBroker.exe onun altında ise sistem ikilisinde bir hata algılandı.sorunu gidermek için bilgisayarı yenilemeyi deneyin diyor ama be yeniledim hala olmuyor

Hata verdiği zaman "PrtScn" tuşuna basın ve Paint'i açın CTRL+V tuşuna basın, kaydedin ve "hizliresim" sitesinden yükleyip buraya atın hatayı görmeden bir şey diyemem ilk defa duydum.

Çevrimdışı batuhan78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 30 Ocak 2020, 13:44:51 »
İnternetten araştırdım sorunu;

Konu linki; https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/ayarlar-uygulamas%C4%B1/ad435724-433a-4f92-bb0a-d79be722845d

Alıntı
Yaşadığınız sorun ile ilgili olarak, Görüntü(CTRL ve ALT'ın ortası (BAŞLAT SİMGESİ)) + S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye SFC/SCANNOW yazıp ENTER tuşuna basınız. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda, BURADA( https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/ayarlar-uygulamas%C4%B1/ad435724-433a-4f92-bb0a-d79be722845d ) (Konu linkine gir orada "BURADA" yazan yere tıkla)yer alan dosyayı masaüstüne indirip, sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp, DOS ekranı kapandıktan sonra test ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda, Görüntü(CTRL ve ALT'ın ortası (BAŞLAT SİMGESİ)) + S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Sorununuz giderilmez ise, yeni bir Windows kullanıcı hesabı oluşturarak durumu test ediniz.

İkinci çözüm(Linkleri indirmek için sağ tarafta ki linke tıkla) ( https://www.exefiles.com/tr/exe/runtimebroker-exe/ )

Alıntı
RuntimeBroker.exe gibi EXE dosyaları, Win32 EXE (Dinamik bağlantı kitaplığı) dosyaları kategorisine girer. Runtime Broker dosyası olarak, Microsoft tarafından Microsoft® Windows® Operating System yazılımında kullanılmak üzere oluşturulmuştur.

Windows için piyasaya çıkan RuntimeBroker.exe sürümü 08/01/2012 tarihinde Windows 8 işletim sisteminde sunuldu. Windows 10 için en son dosya sürümü, 07/29/2015 tarihinde piyasaya sürülen v10.0.15063.0 (WinBuild.160101.0800) dosyasıdır. RuntimeBroker.exe dosyası, Windows 10, Windows 8.1 ve Windows 8 sürümlerine dahil edilmiştir.

Bu makalede tüm dosya bilgileri, RuntimeBroker.exe ile ilgili sorunlar için EXE dosyası sorun giderme talimatları ve ekibimizce kataloğa alınmış her dosya sürümü için kapsamlı bir ücretsiz indirme seti bulunmaktadır.

Çevrimdışı !Vidanjör

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 23:55